Новини, в яких згадується Джон Дікон

25 жовтня 2018,  18:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до прем'єри очікуваного музичного байопіку «Богемна рапсодія» студія 20th Century Fox поділилася його епічним фінальним трейлером.

Читати далі...
17 жовтня 2018,  00:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брайан Мей представляє Фредді Мерк'юрі пісню, яку глядачі зможуть самі виконувати на концертах, у новому фрагменті музичного байопіка Брайана Сінгера «Богемна рапсодія».

«Богемна рапсодія» буде фільмом-присвятою легендарній групі Queen, їхній музиці та видатному солістові Фредді Мерк'юрі (Рамі Малек), який кидав виклик стереотипам і відкидав умовності, щоб стати одним з найулюбленіших артистів на планеті. Байопік покаже їхній зліт на вершину популярності, запис хітових пісень, як «Bohemian Rhapsody» і «We Will Rock You», останній з яких присвячений даний фрагмент, та важкий життєвий шлях Мерк'юрі, який в гонитві за сольною кар'єрою пішов з групи, але встиг возз'єднатися з колегами по Queen на концерті Live Aid 1985 році, коли він вже був хворий на СНІД.

Роль Брайана Мея виконує Гвілім Лі, а Роджера Тейлора і Джона Дікона грають Бен Гарді і Джозеф Маццелло.

Дивіться також третій трейлер фільму «Богемна рапсодія». У кіно з 1 листопада.

17 липня 2018,  18:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий офіційний трейлер очікуваного музичного байопіка про гурт Queen та її екстраординарного соліста Фредді Мерк'юрі «Богемна рапсодія».

Новий трейлер показує знайомство Фредді (Рамі Малек) з майбутніми колегами по Queen Брайаном Меєм (Гвілім Лі), Роджером Тейлором (Бен Гарді) і Джоном Діконом (Джозеф Маццелло) й був створений в більш драматичному ключі, ніж попередній. На цей раз відео робить більше акцентів на бісексуальності головного героя і згадує його смертельну хворобу, хоча і не говорить прямо про те, що це був СНІД.

У якості музичного супроводу тут використовуються хіти гурту Queen «Bohemian Rhapsody», «We Will Rock You» та «We Are the Champions».

Дивіться також перший український трейлер «Богемна рапсодія». У кіно з 1 листопада.

15 травня 2018,  17:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія 20th Century Fox поділилася довгоочікуваним трейлером музичного байопіку «Богемна рапсодія», в якому Рамі Малек перевтілився у Фредді Меркьюрі.

«Богемна рапсодія» буде святкуванням легендарного гурту Queen, їх музики й екстраординарного лідера Фредді Меркьюрі, який кидав виклик стереотипам і руйнував умовності, завдяки чому став одним з найулюбленіших артистів на планеті.

Ролі інших музикантів гурту Queen виконують актори Джозеф Маццелло (Джон Дікон), Бен Харді (Роджер Тейлор) та Гвілім Лі (Брайан Мей).

Українські глядачі зможуть побачити «Богемну рапсодію» восени з 1 листопада.