Новини фільмів, в яких згадується Елі Лартер

26 жовтня 2015,  18:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки фінальної частини франшизи «Оселя зла 6» знаходяться в самому розпалі, і її акторський склад, не упускаючи жодної можливості повеселитися, повним ходом документує знімальний процес і ділиться фотографіями в Instagram.

Читати далі...
21 вересня 2015,  21:50 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Компанія Screen Gems, що належить Sony Pictures, оголосила, що в Південній Африці почалися зйомки шостої частини фантастичного екшн-хоррору «Оселя зла». Фільм під назвою «Оселя зла: Останній розділ» стане заключною частиною  успішної кінофраншизи – адаптації надзвичайно популярної однойменної серії відеоігор компанії Capcom, що на сьогоднішній день зібрала понад $ 1 млрд по всьому світу.

Продюсуватиме стрічку компанія Constantin, режисером виступить Пол В.С. Андерсон, який також написав сценарій. Зйомки відбудуться на локаціях в Йоханнесбурзі та Кейп Тауні.

Мілла Йовович зіграє головну ролі Аліси. Інші ролі у фільмі виконають: Алі Лартер («Герої», «Оселя зла: Потойбічне життя») у ролі Клер Редфілд, Йен Глен («Гра престолів», «Оселя зла: Вимирання») в ролі доктора Олександра Айзекса, Шон Робертс («Оселя зла: Потойбічне життя») в ролі Альберта Вескера, австралійська актриса Рубі Роуз («Помаранчевий – це новий чорний»), популярна серед соціальних ЗМІ, в ролі Абігейл, Оуен Макен («Нічна зміна») у ролі Дока, кубинський американський актор Вільям Леві (увійшов до іспанського рейтингу «50 найкрасивіших людей») у ролі Крістіана, Фрейзер Джеймс («Закон та порядок: Великобританія») у ролі Майкла та японська модель і телеселебріті Рола у ролі Кобалт.

Події фінального фільму відбуваються відразу після подій попереднього епізоду. В умовах, коли людство перебуває на порозі забуття, Еліс змушена повернутися в Раккун Сіті, де починалася історія зомбі-вірусу і де тепер зловісна корпорація Umbrella збирає свої сили для останнього удару по тим, хто лишилися в живих. Об'єднавшись зі старими друзями і неоднозначними союзниками, героїня, ризикуючи втратити власні надздібності, готується до вирішальної битви за людство.

«Оселя зла: Останній розділ» вийде на великі екрани в січні 2017 року.