Новини, в яких згадується Елі Лартер

3 лютого 2017,  16:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове промо заключної частини протистояння Еліс і корпорації Umbrella «Обитель зла: Фінальна битва» показує моменти епічної битви головної героїні та десятка її соратників з цілою армією зомбі, підраховуючи, що в цьому епізоді загине аж 30 466 живих мерців.

Про створення хоррора «Обитель зла: Фінальна битва», де повертаються Мілла Йовович та Елі Лартер, читайте в нашому матеріалі.

1 лютого 2017,  22:18 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки хоррора «Оселя зла: Фінальна битва» Мілла Йовович, Рубі Роуз і Елі Лартер зіткнулися на його прем'єрі з живими мерцями.

Читати далі...
23 січня 2017,  22:00 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо прочитати цікаву статтю про фільм «Оселя зла: Фінальна битва» – останню частину франшизи, яка стартує в кінотеатрах України з 16 лютого:

ЗАЧАРОВАНІ ФАНИ

Робота над фантастичною екранізацією популярної комп'ютерної гри ОСЕЛЯ ЗЛА почалася досить незвично.

У 2002 році я повернувся до Англії і зняв кілька невеликих фільмів. Пол тим часом замкнувся у себе вдома і цілий місяць провів за комп'ютерними іграми. Вийшовши з ігрового «запою», він подзвонив мені зі словами: «Я грав в «Оселю Зла»». Ми мусимо викупити права на екранізацію цієї гри!

згадує продюсер Джеремі Болт, який працює з Андерсоном протягом останніх 25 років і який долучився до всіх фільмів франшизи

Читати далі...
17 січня 2017,  00:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Sony Pictures поділилися першим фрагментом заключної частини франшизи «Обитель зла: Фінальна битва», який показує, як Еліс (Мілла Йовович), Клер (Елі Лартер), Док (Оуен Мекен) та Майкл (Фрайзер Джеймс) опиняються у Вулику, де на них чекає дуже «теплий прийом».

Другий український трейлер кінокартини, яка вийде в прокат через місяць, дивіться тут.

9 серпня 2016,  12:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Оселі зла: Остання глава» Мілла Йовович поділилася другим тизером трейлера і першим офіційним постером до фінальної частини франшизи.

Читати далі...
26 жовтня 2015,  18:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки фінальної частини франшизи «Оселя зла 6» знаходяться в самому розпалі, і її акторський склад, не упускаючи жодної можливості повеселитися, повним ходом документує знімальний процес і ділиться фотографіями в Instagram.

Читати далі...
21 вересня 2015,  21:50 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Компанія Screen Gems, що належить Sony Pictures, оголосила, що в Південній Африці почалися зйомки шостої частини фантастичного екшн-хоррору «Оселя зла». Фільм під назвою «Оселя зла: Останній розділ» стане заключною частиною  успішної кінофраншизи – адаптації надзвичайно популярної однойменної серії відеоігор компанії Capcom, що на сьогоднішній день зібрала понад $ 1 млрд по всьому світу.

Продюсуватиме стрічку компанія Constantin, режисером виступить Пол В.С. Андерсон, який також написав сценарій. Зйомки відбудуться на локаціях в Йоханнесбурзі та Кейп Тауні.

Мілла Йовович зіграє головну ролі Аліси. Інші ролі у фільмі виконають: Алі Лартер («Герої», «Оселя зла: Потойбічне життя») у ролі Клер Редфілд, Йен Глен («Гра престолів», «Оселя зла: Вимирання») в ролі доктора Олександра Айзекса, Шон Робертс («Оселя зла: Потойбічне життя») в ролі Альберта Вескера, австралійська актриса Рубі Роуз («Помаранчевий – це новий чорний»), популярна серед соціальних ЗМІ, в ролі Абігейл, Оуен Макен («Нічна зміна») у ролі Дока, кубинський американський актор Вільям Леві (увійшов до іспанського рейтингу «50 найкрасивіших людей») у ролі Крістіана, Фрейзер Джеймс («Закон та порядок: Великобританія») у ролі Майкла та японська модель і телеселебріті Рола у ролі Кобалт.

Події фінального фільму відбуваються відразу після подій попереднього епізоду. В умовах, коли людство перебуває на порозі забуття, Еліс змушена повернутися в Раккун Сіті, де починалася історія зомбі-вірусу і де тепер зловісна корпорація Umbrella збирає свої сили для останнього удару по тим, хто лишилися в живих. Об'єднавшись зі старими друзями і неоднозначними союзниками, героїня, ризикуючи втратити власні надздібності, готується до вирішальної битви за людство.

«Оселя зла: Останній розділ» вийде на великі екрани в січні 2017 року.

4 серпня 2015,  12:24 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Елі Лартер складе компанію Міллі Йовович у фінальній «Обителі зла 6».

Клер Редфілд імовірно в останній раз битиметься пліч-о-пліч з Еліс у виконанні Йовович проти зомбі.

Події шостого фільму будуть розвиватися з моменту закінчення «Обителі зла: Відплата», і проекту Еліс в цей раз доведеться протистояти злісної Червоної королеви, яка вирішила знищити залишки людства.

Сценарій і режисура новій частині залишається в руках Підлоги У. С. Андерсона, чоловіка Міли Йовович.

Поки Лартер є єдиною, не рахуючи Йовович, офіційно підтвердженої актрисою для заключної глави екранізації однойменної серії комп'ютерних ігор. Далі йде цілий список акторів, які, згідно з чутками, також можуть з'явитися у фільмі: Вентворт Міллер Сієнна Гиллори Лі Бінбін Спенсер Лок Шон Робертс і Йохан Урб. Всі вони вже з'являлися в цій франшизі.

Недавніми роботами Лартер є серіал «Легенди» і хоррор-триллер «The Diabolical», де актриса виконала головну роль.

Востаннє її в образі Клер Редфілд можна було побачити в «Обитель зла 4: Життя після смерті».

«Обитель зла 6» вийде в вересні 2016 року.