Новини серіалів, в яких згадується Йен Вердён

24 травня 2020,  14:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Передостання серія 3 сезону фентезійного серіалу «Сирена» була наповнена різними подіями, але одна з них точно потрапила прямо у ваше серце возз'єднання Рін зі своєю дочкою Гоуп, яка значно підросла з моменту їхньої останньої зустрічі.

Читати далі...
9 квітня 2020,  13:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вдихніть глибше! Канал Freeform поділився візуально приголомшливим фрагментом 2 серії 3 сезону свого хітового фентезійного серіалу «Сирена», який показує протистояння русалок під водою.

Читати далі...
9 березня 2020,  17:51 | Новини серіалів

Чи зможе одне життя врятувати цілий вид? Русалка Рін стає матір'ю в офіційному трейлері 3 сезону фентезійного серіалу «Сирена», що вийшов минулого тижня.

У нових серіях Рін (Елайн Павелл) тепер дбає не тільки про себе, своїх друзів і свій вид, а й про свою новороженну дитину, яка в трейлері плаває разом з мамою під водою. Але її щастя триває недовго, оскільки на горизонті з'являється нова загроза в особі русалки Тії (Тіффані Лонсдейл) з іншого племені. Її називають Морським монстром через її жорстокість, і в трейлері вона обіцяє покінчити з людьми.

Ви готові до війни русалок? Прем'єра 3 сезону серіалу «Сирена», де також повернуться Бен (Алекс Роу), Медді (Фола Еванс-Екінбола), Ксандер (Йен Верден) та Гелен (Ріна Овен), відбудеться 2 квітня.

11 січня 2019,  23:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Русалки шукають притулок на суші, але далеко не всі люди в захваті від цього, повідомляє третій офіційний промо-ролик 2 сезону фентезійного серіалу «Сирена».

Серіал «Сирена» слідує за загадковою дівчиною Рін (Елайн Пауелл), чиє прибуття приголомшує прибережне містечко Брістоль-Коув, де давно ходять легенди про русалок. Слідом за нею на берег виходять й інші русалки, які біжать з води і теж шукають притулок серед людей. Але поки одні люди намагаються їм допомогти, як морський біолог Бен (Алекс Роу), інші, як рибак Ксандер (Йен Верден), мріють помститися їм за вбивство своїх рідних. Тому русалки змушені ховатися й далі і відправляються будувати свій новий світ в дикі місця.

Прем'єрна серія 2 сезону «Сирени» вийде на екрани 25 січня за українським часом. Всього 2 сезон буде складатися з 16 серій.

3 вересня 2018,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою невеликого тизера канал Freeform повідомив, що його фентезійна драма «Сирена» повернеться на екрани в січні 2019 року, і в нових серіях буде ще більше русалок.

Події «Сирени» розгортаються в прибережному містечку Брістоль-Коув, де давно ходять легенди про русалок. Одного разу в місто прибуває загадкова дівчина Рін (Елайн Пауелл із «Гри престолів»), влаштовує там хаос і доводить, що деякі легенди є чистою правдою.

Інших постійних персонажів в цій історії втілюють актори Алекс Роу, Фола Еванс-Екінбола, Йен Верден, Ріна Овен і Теммі Гілліс.

Зараз серіал «Сирена» показують на російськомовному кабельному каналі Fox Life, який демонструється в Україні.