Новини фільмів, в яких згадується Розаріо Довсон

18 травня 2023,  00:32 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Джаред Лето грає харизматичного привида (трохи схожого на голодного Морбіуса) в офіційному трейлері пригодницького фентезі «Маєток з привидами» («Haunted Mansion»), що буде рімейком відомого фільму з Едді Мерфі.

Читати далі...
3 березня 2023,  19:16 | Новини фільмів

Представляємо український тизер-трейлер сімейного фентезі від Walt Disney Studios «Маєток з привидами», де знялося багато відомих голлівудських акторів, як Розаріо Довсон, Денні ДеВіто, Джеймі Лі Кертіс, Лакіт Стенфілд, Тіффані Геддіш та Овен Вілсон.

Читати далі...
7 липня 2022,  18:40 | Новини фільмів

Данте та Рендал знову відкривають свій магазин! Дивіться офіційний трейлер очікуваної комедії «Клерки 3» із Браяном О'Геллораном та Джеффом Андерсоном у головних ролях, яку зняв культовий режисер Кевін Сміт.

Читати далі...
21 березня 2020,  15:45 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що Ліга справедливості не стала хітом великого екрану, її мультиплікаційна версія продовжує підкорювати екрани малі. І в мультфільмі «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом» до них приєднується Костянтин.

Читати далі...
9 жовтня 2019,  17:46 | Новини фільмів

Супергероїня Диво-жінка повертається у світ анімації в новому пригодницькому мультфільмі «Wonder Woman: Bloodlines», який зняла студія Warner Bros. Animation.

У мультфільмі «Wonder Woman: Bloodlines» («Диво-жінка: Родовід» чи «Диво-жінка: Кровні узи») амазонка Діана Принс (Розаріо Довсон) відправляється слідом за Стівом Тревором (Джеффрі Донован) у світ людей, щоб захищати їх від сил зла. Їй належить битися з суперлиходійками Срібний лебідь (Марі Авгеропулос), Гепардою та Гігантою (Кімберлі Брукс), а також повернутися на острів Теміскіра, коли вона дізнається, що її дому загрожує велика небезпека.

Прем'єра мультфільму «Wonder Woman: Bloodlines» на офіційних стримінгових платформах відбулася 5 жовтня, а на DVD і Blu-ray він вийде 22 жовтня.

7 жовтня 2019,  20:47 | Новини фільмів

Режисер «Венома» Рубен Фляйшер покаже, як правильно боротися з новими небезпечними видами зомбі, в комедійному екшен-горорі «Зомбіленд: Подвійний постріл», чий новий український трейлер вийшов сьогодні.

Продовження «Зомбіленда», яке написали сценаристи «Дедпула» Ретт Різ та Пол Вернік, поверне на екрани веселу четвірку Коламбуса (Джессі Айзенберг), Вічіту (Емма Стоун), Таллахассі (Вуді Гаррельсон) і Літл-Рок (Ебігейл Бреслін), які продовжують подорожувати просторами США, мочити зомбі і зустрічати нових кумедних персонажів, з якими не засумуєш. У їхньому числі опиняться Медісон (Зої Дойч), Невада (Розаріо Довсон), Альбукерке (Люк Вілсон) та... Флагшток (Томас Міддлдітч).

Українська прем'єра фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл», де також повернеться незрівнянний Білл Мюррей, як підтверджує цей трейлер, відбудеться 24 жовтня.

8 серпня 2019,  16:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті ми дочекалися українського трейлера очікуваної горор-комедії Рубена Фляйшера, яка вийде в прокат під назвою «Зомбіленд: Подвійний постріл».

У продовженні фільму «Вітаємо у Зомбіленді» наша улюблена четвірка Вуді Гаррельсон, Джессі Айзенберг, Ебігейл Бреслін та Емма Стоун буде боротися з новими видами зомбі і зіткнеться з дивакуватими вижившими, яких зіграють Зої Дойч, Розаріо Довсон, Люк Вілсон, Томас Міддлдітч та Еван Джогіа. Паралельно з цим головним героям доведеться розібратися зі зростаючими проблемами в їхній власній дисфункціональній родині.

Разом з виходом дубльованого трейлера було підтверджено, що українська прем'єра фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл» відбудеться 24 жовтня.

24 квітня 2019,  22:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Битися з зомбі буває дуже весело. Під час зйомок фільму «Вітаємо у Зомбіленді 2» Зої Дойч знатно повеселилася разом з його акторським складом.

Читати далі...
14 травня 2018,  15:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер супергеройського мультфільму «Смерть Супермена» показує, як легендарний герой DC сходиться в смертельному двобої зі своїм нездоланним противником.

На Землю прибуває монстр Думсдей, чиєю єдиною метою є знищення всього живого. У сутичку з ним вступають члени Ліги справедливості Бетмен (Джейсон О'Мара), Диво-жінка (Розаріо Доусон), Аквамен (Метт Лантер), Флеш (Крістофер Горам), Кіборг (Шемар Мур) і Зелений ліхтар (Нейтан Філліон), але вони опиняються або сильно поранені, або при смерті. І тут на захист людства стає Супермен (Джеррі О'Коннелл), для якого це буде останній бій.

Прем'єра мультфільму, який зняли Сем ЛьюБетмен: Вбивчий жарт») і Джейк Касторена («Ліга справедливості»), відбудеться пізніше в 2018 році.

14 березня 2015,  18:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Схоже, шанувальникам культових «Клерків» чекати третього фільму залишилося вже недовго. Зйомки комедії «Клерки 3» почнуться в травні, про що режисер Кевін Сміт особисто повідомив в Твіттері, по ходу справи натякнувши, що планує ще й продовження своїх «Тусовщиків з супермаркету», також відомих як «Лобурі».

Перші «Клерки» вийшли в 1994 році і були дебютною роботою Сміта. Дотепна комедія, яка показує один день з життя двох продавців в супермаркеті, глядачам припала до душі, поклавши початок цілої серії фільмів вигаданого всесвіту View Askewniverse. Туди входять також фільми Сміта «Тусовщики з супермаркету», «В гонитві за Емі», «Догма», «Джей і Мовчазний Боб наносять удар у відповідь» і сіквел «Клерки 2», який вийшов в 2006 році, короткометражки, телефільми та комікси.

У «Клерків 3» повернуться Брайан Про'ХеллоранДжефф АндерсонРозаріо ДоусонДжейсон Мьюз і Мерилін Гильотти. Сам режисер, який також і сценарист, з'явиться у фільмі в своєму образі Мовчазного Боба. «Клерки 3» стануть заключною частиною цієї історії.

Потім з вересня до Різдва цього року Сміт, як він повідомив в Твіттері, буде знімати «Вріж кому-небудь». У лютому 2016 пройдуть зйомки «Moose Jaws», а потім... режисер прозоро натякнув, написавши:

Але після цього? Я чую пацюка...

В оригіналі «Тусовщики з супермаркету» називаються «Mallrats», що дослівно означає «супермаркетні щури», так що скоро на горизонті повинні з'явитися і «Тусовщики з супермаркету 2», хоча офіційно проект ще не оголошено.

У минулому році Сміт презентував публіці свій комедійний хоррор «Бивень», але він з тріском провалився в прокаті. Так що таке повсюдне повернення до персонажів і історій свого вигаданого всесвіту View Askewniverse є дуже своєчасним рішенням для режисера і прекрасною новиною для його шанувальників.