Новини, в яких згадується Дермотт Даунс

17 лютого 2020,  17:16 | Новини серіалів

У 13 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен», яка напевно була натхненна серіалом «Баффі», головна героїня зіткнеться з кровожерливою ​​вампіршою, яка дуже буквально п'є кров з жителів Ґотема.

Коли нова лиходійка впивається своїми гострими зубами в Ґотем, гей-бар Кейт The Hold Up відкривається з розмахом. Тим часом Софі (Меган Тенді) неохоче просить Бетвумен (Рубі Роуз) тримати дистанцію, оскільки знає, що їхня співпраця може поставити під удар її кар'єру. Еліс (Рейчел Скарстен) в промо-ролику відсутня, але кадри серії натякають на те, що вони з Бетвумен працюватимуть разом, щоб зупинити вампіршу.

Режисером серії «Drink Me» («Випий мене») виступає Дермот Даунс, а сценарій до неї написав Джеррі Шанді. Прем'єра серії відбудеться 24 лютого за українським часом.

15 жовтня 2019,  16:08 | Новини серіалів

В 3 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен» головній героїні доведеться зробити складний вибір: піти і повісити куленепробивний костюм у шафу або стати справжньою героїнею Ґотема, яку не будуть плутати з Бетменом.

Поки Ґотем нетерпляче чекає на чергову появу героя і вважає, що це Бетмен, Еліс (Рейчел Скарстен) продовжує дражнити Кейт (Рубі Роуз) секретом, а також кладе око на Джейкоба (Дюгрей Скотт) і Кетрін (Елізабет Енвейс). В гості до Кейт приїжджає Томмі Елліот (Гебріел Манн), друг дитинства її кузена, який нарешті здійснив свою давню мрію і став багатшим за Брюса Вейна, в честь чого він влаштовує вечірку для всього Ґотема.

Прем'єра серії «Down Down Down» («Вниз, вниз, вниз»), яку зняв режисер Дермотт Даунс, відбудеться 21 жовтня за українським часом.

29 травня 2018,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Земля залишається без своєї куленепробивної захисниці в 21 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Синопсис майбутньої серії говорить, що Кара (Мелісса Бенойст) приймає важливе рішення, і промо-ролик розкриває, що вона вирішує покинути Землю і повернутися жити на свій рідний Криптон до матері Алури (Еріка Дюранс), яку давно вважала мертвою. Тим часом Дж'онн (Девід Хервуд) дізнається, що зброя спеціального калібру з DEO опиняється на вулицях Нешнл-Сіті; Рейн (Одетт Еннейбл) намагається вирватися на свободу; а Вартовий (Мехкад Брукс) хоробро протистоїть кулям, випущеним в нього з тої самої викраденої зброї.

Серія «Not Kansas» («Не в Канзасі»), яку зняв Дермотт Даунс, вийде на екрани 5 червня за українським часом.

4 квітня 2018,  01:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Маллус з'являється в усій своїй страшній величі в промо-ролику 18 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня», яка завершить даний сезон.

Синопсис повідомляє, що Ріп (Артур Дарвілл) змушений імпровізувати, коли план Легенд знищити Маллуса (Джон Ноубл) за допомогою тотемів не спрацьовує. А промо розкриває, що героям доведеться битися не тільки з демоном вищого порядку, але і з армією римлян, вікінгів та піратів, перед битвою з якими Сара (Кейті Лотц) говорить, що «сьогодні є тим днем, коли ми заслужимо звання Легенд».

Згідно зі списком каста серії на IMDb, в ній також повернeтся Джекс (Франц Драмех) і Костянтин (Метт Райан) та з'являться Єлена Троянська (Бар Палі) і Джона Хекс (Джонатон Шек).

Серія «The Good, The Bad and The Cuddly» («Хороший, поганий і приємний»), яку зняв Дермотт Даунс, вийде на екрани 10 квітня за українським часом.

30 листопада 2016,  00:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міжсеріальний кросовер каналу The CW продовжується сьогоднішньою серією «Флеша», на чиїх 32 кадрах зібралися всі супергеройські колеги Баррі Аллена.

Читати далі...