Оновлення, в яких згадується Меттью МакКонахі

26 березня 2019,  13:19 | Оновлення

Незабаром на великий український екран вийде комедія «Пустопляс» з Меттью МакКонахі у головній ролі.

За сюжетом кінострічки, наркозалежний на прізвисько Місячний Пес живе за своїми правилами і ніколи не враховує суспільні норми. Однак в його житті з'являється задача, яку він просто зобов'язаний виконати вчасно, щоб отримати спадок від своєї покійної дружини. Однак на його шляху до мети постійно трапляються неприємності, які заважають йому це зробити.

Головну роль Місячного Пса виконав Меттью МакКонахі. У фільмі також зіграли хіп-хоп співак Снуп Догг, Айла ФішерВеликий Гетсбі»), Зак ЕфронНайвеличніший шоумен»), Джона ГіллВовк з Уолл-стріт»). Режисером та сценаристом фільму виступив Хармоні Корін.

В український прокат картина «Пустопляс» вийде 4 квітня.

6 грудня 2018,  18:36 | Оновлення

Друзі, з'явився другий український трейлер трилера «Море спокуси» з Меттью МакКонахі та Енн Хетеуей у головних ролях.

Головний герой, капітан риболовецького судна, живе на маленькому острові. Навіть тут його наздоганяє його таємниче минуле – колишня кохана, яка колись воліла вийти заміж за багатія. Тепер вона звертається до капітана з проханням про допомогу і захист.

Фільм «Море спокуси» вийде у прокат 31 січня 2019 року.

27 червня 2018,  13:27 | Оновлення

Представляємо український трейлер драматичного трилера «Море спокуси» з Меттью МакКонахі та Енн Гетевей.

Бейкер Ділл живе спокійним життям, проводячи екскурсії по Плімут-Айленд. Але несподівано все його життя починає руйнуватися, коли на порозі його будинку з'являється його колишня кохана Карен та просить допомогти Бейкера позбавити її від жорстокого чоловіка, пропонуючи викинути його за борт у відкритому морі. З того моменту герої занурюються у море спокуси...

Українська прем'єра фільму «Море спокуси» відбудеться 22 листопада.

5 червня 2018,  00:40 | Оновлення

Представляємо український трейлер кримінального екшену «Білий хлопчик Рік» з Меттью МакКонахі і Річі Мерріттом в головних ролях.

Правдива історія підлітка Річарда Верше зі звичайної сім'ї в Детройті, який став великою фігурою місцевого наркобізнесу 80-тих. Завоювавши довіру «авторитетів», 17-річний дилер бере під контроль величезні партії кокаїну. Але його вiк не розчулить охоронців порядку...

В кінотеатрах України фільм «Білий хлопчик Рік» стартує з 31 січня 2019 року.

20 липня 2017,  15:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка очікуваної екранізації романів Стівена Кінга «Темна вежа» називається скромно «Magnum Opus» («Шедевр»), і в ній письменник розповідає, що вона для нього значить. А також разом з коментарями творців кінокартини і виконавців головних ролей Ідріса Ельби та Меттью МакКонахі відео показує нові моменти: як Людина в чорному за допомогою магії руйнує Вежу, яка пов'язує його світ з нашим, і як Стрілець намагається його зупинити своїми кулями.

Другий український трейлер «Темної вежі» дивіться тут. До прем'єри фільму залишилося 2 тижні.

11 липня 2017,  15:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий український трейлер пригодницького фентезі «Темна вежа» з Ідрісом Ельбою та Меттью МакКонахі. Ельба втілює представника давнього ордену Стрільців, який присягнувся захищати містичну Вежу від руйнування. А МакКонахі у вигляді темного чаклуна Людини в чорному намагається уникнути його помсти, знищити Вежу і влаштувати в своєму й нашому світах справжнє пекло.

Фільм Ніколая Арсела, який є екранізацією романів Стівена Кінга, входить в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа. У кіно з 3 серпня.

10 липня 2017,  16:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кілька годин тому студія Sony Pictures представила новий трейлер фентезі «Темна вежа», заснованого на однойменній серії романів Стівена Кінга. Відео складається з багатьох нових моментів, які показують ще більше екшену в протистоянні Стрілка (Ідріс Ельба) і Людини в чорному (Меттью МакКонахі), чия війна приводить їх в наш світ.

Нові кадри фільму Ніколая Арсела ви знайдете в нашій галереї. Український трейлер «Темної вежі» дивіться тут.

7 липня 2017,  16:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри фентезі «Темна вежа», заснованого на романах Стівена Кінга, залишилося менше місяця. Його український ТБ-ролик присвячений головному лиходієві історії — Людині в чорному, яку грає Меттью МакКонахі. Він запевняє Стрілка (Ідріс Ельба), який йде по його сліду, що йому нема чого боятися, і обіцяє, що герой загине разом з Вежею. Адже смерть завжди перемагає.

Фічуретку про створення фільму, де Ельба і МакКонахі розповідають про своїх персонажів, дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

26 червня 2017,  17:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фічуретці «Темної вежі» Ідріс Ельба розповідає, що його персонаж Роланд Діскейн є останнім з давнього ордену Стрільців, які поклялися захищати містичну Темну вежу від Людини в чорному. Цього лиходія втілює Меттью МакКонахі, й актор каже, що його персонаж просто зобов'язаний зруйнувати Вежу, щоб вивільнити Пекло. Тут також з'являється Стівен Кінг, який зізнається, що «Темна вежа» завжди була дуже важливою для нього історією, і бачити, як Стрілок оживає на екрані у втіленні Ельби, для нього — це просто неймовірно.

Український трейлер фентезі, яке виходить в кіно 3 серпня, дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

19 червня 2017,  02:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій ТБ-ролик фентезі «Темна вежа» повідомляє, що Стрілки, до яких належить герой Ідріса Ельби, були лицарями, які присяглися захищати людей від темних сил, небезпечним представником яких є Людина в чорному у втіленні Меттью МакКонахі. Головний герой — останній зі свого ордену, але щоб йому не приготував відьмак, це його не зупинить від виконання священного обов'язку.

Український трейлер екранізації романів Стівена Кінга дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр цього літа.

8 червня 2017,  16:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий ТБ-ролик пригодницького фентезі «Темна вежа» називається «Лицар» і присвячений його головному протагоністу — Стрілку (Ідріс Ельба), останньому зі свого ордена, який демонструє свою майстерність володіння револьверами. Він цілиться не рукою, він цілиться оком; він стріляє не рукою, він стріляє розумом; він вбиває не пістолетом, він вбиває серцем.

ТБ-ролик екранізації романів Стівена Кінга «Темна вежа», присвячений Людині в чорному (Меттью МакКонахі), дивіться тут.

6 червня 2017,  16:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший ТБ-ролик фентезійного екшену «Темна вежа», заснованого на серії романів Стівена Кінга, присвячений його головному антагоністу — Людині в чорному, якого втілює володар «Оскара» Меттью МакКонахі. Він каже Стрілку (Ідріс Ельба), що, щоб той не робив, Вежа все одно впаде, адже смерть завжди перемагає.

Кінокартина Ніколая Арсела увійшла в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа, хто склав їй компанію, дізнайтеся з нашого гіда.

3 травня 2017,  18:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо одразу дубльований трейлер очікуваної екранізації роману Стівена Кінга «Темна вежа», де Стрілець (Ідріс Ельба) буде по двом світам полювати на Людину в чорному (Меттью МакКонахі), яка хоче за допомогою містичної Вежі скрізь влаштувати своє пекло.

В українські кінотеатри фільм Ніколая Арсела прибуде 3 серпня.

28 лютого 2017,  15:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український ТБ-ролик до пригодницької драми «Золото», яка заснована на реальних подіях. У ній Меттью МакКонахі та Едгар Рамірес відправляються в Індонезію, де знаходять величезні поклади золота. У США вони повертаються багатіями, але куди потім за одну ніч дівається купа злитків на 17 мільярдів доларів?

Квитки на сеанси «Золота», яке виходить в українські кінотеатри 2 березня, ви вже можете придбати на нашому сайті.

19 січня 2017,  14:40 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явився перший український трейлер до фільму «Золото» з Меттью Макконахі у головній ролі.

Фільм розповідає історію Кенні Веллса — сучасного золотошукача, хваткого ділка і мрійника, який відчайдушно чекає шансу переламати долю. Залишившись без особливих варіантів, Веллс знаходить собі такого ж невдаху напарника — геолога, щоб реалізувати грандіозний план: знайти золото в незвіданих індонезійських джунглях.

Дивіться в кінотеатрах України з 2 березня.