Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Дайсукэ ХабараDaisuke Habara

50%
0
50%
0

Фильмография

Сквозь эпохи: Узы ракуго (2018) ... сценарист
Блич (2018) ... сценарист
Midnight Journal: Chase the lost kidnapper (2018) ... сценарист
Токийский «Рисовый уголок» (2017) ... сценарист (телепьеса)
Массан (2014) ... сценарист (телепьеса)
Sonjo sokora shoutengai (2014) ... сценарист (телепьеса)
Перетягивание каната (2012) ... сценарист
Eden (2012) ... сценарист
Красивый дождь (2012) ... сценарист
Двуличность (2012) ... сценарист (телепьеса)

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...