Новини фільмів, в яких згадується Жан-Клод Ван Дамм

31 липня 2020,  22:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Києві стартували зйомки нового проекту від стримінгової платформи Netflix під назвою «The Last Mercenary», головну роль в якому виконає легендарний актор жанру бойовик Жан-Клод Ван Дамм.

Читати далі...
28 травня 2018,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові українські трейлери шпигунського екшену «Місія неможлива: Фолаут», пригодницької адаптації Енді Серкіса «Мауглі», бойовика «Хмарочос», пригодницького фільму «Робін Гуд» та українського фентезі «Бобот та Енергія Всесвіту», а також ТБ-ролики наукової фантастики «Світ Юрського періоду 2» та мультфільму «Суперсімейка 2».

Читати далі...
26 травня 2018,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легенди жанру бойовик Жан-Клод Ван Дамм і Дольф Лундгрен об'єднуються в першому трейлері кінокартини «Чорні води».

Ван Дамм грає глибоко законспірованого агента під прикриттям Віллера, який приходить до тями на атомному підводному човні ЦРУ, де йому влаштовують допит з пристрастю. Заручившись підтримкою агента-новачка та іншого ув'язненого, він повинен боротися з часом, щоб втекти й дізнатися, хто його підставив.

В світовий прокат режисерський дебют Павела Патрікі вийшов у квітні.

26 березня 2018,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжий трейлер антигеройского екшену «Дедпул 2» з Райаном Рейнольдсом у головній ролі, а також нові українські трейлери мультфільму «Монстри на канікулах 3», комедії «Ти квач!» і продовження популярної франшизи «Таксі 5».

Читати далі...
22 березня 2018,  17:10 | Новини фільмів

Представляємо український трейлер фільму «Кікбоксер: Реванш», який можна буде переглянути в кінотеатрах України з 5 квітня.

Головні ролі у фільмі «Кікбоксер: Реванш» виконують світові зірки кіно та спорту: багаторазовий чемпіон світу з боксу Майк Тайсон, легенда футболу Рональдіньо, Гафтор Бйорнссон (Грегор «Гора» Кліган з «Гри престолів»), Жан-Клод Ван ДаммУніверсальний солдат»), Крістофер ЛамбертГорець»).

Цей фільм — продовження широко відомого бойовика 90-х «Кікбоксер», на якому виросли 85% хлопців.

Фільм розповідає про вже відомого Курта Слоана, що давно покинув справу свого життя — надзвичайно жорсткі бійцівські поєдинки. Полетівши із Тайланду, він вирішив ніколи більше не повертатись на ринг. Але вже незабаром знаходяться люди, які зацікавлені у іншому. Перед Куртом новий виклик — визволити свою кохану та вийти на ринг проти боксера-гіганта Монгкута, влаштувавши грандіозну смертельну битву.

5 січня 2018,  20:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер бойовика «Кікбоксер: Відплата», де повертається Жан-Клод Ван Дамм.

Курт Слоан (Ален Муссі) вирішив залишити бокс позаду, але його дружину викрадають, а він сам опиняється в таїландській в'язниці, де єдиним шансом на свободу є бій зі звіром на ім'я Монгкут (Хафтор Бьєрнсон з «Гри престолів»). І до цього бою його готують майстер Дюран (Ван Дамм) та Бріггс (Майк Тайсон), які й самі не проти побитися між собою.

У світовий прокат картина Дімітрі Логотетіса, який зняв попередню частину франшизи «Кікбоксер: Помста», виходить 26 січня.