Новини, в яких згадується Бредлі Вітфорд

16 липня 2022,  13:00 | Новини серіалів

Інтригуючий тизер-трейлер п'ятого сезону хітового серіалу-антіутопії «Оповідь служниці», головну роль у якому виконує лауреатка премій «Золотий глобус» та «Еммі» Елізабет Мосс, розкриває, що його прем'єра відбудеться 14 вересня.

Читати далі...
11 грудня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кей Джей Апа і Софія Карсон грають закоханих під час страшної пандемії мутованого коронавірусу в науково-фантастичному трилері «Пташка у клітці», продюсером якого виступає творець франшизи «Трансформери» та фільму-катастрофи «Армагеддон» Майкл Бей.

Читати далі...
31 жовтня 2020,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки весь світ намагається не зійти з розуму і зберігати спокій перед лицем пандемії коронавірусу, легендарний Майкл Бей, творець франшизи «Трансформери», вирішив перетворити пандемію на страхітливий апокаліпсис з (концентраційними) таборами для хворих в своєму новому трилері «Songbird».

Читати далі...
30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
18 лютого 2020,  16:31 | Новини фільмів

Легендарний голлівудський актор і зірка культових франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд втілює золотошукача Джона Торнтона в новій адаптації повісті Джека Лондона «Поклик пращурів».

Читати далі...
3 лютого 2020,  15:39 | Новини фільмів

Кіностудія 20th Century Fox, яку нещодавно перейменували в 20th Century Studios, опублікувала в мережі 30-секундний промо-ролик своєї екранізації роману Джека Лондона «Поклик пращурів» із зіркою франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісоном Фордом у головній ролі.

У пригодницькій екранізації класичного роману від режисера Кріса Сандерса і сценариста Майкла Гріна Форд перевтілиться у відважного золотошукача Джона Торнтона, який разом зі своїм новим другом, псом Баком, відправляється в захоплюючу, але небезпечну подорож канадським Юконом у часи золотої лихоманки. У цій подорожі на ни чекає чимало випробувань, але Бак завжди готовий прийти на допомогу як у битві зі стихією, так і під час зустрічі з ведмедем, як показує даний ТБ-ролик.

Також в адаптації з'являться Карен Гіллан, Ден Стівенс, Бредлі Вітфорд і Омар Сі. Офіційний трейлер фільму «Поклик предків» вийшов в листопаді. Його українська прем'єра відбудеться вже в цьому місяці, 20 лютого.

1 червня 2019,  19:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Задовго до появи людей на нашій планеті правили гігантські монстри. З розвитком цивілізацій вони пішли під землю і влаштувалися там на довгий сон, поступившись місцем людству. Але з пробудженням Ґодзілли стародавні монстри заворушилися, почали позіхати, відкривати свої очі і розпрямляти свої лапки та крильця, які затекли від довгого перебування в стазисі. І коли прокидається триголовий крилатий змій Кінг Гідора, Земля здригається, а людство з домінуючого виду миттєво перетворюється на вид на межі вимирання. Тепер у людей залишається лише одна надія на порятунок – Ґодзілла.

Читати далі...
4 травня 2019,  20:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Благословенна боротьба». Стримінговий сервіс Hulu представив цього тижня офіційний трейлер 3 сезону свого хітового серіалу «Оповідь служниці», який повертається 5 червня.

Читати далі...
3 травня 2019,  19:13 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори всесвіту «Месники» Семюел Л. Джексон і Себастіан Стен возз'єднаються на великому екрані у військовій драмі «Остання повна міра».

Читати далі...
24 квітня 2019,  04:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Людство об'єднується з Ґодзіллою, щоб прогнати банду гігантських монстрів, у фінальному українському трейлері науково-фантастичного бойовика «Ґодзілла II: Король монстрів».

Продовження фільму «Ґодзілла» покаже героїчні зусилля кріптозоологічного агентства «Монарх», чиї хоробрі вчені намагаються знайти спосіб стримати гігантських монстрів, що напали на наш світ і бажають його знищити. Щоб перемогти Мотру, Родана і ультимативного кайдзю Кінга Гідору, який їх очолює, вчені вирішують викликати Ґодзіллу. Він покаже їм, хто є справжнім королем монстрів.

В український прокат фантастика Майкла Догерті, де зіграють Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Чарльз Денс, Чжан Цзиі, Бредлі Вітфорд і Кайл Чандлер, вийде напередодні літа, 30 травня.

16 квітня 2019,  18:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нам потрібен свій монстр. Новий ТБ-ролик науково-фантастичного бойовика «Ґодзілла II: Король монстрів» показує, що Ґодзілла наша єдина надія в битві з трьома гігантами.

В сиквелі фільму «Ґодзілла», який вийшов у 2014 році, всій людській цивілізації загрожують три гігантських монстри: Мотра, Родан та Кінг Гідора, останній з яких нагадує триголового дракона. Працівники секретної організації Monarch, яка займається вивченням гігантських доісторичних істот, відчайдушно шукають вихід з цієї жахливої ситуації, і в новому ТБ-ролику доктор Стентон (Бредлі Вітфорд) озвучує, що їм «потрібен свій монстр», який їх захистить. Цим монстром виявляється Ґодзілла.

Дивіться також розширений ТБ-ролик «Ґодзілла II: Король монстрів», який показує, що монстри бувають не тільки жахливими, а й прекрасними. В кінотеатри України фільм Майкла Догерті прибуде 30 травня.

11 грудня 2018,  00:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий український трейлер наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», який показує масштабні руйнування, спровоковані доісторичними монстрами, що розбушувалися.

Слідуючи за подіями фільмів «Ґодзілла» і «Конг: Острів черепа», третя глава франшизи «Ґодзілла: Король монстрів» зведе Ґодзіллу з одними з найвідоміших монстрів в історії популярної культури. Стрічка розповідає про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати гігантських монстрів. На цей раз проти потужного Ґодзілли виступають Мотра, Родан і ультимативний кайдзю триголовий монстр Кінг Гідора. І коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтися в масштабному протистоянні, людству тільки й залишається, що відійти в сторону і намагатися не загинути.

Українські глядачі зможуть побачити науково-фантастичний бойовик «Ґодзілла: Король монстрів», де зіграли Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Бредлі Вітфорд, Кайл Чандлер і Чарльз Денс, на великому екрані з 30 травня 2019 року.

28 листопада 2018,  23:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив новий міжнародний трейлер науково-фантастичної картини «Ґодзілла: Король монстрів», який є скороченою версією офіційного трейлера, представленого влітку на Comic-Con.

«Ґодзілла: Король монстрів» буде продовженням фільму «Ґодзілла», який вийшов у 2014 році, і поверне на екрани секретну організацію Monarch, що займається вивченням гігантських доісторичних істот. На цей раз людство зіткнеться з новими монстрами Роданом, Мотрою і Гідорою, для боротьби з якими Ґодзілла повертається з далеких глибин.

Українська прем'єра сиквелу «Ґодзілли», головні ролі в якому виконають Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Кайл Чандлер, Саллі Гокінс, Бредлі Вітфорд, Чжан Цзиі та Кен Ватанабе, переїхала з березня на 30 травня 2019 року.

18 жовтня 2018,  19:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер напруженого драматичного трилера «Час відплати», в якому володарка премії «Оскар» Ніколь Кідман, за словами критиків, перевершила саму себе.

Фільм «Час відплати» слідує за моральною та екзистенціальною одіссеєю детектива з Лос-Анджелеса Ерін Белл (Кідман), яку в молоді роки відправили працювати під прикриттям в банді в каліфорнійській пустелі, і це завдання закінчилося для неї трагедією. Коли лідер цієї банди повертається багато років потому, Ерін повинна пропрацювати решту членів банди і зануритися у свою власну історію з ними, щоб нарешті поквитатися з демонами, які зруйнували її минуле.

Разом з Кідман у «Часі відплати» знялися Себастіан Стен, Тобі Кеббелл, Тетяна Маслані, Скут МакНері та Бредлі Вітфорд.

Світова прем'єра фільму Карін Кусами відбулася в кінці серпня, і з тих пір він їздить по кінофестивалях по всьому світу. У світовий прокат «Час відплати» вийде у грудні. Дата його української прем'єри поки невідома.

4 серпня 2018,  02:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Арт-постер науково-фантастичного фільму «Ґодзілла: Король монстрів» показує протистояння Ґодзілли з гігантським монстром Кінгом Гідорою, у якого є три зубасті голови.

Читати далі...