Новини, в яких згадується Тоні Амендола

16 квітня 2019,  19:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зло не має меж. Студія Warner Bros. представила новий трейлер свого містичного фільму жахів «Прокляття Ла Йорони», який виходить в український прокат 18 квітня.

Продюсер Джеймс Ван, творець франшизи «Закляття», представляє нову страшну історію, засновану на давній латиноамериканській легенді. Ла Йорона або Плачуча жінка є жахливою примарою, яка застрягла між раєм і пеклом через власні вчинки. Вона втопила себе та своїх дітей і тепер полює на живих. У 1970-х роках Ла Йорона обирає своїми жертвами вдову Анну Гарсію (Лінда Карделліні з фільмів «Месники: Ера Альтрона» і «Зелена книга») та її маленьких дітей... Їхньою єдиною надією на порятунок стає священик отець Перес (Тоні Амендола).

Ви вже можете купити квитки на фільм «Прокляття Ла Йорони» на нашому сайті.

12 лютого 2019,  02:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У понеділок студія Warner Bros. Pictures представила повноцінний трейлер свого нового містичного горора «Прокляття Ла Йорони», продюсером якого є творець франшизи «Закляття» Джеймс Ван.

Події фільму жахів режисера Майкла Чавеса розгортаються у 1970-х роках в Лос-Анджелесі. Не повіривши у страшне попередження, що йшло від проблемної матері, яка знаходиться під слідством, соціальна працівниця Анна Гарсіа (Лінда Карделліні) та її маленькі діти скоро опиняються у великій небезпеці, що походить з надприродного світу. Допомогти їм врятуватися від кровожерливої Ла Йорони може лише розчарований священик отець Перес (Тоні Амендола) та його містицизм, який відганяє зло, зіштовхуючи разом страх і віру.

Офіційний постер і нові кадри фільму «Прокляття Ла Йорони» ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 18 квітня.