Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фильмография Дайсукэ Хабара

Фильмография: Сценарист
Сквозь эпохи: Узы ракуго (2018)
Showa genroku rakugo shinju
Блич (2018)
Bleach
Midnight Journal: Chase the lost kidnapper (2018)
Токийский «Рисовый уголок» (2017)
Tokyo sumikko gohan
телепьеса
Массан (2014)
Massan
телепьеса
Sonjo sokora shoutengai (2014)
телепьеса
Перетягивание каната (2012)
Tsuna hiichatta!
Eden (2012)
Красивый дождь (2012)
Beautiful Rain
Двуличность (2012)
Double Face: Sen'nyû sôsa hen
телепьеса
Sararîman neo gekijouban (Warai) (2011)
Mori no Asagao (2010)
Героическое шоу (2010)
Hîrô shô
Pacchigi! Love & Peace (2007)
Китаро (2007)
Gegege no Kitarô
Девушки, танцующие хулу (2006)
Hura gâru
Принц тенниса (2006)
Tennis no oujisama
Хорошенькое лекарство (2005)
Eiga Futari wa Purikyua Max Heart
Паттиги: Удар головой (2004)
Pacchigi!
Get Up! (2003)