Новини серіалів, в яких згадується Дієго Луна

1 серпня 2022,  16:45 | Новини серіалів

Актор Дієго Луна повертається на екрани в образі відважного повстанця Кассіана Андора у повноцінному трейлері міні-серіалу «Андор», яким сьогодні поділилася стримінгова платформа Disney+.

Читати далі...
27 травня 2022,  11:35 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Disney Plus опублікувала в мережі офіційний тизер-трейлер науково-фантастичного серіалу «Андор», який буде приквелом блокбастера «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» режисера Гарета Едвардса, що вийшов у кіно наприкінці 2016 року.

Читати далі...
11 грудня 2020,  02:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відважний повстанець зі спін-оффу «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» повертається! Стримінгова платформа Disney+ повідомила про старт зйомок серіалу про пригоди Кассіана Андора, поділившись відео за участю Дієго Луни.

Читати далі...
25 липня 2020,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанії DreamWorks і Netflix представили трейлер свого нового фентезійного мультсеріалу «Чарівники: Казки Аркадії», творцем якого виступає лауреат премії «Оскар» Гільєрмо дель Торо.

Читати далі...
8 квітня 2020,  01:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що коронавірус зупинив всі знімальні процеси, стримінговий сервіс Disney+ планує випустити перший сезон серіалу про пригоди молодого Обі-Вана Кенобі вже в 2022 році.

Читати далі...
16 листопада 2018,  16:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спецагент у втіленні Майкла Пеньї з супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса» опиняється в центрі уваги в новому трейлері драматичного серіалу «Нарко: Мексика», заснованого на реальних подіях.

Кримінальна драма «Нарко: Мексика» буде спін-оффом популярного серіалу «Нарко», який розповідав про нарковійну в Колумбії і сумнозвісного наркобарона Пабло Ескобара. Спін-офф переносить нас на початок 1980-х і слідує за агентом з Управління по боротьбі з наркотиками Енріке «Кікі» Камареною (Майкл Пенья), якого відправляють в Мексику, щоб він зловив небезпечного наркобарона Мігеля Анхеля Фелікса Гальярдо (Дієго Луна), главу картелю Гвадалахара.

На стримінговому сервісі Netflix всі серії 1 сезону серіалу «Нарко: Мексика» стануть доступні для перегляду сьогодні, 16 листопада.

9 листопада 2018,  02:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фантастики «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» Дієго Луна втілює жорстокого голову картелю в офіційному трейлері нового серіалу від Netflix «Нарко: Мексика».

«Нарко: Мексика» є спін-оффом популярного кримінального серіалу «Нарко», який розповідав про становлення і падіння колумбійського наркобарона Пабло Ескобара (Вагнер Моура). Події нових серій будуть розгортатися в Мексиці на початку 1980-х років і покажуть сходження до влади картелю Гвадалахара, яким керує наркобарон Мігель Анхель Фелікс Гальярдо (Луна), і його криваве протистояння з американським агентом з Управління по боротьбі з наркотиками Енріке «Кікі» Камареною (Майкл Пенья з супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса»).

Всі серії 1 сезону серіалу «Нарко: Мексика» стануть доступні для перегляду на сервісі Netflix рівно через тиждень, 16 листопада.