Новини, в яких згадується Эфтон Уильямсон

16 травня 2018,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за тизером вийшов повноцінний трейлер нової кримінальної драми «The Rookie» («Новачок»), в якому зірка «Касла» Нейтан Філліон відправляється на службу в поліцію.

Починати спочатку непросто, особливо для хлопця з маленького містечка Джона Нолана (Філліон), який після змінюючого життя інциденту вирішив здійснити свою мрію і стати офіцером поліції Лос-Анджелеса. Колеги зустрічають зі скептицизмом найстаршого новачка у відділку і сприймають його як ходячу кризу середнього віку. Адже якщо він не зможе встигати за молодими копами й злочинцям, то буде ризикувати своїм життям та життями оточуючих. Але якщо він зможе використовувати свій життєвий досвід, рішучість і почуття гумору, то досягне успіху в новій главі свого життя.

Прем'єра серіалу «The Rookie», де також зіграють Алісса Діас, Річард Т. Джонс, Тітус Макін мол., Мерседес Масон, Мелісса О'Ніл, Ефтон Вільямсон та Ерік Вінтер, відбудеться восени.

14 травня 2018,  19:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC уже почав просувати свою нову кримінальну драму «The Rookie» («Новачок»), де головну роль виконує зірка «Касла» Нейтан Філліон.

Філліон грає 40-річного Джона Нолана, який переїжджає із затишного невеликого міста в Лос-Анджелес, щоб здійснити свою давню мрію — стати копом в поліцейському відділку Міста ангелів. Він повинен адаптуватися до небезпечного, веселого й непередбачуваного життя «новачка», щоб не упустити другий шанс чогось досягти.

Замість Кейт Беккет (Стана Катік) тепер напарницею Касла, вірніше Нолана, буде Талія Бішоп (Ефтон Вільямсон).

Дати прем'єри у серіалу «The Rookie» поки немає, але вона очікується цієї осені.