Новини, в яких згадується Керрі Вашінгтон

18 жовтня 2022,  23:44 | Новини фільмів

За допомогою нового трейлера пригодницього фентезі «Школа Добра і Зла» («The School for Good and Evil») американська стримінгова платформа Netflix нагадала нам, що його онлайн-прем'єра відбудеться вже у цю середу, 19 жовтня.

Читати далі...
19 вересня 2022,  18:58 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix нарешті представила офіційний трейлер своєї очікуваної осінньої прем'єри — казкового фентезі «Школа Добра і Зла», що є екранізацією першого роману з хітової серії письменника Сомана Чайнані, що став бестселером за версією The New York Times.

Читати далі...
8 червня 2022,  15:35 | Новини фільмів

З'явився перший тизер-трейлер фентезійного фільму «Школа Добра і Зла» від платформи Netflix, в якому відомі актриси Шарліз Терон та Керрі Вашингтон втілюють професорок чарів і чаклунства.

Читати далі...
22 лютого 2021,  23:54 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix оголосила про свою нову потенційну кінофраншизу під назвою «Школа Добра і Зла» («The School For Good & Evil»), і центральні ролі в ній виконають лауреатка премії «Оскар» Шарліз Терон та номінантка на премію «Золотий глобус» Керрі Вашингтон.

Читати далі...
5 грудня 2020,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до онлайн-прем'єри очікуваного музичного дійства під назвою «Випускний» стримінгова платформа Netflix вирішила змусити співати і танцювати усіх шанувальників зірки мюзиклу «Мулен Руж» Ніколь Кідман, поділившись розширеним фрагментом з її головною піснею.

Читати далі...
26 листопада 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прийшов час влаштувати справжнє свято любові, надії та дружби! Стримінгова платформа Netflix опублікувала офіційний трейлер свого очікуваного мюзиклу «Випускний» за участю відомих голлівудських акторів Меріл Стріп, Ніколь Кідман, Джеймса Кордена і Керрі Вашингтон.

Читати далі...
21 листопада 2020,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix поділилася в мережі піснею «Wear Your Crown», яка прозвучить в мюзиклі «Випускний», і глядачі з подивом почули, що в ній читає реп сама Меріл Стріп, зірка хітових мюзиклів «Mamma Mia!». А ви говорите, що 2020 рік не дав нам нічого доброго.

Читати далі...
16 листопада 2020,  23:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки за вікном туманна осінь, пропонуємо вам не нудьгувати і не піддаватися хандрі, а заварити чашку смачного чаю і поринути в захоплюючі історії, які можна розтягнути на цілий тиждень (а то й два, якщо дивитися по одній серії в день). Для цього ми підготували спеціально для вас добірку найцікавіших та найбільш інтригуючих міні-серіалів 2020 року.

Читати далі...
22 жовтня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітового серіалу «Хор» («Лузери») Раян Мерфі обіцяє нам подарувати перед Новим роком новий незабутній мюзикл «Випускний», в першому трейлері якого в яскравих костюмах сяють Меріл Стріп, Ніколь Кідман і Джеймс Корден.

Читати далі...
30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
9 квітня 2020,  15:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Знамениті голлівудські актриси Ніколь Кідман та Меріл Стріп знову попрацюють разом. Вони візьмуть участь в незвичайному «Випускному» від режисера Раяна Мерфі, творця хітових серіалів «Лузери» і «Американська історія жахів».

Читати далі...
21 лютого 2020,  23:34 | Новини серіалів

Часом для пожежі потрібна всього одна іскра... Стримінговий сервіс Hulu готує екранізацію роману Селести Нг «Усюди жевріють пожежі» з Різ Візерспун і Керрі Вашингтон, і її повноцінний трейлер виглядає багатообіцяюче.

Події драматичного міні-серіалу «Усюди жевріють пожежі» розгортатимуться в 1990-х роках і покажуть життя декількох сімей в невеликому американському містечку Шейкер-Гайтс, яке на перший погляд є ідеальним для життя. Поки там не відбувається жахлива пожежа. Візерспун і Вашингтон грають двох матерів Єлену Річардсон та Мію Воррен, чиї долі тісно переплітаються, коли Єлена вирішує здати Мії та її дочці-підлітку квартиру. Незабаром Єлена зауважує, що Мія зберігає якусь жахливу таємницю, і вирішує дізнатися про неї всю правду.

Нещодавно Візерспун зіграла в хітових серіалах «Велика маленька брехня» і «Ранкове шоу», а також виступила продюсером серіалу «Сказати правду». Прем'єра її нового міні-серіалу «Усюди жевріють пожежі» відбудеться через місяць, 18 березня.

11 лютого 2020,  16:00 | Новини серіалів

На честь «Оскара» стримінговий сервіс Hulu поділився новим тизером свого міні-серіалу «Усюди жевріють пожежі», який нагадує, що головну роль в ньому виконує лауреатка премії «Оскар» Різ Візерспун.

Серіал «Усюди жевріють пожежі» буде екранізацією роману-бестселера письменниці Селести Нг, який розповідає про драматичний перетин доль здалеку ідеальної сім'ї Річардсонів та їхньої матері Єлени, яку грає Візерспун, та енігматічної Мії Воррен, роль якої виконує номінантка на премію «Золотий глобус» Керрі Вашингтон, та її дочки. І в новому промо-ролику відносини між Єленою та Мією досягають точки кипіння.

Над адаптацією роману Нг працює сценаристка Ліз ТайглаарЯкось у казці», «Мотель Бейтсів», «Нешвілл»). Перша серія драми «Усюди жевріють пожежі» вийде 19 березня за українським часом.

17 січня 2020,  21:36 | Новини серіалів

Щойно вийшов напружений тизер-трейлер нового драматичного міні-серіалу «Усюди жевріють пожежі», головні ролі в якому виконують зірка серіалу «Велика маленька брехня» Різ Візерспун та зірка «Скандалу» Керрі Вашингтон.

Адаптація роману Селести Нг «Усюди жевріють пожежі» покаже перетин доль ідеальної зі сторони сім'ї Річардсонів та їхньої матері Єлени (Візерспун) та енігматичної Мії Воррен (Вашингтон) та її дочки. Ця історія буде досліджувати вагу секретів, природу мистецтва і самобутності, люте тяжіння материнства і небезпеку віри в те, що дотримання правил може запобігти катастрофі. Оскільки в трейлері ідеальне життя Єлени буквально спалахує величезною пожежею.

Також в трейлері з'являється зірка «Анатомії пристрасті» Джессі Вільямс, він зіграє людину з минулого Мії. Прем'єра серіалу «Усюди жевріють пожежі» відбудеться через два місяці, 18 березня, на стримінговому сервісі Hulu.

15 грудня 2019,  02:55 | Новини серіалів

Сумуєте за серіалом «Велика маленька брехня»? Його зірка і продюсер Різ Візерспун готує дещо у цьому дусі адаптацію роману Селести Нг «Усюди жевріють пожежі», чий перший тизер вийшов в п'ятницю.

Згідно з описом, багатосерійна драма «Усюди жевріють пожежі» буде «досліджувати вагу секретів, природу мистецтва та індивідуальності, лютий потяг материнства і небезпеку віри в те, що дотримання правил може запобігти катастрофі». Вона розповість про двох матерів Мію Воррен (Керрі Вашингтон) та Єлену Річардсон (Різ Візерспун), чиї життя і життя чиїх дітей перетинаються химерним чином в містечку Шейкер-Гайтс, де трапляється жахлива пожежа.

Прем'єра серіалу «Усюди жевріють пожежі» відбудеться 18 березня.