Новини серіалів, в яких згадується Иэн Б. МакДональд

4 січня 2021,  17:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мілковічі проти Галлагерів! Шкідлива сімейка Міккі не дає спокою ані йому, ані Галлагерам в промо-ролику 4 серії 11 сезону популярної драмеді «Безсоромні». Але з нашими героями краще не зв'язуватися.

Читати далі...
7 грудня 2020,  15:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю відбулася прем'єра фінального сезону популярної драмеді «Безсоромні», в якій Галлагери зіткнулися з пандемією COVID-19 та джентрифікацією (вгадайте, чого вони злякалися більше). Що ж чекає на цю сімейку наступного тижня?

Читати далі...
25 листопада 2019,  14:17 | Новини серіалів

У промо-ролику 4 серії 10 сезону хітового серіалу «Безсоромні» один несподіваний персонаж нагадує нам про те, що потрібно одягатися на ту роботу, яку хочеш мати, а не на ту, яку маєш (чи не маєш).

Френк (Вільям Х. Мейсі) та його друг Мікі (Луїс Гусман) відправляються в пригоду по місту в гонитві за мрією Мікі. Деббі (Емма Кінні) знаходить новий спосіб заробити гроші під час страйку, а Ліп (Джеремі Аллен Вайт) звертається до свого нового друга з приводу поради про батьківство.

Серію під назвою «A Little Gallagher Goes a Long Way» («Маленький Галлагер проходить довгий шлях») зняв режисер Іен Б. МакДональд. Її прем'єра відбудеться 2 грудня за українським часом.