Рецензії, в яких згадується Двейн Джонсон

Рецензія на фільм «Чорний Адам»
Посередня супергеройська пригода Двейна Джонсона
6 грудня 2022,  20:54 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Багато років у франшизі «Форсаж» актора Двейна Джонсона жартівливо називали Галком, оскільки його фізичній формі міг би позаздрити навіть Арнольд Шварценеггер на піку своєї слави. Проте Джонсон весь цей час мріяв зіграти зовсім іншого супергероя, навіть не супергероя, а антигероя. Якого звуть Тет Адам. Він не поступається силою самому Супермену, проте рідко грає за правилами. І хоча в коміксах DC він тісно пов’язаний з Шазамом (і носить схожий костюм), на великому екрані він вирішив дебютувати сольно, щоб бути у центрі уваги. Проте чи вдалося «Чорному Адаму» увійти в топ кращих супергеройських фільмів нашого часу, чи він виявився черговим фільмом на один раз від DC?

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «DC Ліга СуперУлюбленців»
Супергеройська пародія на «Секрети домашніх тварин»
2 вересня 2022,  03:25 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Коли запуск «Ліги справедливості» провалився, і її сиквел було скасовано, студія Warner Bros. продовжила шукати інші шляхи заробити на супергероях з коміксів DC. І вихід було знайдено анімація. Адже це можливість залучити до кінотеатрів навіть найменших глядачів, які не знають, звідки прибув Супермен, як працюють його супергеройські сили, та й взагалі, що таке ця Ліга справедливості. Зате найменші глядачі просто обожнюють милих песиків та інших домашніх тваринок, тому в мультфільмі «DC Ліга СуперУлюбленців» саме вони стають головними героями, які мають врятувати світ від планів підступного суперлиходія.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Червоне повідомлення»
Чудова трійця: У пошуках яєць Клеопатри
18 листопада 2021,  02:39 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви коли-небудь замислювалися над тим, що буде, якщо взяти Двейна Джонсона, Раяна Рейнольдса та Галь Гадот і об'єднати в нестримне тріо у великобюджетному фільмі про пригоди та пограбування століття? Навіть якщо й ні, то компанія Netflix задумалася над цим за вас і зняла за участю цієї харизматичної трійці голлівудських кінозірок першого ешелону фільм під назвою «Червоне повідомлення». І, на що й робили ставку боси Netflix, цей стримінговий блокбастер миттєво став хітом платформи. Причому не лише через гучні імена центральної трійці, а й через дуже розважальний сюжет.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Круїз у джунглях»
Весела амазонська пригода Двейна Джонсона та Емілі Блант
8 серпня 2021,  20:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Велична річка Амазонка, яка протікає джунглями Південної Америки, і в нашому 21 столітті, столітті глобалізації та передових технологій, залишається одним з найбільш диких та загадкових місць на нашій планеті. Її басейн займає територію понад 7 000 000 км², і багато століть відважні й амбітні мандрівники вирушали туди, щоб дізнатися секрети Амазонки і знайти її приховані скарби. А, згідно зі студією Disney, її головним скарбом є міфічне дерево, чиї прекрасні квіти мають здатність зцілювати людей від усіх хвороб. І в своєму новому пригодницькому фільмі «Круїз у джунглях» студія Disney відправляє на пошуки цього магічного дерева Двейна Джонсона і Емілі Блант. Що може піти не так...

Читати далі...
12 грудня 2019,  02:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Шалений успіх фільму «Джуманджі: Поклик джунглів», який у 2017 році став справжнім різдвяним блокбастером, підкорив серця глядачів і критиків і зібрав майже 1 мільярд доларів, тут же змусив його творців думати над продовженням, і ось через два роки режисер Джейк Кездан представляє його сиквел «Джуманджі: Наступний рівень», який обіцяє у всіх сенсах бути масштабнішим, голоснішим та смішнішим і показати нам, що в світі цієї легендарної гри ще багато залишилося недослідженого.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Форсаж: Гоббс та Шоу»
Як Двейн Джонсон і Джейсон Стейтем світ рятували
1 серпня 2019,  03:06 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Два роки тому дует непримиренних ворогів у виконанні Двейна Джонсона і Джейсона Стейтема практично врятував «Форсаж 8» і настільки підкорив глядачів, що незабаром ця парочка отримала свій власний фільм. Без Віна Дизеля та Мішель Родрігес, але під прапором франшизи «Форсаж». Тепер Люк Гоббс і Декард Шоу відправляються в своє сольне плавання по всьому світу, щоб врятувати людство від вірусу, який може знищити мільярди життів.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ремпейдж»
Двейн Джонсон лютує разом з величезними монстрами
13 квітня 2018,  15:19 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ґрунтуючись на популярній у 80-90-х роках відеогрі, науково-фантастичний бойовик «Ремпейдж» приваблює глядача двома речами: Двейном Джонсоном і тваринами, що мутували до колосальних розмірів, які влаштовують у мегаполісі справжній хаос. У крутості Скелі, який за останні роки стрімко злетів до верхівки голлівудського Олімпу, сумніватися не доводиться, але як щодо його гігантських екранних колег, створених на комп'ютері? Чи вийшло з такого тандему щось цікаве і варте вашого часу?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Джуманджі: Поклик джунглів»
Занурення в світ легендарної гри
22 грудня 2017,  15:01 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Останньою гучною прем'єрою 2017 року є пригодницько-фентезійний екшен «Джуманджі: Поклик джунглів», і хоча дуже хотілося побачити, що ж приготував нам цього разу невтомний Двейн Джонсон, були великі сумніви щодо того, що з такого сіквела до класики вийде щось путнє. Але фільму всупереч скептицизму глядачів і критиків вдалося стати приємним передноворічним сюрпризом.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Розлом Сан-Андреас»
Самое сильное землетрясение
29 травня 2015,  14:53 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Человечество давно страдает от землетрясений, разрушающих города и забирающих сотни жизней. Как вдруг один геолог совершает замечательное открытие: он находит способ их вычислять заранее, что в перспективе может помочь вовремя эвакуировать людей из опасных районов. Но такое открытие вряд ли сильно поможет тем, кто живет вдоль разлома Сан-Андреас, ведь земля уже разверзлась под их ногами...

Отправившись уже однажды в приключение с Дуэйном Джонсоном в престранном «Путешествии 2: Таинственный остров», режиссер Брэд Пейтон решил воссоединиться с этим экшен актером для очередного фильма-катастрофы.

Главный герой переживает не лучшее время из-за серьезных семейных проблем. Но он – один из лучших спасателей и в связи с новыми катаклизмами работы ему хватает. Только не успевает он отправиться на очередное задание, как уже нужно спасать из смертельной опасности самое ценное – почти бывшую жену в исполнении Карлы Гуджино и дочь, застрявшую в эпицентре землетрясения, которого еще не видывало человечество. Дуэйн Джонсон хорош в этом фильме, с каждым новым экшеном он вызывает все больше симпатии. Этому его герою действительно сочувствуешь, а сценаристы жалеть спасателя уж точно были не намерены. Вот только Скалы здесь не так и много. Они с экранной дочкой делят фильм приблизительно 50 на 50.

Пока папа с мамой выясняют отношения, Александра Даддарио вместе со своими новыми друзьями пытается не оказаться под кучей обломков Сан-Франциско. Сведущую в делах спасателей девушку представляют нам тем человеком, которого лучшего всего держаться во время подобной катастрофы. Вот только за ожиданием своего обожаемого отца-спасателя, который обязательно прибудет на выручку, и карабканьем к высокой точке города, где легко попасть в ловушку, она почему-то напрочь отметает гораздо более логичный вариант – эвакуироваться из города вместе со всеми. Вместо этого она подвергает себя и двух собратьев по несчастью ста одной опасности, из которой им лишь волей сценаристов удается выйти живыми, а не отнюдь ее умом. В результате она похожа на маленькую, испуганную девочку, которая не в состоянии трезво оценивать ситуацию и находить действительный выход из нее.

Среди драматических актеров в фильме появляются Йоан ГриффитАрчи Панджаби и Пол Джаматти в роли геолога, сумевшего предсказать землетрясения. Но не ожидайте здесь от них многого. На экране успевает мелькнуть даже Кайли Миноуг, чья героиня, извините за спойлер, погибает самым нелепым способом.

Фильм идет меньше 2 часов, но такое впечатление, что все 3. На экране все постоянно дрожит из-за землетрясений, от чего быстро устают глаза, особенно в 3D, поскольку данный формат все еще плохо справляется с четкой передачей на экране трясущихся объектов. Только, несмотря на обилие тряски, в «Разломе Сан-Андреас» все катаклизмы выглядят чересчур ненатурально. После первой половины фильма хочется, чтобы каждый новый зигзаг сюжета оказался финальным, но фильм-катастрофа продолжает обрушивать на своих несчастных героев новые и новые бедствия. Поэтому во время просмотра не раз вспоминается Роланд Эммерих с его апокалиптическими наклонностями.

В общем, если вы не пришли в восторг от «2012», то и «Разлом Сан-Андреас» вряд ли придется вам по вкусу.

Землетрясение. Землетрясение. И еще одно землетрясение. А потом цунами, для последовательности и разнообразия. Все. Занавес.