Джин-Сео ЮнYoon Jin-seo

Джин-Сео Юн / Yoon Jin-seo
Народилася 5 серпня 1983
50%
0
50%
0

Фільмографія

Некомунікабельність (2020) ... Cha Seon-yeong
Майстерність повторного вступу в шлюб (2019) ... Mi-gyeong
Месник (2018) ... Mali
Приятель по каві (2016) ... In-yeong
Дівчина, яка бачить запахи (2015) ... Yeom Mi
Готель розбитих сердець (2015) ... Sarah
Санта Барбара (2014) ... Soo-kyung
Кенджу (2014) ... University junior, продюсер (сопродюсер)
Тайная любовь (2010) ... Yeon-Yi

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...