Новини серіалів, в яких згадується Сара Бойд

17 жовтня 2019,  00:42 | Новини серіалів

Промо-ролик 3 серії 6 сезону серіалу «Флеш» обіцяє, що вона буде кривавою.

Баррі (Грант Гастін) готує члена команди Флеша до життя без нього (промо-ролик натякає, що це буде Вбивця Мороз (Даніель Панабейкер), з якою він також з'являється і на кадрах серії) та разом з цим Флеш полює на моторошну мета-людину з невгамовною жагою крові, яка на додаток ще й стає сильнішою з кожною хвилиною. Тим часом Ральф (Гартлі Сойєр) дізнається сімейний секрет.

Серія «Dead Man Running» («Мрець, який біжить»), режисером якої стала Сара Бойд, вийде на екрани 23 жовтня за українським часом.

6 липня 2019,  17:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик другої частини двосерійної арки 6 сезону супергеройського серіалу від Marvel «Агенти Щ.И.Т.», де на кону стоїть доля Землі.

У 8 серії 6 сезону на Землю напав Поглинаючий-планети-звір-який стрибає-галактиками, і, щоб отримати шанс на перемогу над ним, директор Мак (Генрі Сімонс) наказав Дейзі (Хлоя Беннет) та Мей (Мінг-На) працювати разом з Сарджем (Кларк Грегг). Звичайно, цьому союзу судилося тривати недовго, і короткий синопсис 9 серії повідомляє, що тепер «команді ніколи грати в квача, коли потрібно рятувати планету».

Серія «Collision Course (Part II)» («Траєкторія зіткнення (частина 2)»), яку зняла режисер Сара БойдДжессіка Джонс», «Флеш», «Це ми»), вийде на екрани 13 липня за українським часом.

21 листопада 2018,  17:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 7 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Флеш» говорить про високу ціну кожної обіцянки і моторошним чином натякає на смерть головного героя.

Поки Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) намагається впоратися зі своїм невирішеним гнівом з приводу зникнення її батька в майбутньому, Баррі (Грант Гастін) та команда Флеша повинні зупинити нову могутню металюдину Погодну відьму (Рейна Гардесті), щоб вона не вбила свого власного батька Погодного чарівника.

Серія під назвою «O Come, All Ye Faithful» («O приходьте, всі ви вірні»), режисером якої є Сара Бойд, прибуде на екрани 28 листопада за українським часом.