Оновлення, в яких згадується Джерард Батлер

11 червня 2019,  23:02 | Оновлення

У мережі з'явився дубльований трейлер бойовика «Падіння янгола» з Джерардом Батлером та Морганом Фріманом в головних ролях. Режисером фільму виступив Рік Роман ВоПостріл в безодню», «Стукач»). «Падіння янгола» є третьою частиною "антитерористичної" екшн-франшизи, куди раніше увійшли «Падіння Олімпу» та «Падіння Лондона».

У центрі сюжету висококласний агент Секретної служби США Майк Беннінг, який стає метою терористичної організації. Герою доведеться у черговий раз битися з кілерами, щоб врятувати себе і своїх близьких.

В український прокат картина «Падіння янгола» вийде 22 серпня.

12 серпня 2018,  18:22 | Оновлення

З'явився український трейлер гостросюжетного бойовика «Хантер-кілер» від режисера Донована Марша, в якому зіграли Джерард Батлер, Гарі Олдман, Лінда Карделлини і Коммон.

У центрі сюжету опиняється капітан підводного човна, якому належить об'єднатися з офіцерами спецназу ВМС США, щоб запобігти світовій катастрофі.

Сюжет фільму «Хантер-кіллер» заснований на романі Джорджа Воллеса та Дона Кіта «Точка обстрілу».

Українська прем'єра «Хантер-кіллер» очікується 25 жовтня.

28 жовтня 2017,  01:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер кримінального бойовика «Злодії» з Джерардом Батлером в головній ролі.

Опис фільму від кінокомпанії STX Entertainment говорить, що це буде сага про злочини в Лос-Анджелесі в дусі знаменитої «Сутички» з Аль Пачіно й Робертом Де Ніро. Події «Злодіїв» будуть слідувати за пов'язаними життями елітного підрозділу департаменту шерифа і найуспішнішої бригади грабіжників в штаті, яка планує, здавалося б, неможливе пограбування Федерального резервного банку, розташованого в центрі Лос-Анджелеса.

Українська прем'єра «Злодіїв», де також зіграють Фіфті Сент, Пабло Шрайбер і Соня Балморес, відбудеться одночасно з усім світом, 18 січня.

11 жовтня 2017,  19:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джерард Батлер готується рятувати світ в українському ТБ-ролику фільму-катастрофи «Геошторм».

Супутники, які були створені для захисту планети від ураганів, цунамі і великих циклонів, вийшли з ладу, й тепер на різні країни обрушуються катаклізми небувалих масштабів. Головний герой історії у втіленні Батлера підозрює, що це не проста несправність, і що хтось навмисно зіпсував систему контролю над погодою. І він має намір дізнатися, хто й навіщо це зробив.

Дивимося також третій трейлер «Геошторм», де показано ще більше руйнувань. У кіно творіння Діна Девліна вийде 19 жовтня.

7 жовтня 2017,  01:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер фільму-катастрофи «Геошторм» з Джерардом Батлером в головній ролі показує руйнування планетарного масштабу. Людство вирішило, що раз і назавжди покінчило з погодними катаклізмами, запустивши розумний супутник, який дозволяє управляти циклонами і попереджати їх, як раптом супутник виходить з-під контролю, і тепер система, що була створена для захисту планети, нападає на її з величезною силою.

Український трейлер кінокартини від сценариста «Дня незалежності» та «Годзілли» Діна Девліна дивіться тут. У кіно з 19 жовтня.

11 липня 2017,  00:59 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Фільм за участі Джерарда Батлера, Еббі Корніш та Джима Старджеса розказує про те, як після ряду небачених природних катаклізмів світові лідери об’єднуються та створюють систему супутників, яка контролюватиме клімат планети. Але щось іде не так, і система, створена для захисту Землі, починає атакувати її. Тож тепер виживання людства залежить від того, чи встигнуть вчасно побороти загрозу, або ж глобальний геошторм зітре все і всіх на своєму шляху.

В кінотеатрах України «Геошторм» вийде 19 жовтня.

30 квітня 2017,  16:44 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо український трейлер до фільму «Мисливець з Волл-стріт» з Джерардом Батлером і Віллємом Дефо. В кінотеатрах України фільм стартує з 15 червня.

Цинічний і чарівний мисливець за головами з Уолл-стріт Дейн Дженсен близький до здійснення своєї американської мрії і підкорення бізнес-олімпу. Але його кар'єрні інтереси раптово входять у протиріччя з життям його сім'ї. Перед Дейном постає непросте питання вибору.

11 березня 2017,  20:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Джерардом Батлером? У цьому році в український прокат вийде не тільки фільм-катастрофа «Геошторм» з ним в головній ролі, а й драма «Мисливець з Волл-стріт» («Сімейна людина»), де Батлер зіграє трудоголіка, який мало часу проводить зі своєю сім'єю, але раптом дізнається, що його син хворий на рак, що кардинально змінює його пріоритети.

Українська прем'єра фільму очікується 6 квітня. Чекаємо на дубльований трейлер.

9 березня 2017,  14:27 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо перший український тизер до фільму «Геошторм» з Джерардом Батлером, від творців «Дня незалежності». В кінотеатрах України фільм стартує з 19 жовтня.

Фільм розказує про те, як після серії небачених раніше природних катастроф світові лідери створюють мережу супутників, що контролюватиме глобальний клімат і захищатиме планету від знищення. Але щось іде не за планом – і система, створена для захисту Землі, атакує її. Тепер виживання людської раси залежить від того, чи встигнуть люди виявити справжню причину загрози до того, як страшний шторм зітре з лиця землі усе та всіх.