Новини фільмів, в яких згадується Райан Джонсон

14 листопада 2022,  18:46 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі офіційний трейлер детективного фільму «Ножі наголо: Скляна цибуля», де зірка Бондіани Деніел Крейг знову втілить геніального детектива Бенуа Бланка.

Читати далі...
8 вересня 2022,  18:01 | Новини фільмів

Режисер Раян Джонсон, який зняв хітовий детектив 2019-го року «Ножі наголо», щойно поділився у соцмережах тизер-трейлером його сиквела під назвою «Glass Onion: A Knives Out Mystery» і обіцяє, що в ньому немає спойлерів.

Читати далі...
25 листопада 2019,  15:20 | Новини фільмів

Детективи збирають всіх підозрюваних разом та чемно просять їх не розходитися у другому фрагменті детективного фільму Раяна Джонсона «Ножі наголо».

Читати далі...
18 листопада 2019,  18:29 | Новини фільмів

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Кріс Еванс змінює костюм і щит Капітана Америка на модне пальто і сонцезахисні окуляри в дебютному фрагменті детективного фільму «Ножі наголо».

У гостросюжетному детективі від режисера фільму «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона актор Деніел Крейг (детектив Бенуа Блан) буде розслідувати вбивство Крістофера Пламмера (відомий автор детективів Гарлан Тромбі), і під підозрою опиняється кожен. В тому числі і персонаж Кріса Еванса, онук Гарлана, якого звуть Ренсом. В даному відео він прибуває на допит, але не схоже, щоб він сильно прагнув допомогти розслідуванню.

Дивіться також новий український трейлер «Ножі наголо». У кіно з 5 грудня.

2 листопада 2019,  21:30 | Новини фільмів

Дивимося новий дубльований трейлер детективної кінокартини «Ножі наголо», в якій знялися Деніел Крейг, Кріс Еванс, Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Тоні Коллетт і Крістофер Пламмер.

Новий фільм режисера блокбастера «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона​ був натхненний творами Агати Крісті. Коли відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Пламмер) знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя, допитливий детектив Бенуа Блан (Крейг) загадковим чином опиняється залученим в це розслідування. Блан просіює крізь сито недомовки і корисливу брехню дисфункціональної сім'ї Гарлана та його відданого персоналу, щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

Українська прем'єра детектива «Ножі наголо» відбудеться через місяць, 5 грудня.

31 жовтня 2019,  23:14 | Новини фільмів

Детективна кінокартина «Ножі наголо» від режисера блокбастеру «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона отримала веселий фінальний трейлер.

Натхненний творами письменниці Агати Крісті детектив «Ножі наголо» розповість про вбивство відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Крістофер Пламмер), якого знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя. За справу береться допитливий детектив Бенуа Блан (Деніел Крейг), якому належить просіяти крізь сито недомовки і корисливу брехня дисфункціональної сім'ї Гарлана і його відданого персоналу (Кріс Еванс, Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Кетрін Ленгфорд, Дон Джонсон, Тоні Коллетт), щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

На початку осені у мережі з'явився десяток персональних постерів фільму «Ножі наголо», який дозволяє ближче познайомитися з його підозрілими персонажами. Українська прем'єра детектива очікується 5 грудня.

18 вересня 2019,  17:44 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився новий трейлер і десяток постерів детективного фільму з елементами чорної комедії «Ножі наголо», в якому зірка Бондіани Деніел Крейг грає суміш Шерлока і Пуаро.

Читати далі...
3 серпня 2019,  21:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер одного з найбільш очікуваних фільмів майбутньої зими детективної чорної комедії «Ножі наголо», яку зняв режисер фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї» Раян Джонсон.

Читати далі...
2 липня 2019,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Еванс міняє костюм Капітана Америка на затишний светр і стильне пальто й не соромиться обзиватися в офіційному трейлері детективного фільму «Ножі наголо», де він опиняється під підозрою Деніела Крейга.

Режисер фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї» Раян Джонсон представляє свою загадку в дусі Агати Крісті. Коли відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Крістофер Пламмер) знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя, допитливий детектив Бенуа Блан (Деніел Крейг) загадковим чином опиняється залученим в це розслідування. Блан просіює крізь сито недомовки і корисливу брехню дисфункціональної сім'ї Гарлана та його відданого персоналу, щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

Прем'єра фільму «Ножі наголо», де також зіграють Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Кетрін Ленгфорд, Лакіт Стенфілд, Джейден Мартелл, Дон Джонсон і Тоні Коллетт, відбудеться у листопаді.

16 лютого 2019,  16:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю, 15 лютого, підійшли до кінця зйомки очікуваної наукової фантастики «Зоряні війни: Епізод 9», яка завершить третю трилогію популярної космічної саги.

Читати далі...
9 серпня 2018,  00:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lucasfilm оголосила, що разом з Дейзі Рідлі і Адамом Драйвером в дев'ятому фільмі саги «Зоряні війни» повернуться персонажі Марка Гемілла і Керрі Фішер.

Читати далі...
28 березня 2018,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Walt Disney Pictures вирішила підняти настрій шанувальникам легендарної саги про далеку-далеку галактику веселим відео з невдалими дублями фантастичного фільму «Зоряні війни: Останні джедаї».

Відео показує, як Марк Хемілл і Оскар Айзек дуркують в кабінах зорельотів; Дейзі Рідлі не хоче залишатися серйозною і корчить пики в камеру; Джон Бойега не може вимовити складний технічний термін; Келлі Марі Трен випадково ламає бластер; у BB-8 раптово з'являється дитина; а Керрі Фішер нескінченну кількість разів дає ляпас Айзеку, оскільки режисера Райана Джонсона не задовольняє попередній дубль. В якості бонусу Хемілл тут також пародіює діда з «Сімпсонів».

Читайте нашу рецензію на «Зоряні війни: Останні джедаї». З учорашнього дня фільм доступний на Blu-ray.

17 березня 2018,  01:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Енді Серкіс постає в образі Верховного лідера Сноука в новому відео фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї».

У мережу потрапив фрагмент зустрічі Рей (Дейзі Рідлі) і Кайло Рена (Адам Драйвер) з лиходієм Сноуком, який очолює Перший орден. Але незважаючи на відсутність CGI на зовнішності Верховного лідера, його вміння прикликати до себе об'єкти за допомогою Сили нікуди не поділося, що Серкіс/Сноук демонструє, спершу відбираючи світловий меч у Кайло, а потім притягаючи силою думки Рей до свого трону. Ви ж пам'ятаєте, що сталося далі?

Дивіться альтернативну сцену «Зоряні війни: Останні джедаї», що показує битву Фінна (Джон Бойега) та Фазми (Гвендолін Крісті).

У світовому прокаті блокбастер Райана Джонсона заробив $1,3 млрд.

12 березня 2018,  10:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поєдинок Фінна і Капітана Фазми приймає новий оборот в вирізаній сцені фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї».

Читати далі...
21 лютого 2018,  01:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Lucasfilm поділилася новим трейлером фантастики Райана Джонсона «Зоряні війни: Останні джедаї», який присвячений її релізу на Blu-ray.

Якщо ви раптом ще не бачили восьмий епізод, то тут присутні кілька спойлерів, так що дивіться на свій ризик. Також трейлер обіцяє більше 2 годин бонусних матеріалів, включаючи 14 вирізаних сцен і повнометражну документальну картину «Режисер і джедаї».

У форматі Digital «Зоряні війни: Останні джедаї» стануть доступними для перегляду з 13 березня. На Blu-ray фільм, що отримав 4 номінації на «Оскар», вийде 27 березня.