Новини, в яких згадується Элиз Дюран

13 вересня 2019,  19:36 | Новини фільмів

Другий український трейлер романтичної комедії «Чи вмієш ти зберігати секрети?» повідомляє, що її прем'єра відбудеться на тиждень пізніше, 26 вересня.

Мелодрама режисера Еліз Дюран є адаптацією роману письменниці Софі Кінселли. У її головної героїні Емми (зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо), як і у будь-якої дівчини, є багато різних секретів. Коли літак, в якому вона летить додому, потрапляє у сильну турбулентність, і Емма думає, що вона ось-ось загине, вона розповідає всі свої пристойні та непристойні секрети незнайомцю, який сидить поруч. Але незабаром вона зустрічає цього незнайомця у себе на роботі. Виявляється, що він — Джек Гарпер (зірка серіалу «Перевертень» Тайлер Геклін), таємничий директор компанії, де вона працює. І тепер він знає про неї практично все...

Десяток нових кадрів фільму «Чи вмієш ти зберігати секрети?» з закоханими героями Даддаріо і Гекліна ви знайдете в нашій галереї.

14 серпня 2019,  16:36 | Новини фільмів

Вийшов дубльований трейлер американської романтичної комедії «Чи вмієш ти зберігати секрети?», який є екранізацією однойменного роману письменниці Софі Кінселли.

Сюжет цієї веселої мелодрами розгортається навколо дівчини Емми (зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо), у якої є багато різних секретів. Коли літак, в якому вона летить додому, починає сильно трясти, і Емі здається, що вони ось-ось розіб'ються, вона розповідає свої пристойні і непристойні таємниці незнайомцеві, який сидить поруч. Але незабаром вона зустрічає цього незнайомця у себе на роботі. Виявляється, що він Джек Гарпер (зірка серіалу «Перевертень» Тайлер Геклін), потайний директор компанії, де вона працює. І тепер він знає про неї практично все...

Українська прем'єра фільму «Чи вмієш ти зберігати секрети?», режисеркою якого є Еліз Дюран, відбудеться 19 вересня.