Новини, в яких згадується Дастін Хоффман

5 грудня 2019,  21:56 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Дастін Гоффман шукає серійного викрадача в трейлері італійського психологічного трилера «Дівчина у лабіринті»

Фільм режисера Донато Каррізі розповідає про молоду жінку Саманту (Валентина Беллі), яку викрали 15 років тому. Її знайшли в жахливому стані в лісі, і з нею починає спілкуватися доктор Грін (Гоффман), профайлер, який намагається знайти в її сплутаній свідомості підказки до того, де її тримали і хто був її мучителем. Також слідами викрадача йде приватний детектив Бруно Генко (Тоні Сервілло), у якого є свої причини дістатися до злочинця першим.

Українська прем'єра трилера «Дівчина у лабіринті», продовження кінострічки «Дівчина в тумані», відбудеться 23 січня.

16 серпня 2017,  17:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix представив перший трейлер комедійної драми Ноа Баумбака «Історії сім'ї Майровіц», яка розповість про одну дисфункціональну сім'ю. У ньому Адам Сендлер, граючи на піаніно, заводить пісню, і її підхоплюють Дастін Хоффман з Беном Стіллером. Також у фільмі з'являються Емма Томпсон, Грейс Ван Паттен, Елізабет Марвел та Адам Драйвер.

Критикам нова історія Баумбака припала до душі — рейтинг фільму на Rotten Tomatoes становить 88%. Прем'єра «Історій сім'ї Майровіц» на Netflix відбудеться 13 жовтня.

23 березня 2017,  01:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Героїня Емми Томпсон в комедії «Історії сім'ї Майровіц» нагадує своїм стилем її професора Трелоні з «Гаррі Поттера».

Читати далі...
28 січня 2016,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в українських кінотеатрах виходить довгоочікуване продовження пригод Воїна Дракона «Панда Кунг-Фу 3», і не секрет, що за його створенням стоять голоси відомих голлівудських акторів. Незважаючи на те, що наші глядачі не зможуть їх почути, ми вирішили розібратися, хто допомагав оживляти цих героїв, і відшукали цікаві факти, що стосуються процесу озвучення цього мультфільму.

Читати далі...
15 грудня 2015,  21:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Через кілька днів на великі екрани вийде нове творіння Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Пробудження сили», і на честь цього представляємо список з п'яти улюблених фільмів цього режисера.

Читати далі...