Новини, в яких згадується Азія Діллон

11 травня 2019,  17:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я довго чекав на нашу зустріч, і поки ти мене не розчарував». Дивимося фінальний трейлер бойовика «Джон Уік 3» з Кіану Рівзом в головній ролі і сподіваємося, що він нас теж не розчарує.

У другому фільмі найнебезпечніший найманий вбивця у світі Джон Уік (Рівз) порушив правила злочинного світу і став екском’юнікадо, вигнанцем, за чию голову дають 14 мільйонів доларів. Тепер на нього полюють найвідчайдушніші та найжорстокіші кілери, від яких ніде не сховатися, але Уік не збирається здаватися.

Разом з Рівзом в трейлері з'являються Голлі Беррі, Марк Дакаскос, Іен МакШейн, Азія Діллон, Лоренс Фішберн та Анжеліка Г'юстон.

Дивіться також другий фрагмент бойовика «Джон Уік 3», де Джон звертається по допомогу до своєї давньої знайомої Софії у втіленні Беррі. У кіно з 16 травня.

2 травня 2019,  15:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон Уік просить послугу у своєї давньої знайомої Софії в другому офіційному фрагменті гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3».

Читати далі...
16 квітня 2019,  21:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий український трейлер гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3», де Кіану Рівз знову вбиває своїх ворогів під класичну музику.

Суперкілер Джон Уік (Рівз) після порушення кодексу таємної гільдії асасинів отримує статус вигнанця – екском’юнікадо. За його голову призначено ціну у 14 мільйонів доларів, і армія найжорстокіших професійних убивць з усього світу відкриває на нього криваве полювання.

Компанію Рівзу в цій небезпечній пригоді складуть Голлі Беррі, Іен МакШейн, Азія Діллон, Лоренс Фішберн, Анжеліка Г'юстон, Джейсон Манцукас, Ленс Реддік, Саїд Тагмауї і Марк Дакаскос.

Нові постери і кадри фільму «Джон Уік 3» ви знайдете в нашій галереї. Українська прем'єра бойовика Чада Стахелскі відбудеться 16 травня.

22 березня 2019,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлі Беррі спочатку стріляє в Кіану Рівза, а потім допомагає йому уникнути смерті в новому трейлері гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3».

У третій главі популярної екшен-франшизи Чада Стахелскі на найбільш небезпечного найманого вбивцю у світі Джона Уіка (Рівз) починають полювати всі інші кілери його гільдії. І щоб вистояти у цій війні, він звертається по допомогу до своєї давньої боржниці Софії (Беррі), у якої на службі знаходяться дві дуже жваві вівчарки.

Компанію Рівзу та Беррі в цій небезпечній пригоді складуть Іен МакШейн, Анжеліка Г'юстон, Лоренс Фішберн, Азія Діллон, Ленс Реддік і Марк Дакаскос.

Дивіться також український трейлер фільму «Джон Уік 3». У кіно з 16 травня.

13 січня 2019,  18:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деміен Льюїс і Пол Джаматті об'єднуються, щоб разом побудувати підступний план помсти, в офіційному трейлері 4 сезону драматичного серіалу «Мільярди».

У нових серіях колишні вороги Боббі Аксельрод (Льюїс) та Чак Роадс (Джаматті) і їх головний радник Венді Роадс (Меггі Сіфф) створюють непростий, але дуже ефективний альянс, метою якого є усунення усіх їхніх спільних супротивників, включаючи Григора Андолова (Джон Малкович), Тейлор Мейсон (Азія Діллон), Браяна Коннерті (Тобі Леонард Мур) та Вейлона Джеффкоута (Кленсі Браун). Амбіції і зрада давно були серцем серіалу, але в цьому сезоні всі персонажі дізнаються, наскільки високу ціну їм доведеться заплатити заради їх утілення в життя.

Прем'єра 4 сезону серіалу «Мільярди», який зараз займає 233-е місце в топ-250 найкращих серіалів всіх часів сайту IMDb, відбудеться навесні, 17 березня.