Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Харальд КрассницерHarald Krassnitzer

50%
0
50%
0

Фильмография

Tödliche Gier (2021) ... Manfred Bahnert
Taktik (2020) ... Steindl
Schattenfreundin (2018) ... Franz Siebmacher
Mallorca: Reise ins Leben (2018) ... Klaus Wöhler
Свадьба в Риме (2017) ... актер
Die Toten vom Bodensee: Die Braut (2017) ... актер
Landkrimi: Drachenjungfrau (2016) ... Erlinger
Tatort - Nullsummenspiel (2015) ... Moritz Eisner
Die Toten vom Bodensee (2014) ... Erich Höflinger
Fluss des Lebens: Wiedersehen an der Donau (2014) ... актер

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...