Новини фільмів, в яких згадується Бітлз

30 серпня 2019,  14:45 | Новини фільмів

Перший тизер драматичного фільму Фернанду Мейрелліша «Два Папи», натхненного реальними подіями, показує, про що говорять Папи за закритими дверима.

У тизері Папа Римський Бенедикт XVI (Ентоні Гопкінс) запитує свого майбутнього наступника Папу Римського Франциска (Джонатан Прайс), чи чув він про The Beatles, але виявляється, що Бенедикт сам не знає, хто така «Eleanor Rigby». Далі Бенедикт зазначає, що Франциск завжди був його «найсуворішим критиком», і каже, що «Бог виправляє помилки одного Папи, посилаючи світові іншого Папу». І він би хотів побачити, хто його замінить.

Світова прем'єра фільму «Два Папи» відбудеться завтра. 31 серпня, на кінофестивалі в американському місті Теллурайд.

5 липня 2019,  01:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не всі здатні оцінити геніальну музику групи The Beatles, як показує фрагмент музичного фільму Денні Бойла «Вчора», який ви вже можете подивитися в кінотеатрах.

Головним героєм фільму «Вчора» виступає музикант-невдаха Джек Малік (Гімеш Патель), який багато років виступає в пабах і безуспішно чекає на свій великий прорив. Потрапивши в аварію, Джек приходить до тями, відкриває, що весь світ забув про The Beatles, і вирішує видати їхні пісні за свої. В даному фрагменті він намагається виконати своїм батькам безсмертний хіт «Let it Be», але ті постійно відволікаються, не надаючи цій пісні особливого значення.

Квитки на «Вчора» ви знайдете в нашій афіші.

25 червня 2019,  11:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

I want to hold your hand... Компанія Universal Pictures поділилася веселими фрагментом музичної картини Денні Бойла «Вчора», в якому Гімеш Патель та Лілі Джеймс записують у студії пісні The Beatles.

Фільм «Вчора» розповідає про музиканта Джека Маліка (Гімеш Патель), який виступає в пабах і мріє стати відомим на весь світ. Потрапивши в аварію, він прокидається, розуміє, що весь світ забув про групу The Beatles, і вирішує видати їхні пісні за свої. Вважаючи, що він сам пише ці пісні, його активно підтримує найкраща подруга Еллі (Лілі Джеймс), яка в даному фрагменті допомагає Джеку записати хіти «I Want to Hold Your Hand» та «I Saw Her Standing There» у маленькій студії, де їм періодично заважає електричка.

Читайте нашу рецензію на фільм «Вчора», який виходить в прокат 27 червня.

19 червня 2019,  14:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У рамках промо-туру музичної кінострічки Денні Бойла «Вчора», натхненної піснями групи The Beatles, її зірка Гімеш Патель заспівав пісню «Yesterday» на студії Abbey Road в Лондоні.

Читати далі...
8 квітня 2019,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори блокбастера «Месники: Завершення» Роберт Дауні мол., Кріс Еванс, Кріс Гемсворт і Марк Руффало скрасили свою промо-фотосесію, виконавши пісню The Beatles «Hey Jude».

Читати далі...