Новини фільмів, в яких згадується Віллем Дефо

15 травня 2023,  22:08 | Новини фільмів

Героїня Емми Стоун повертається з того світу у першому тизері очікуваного фільму «Poor Things», який зняв режисер оскароносної «Фаворитки» Йоргос Лантімос.

Читати далі...
10 травня 2023,  22:21 | Новини фільмів

Лауреатка премії «Оскар» Емма Стоун зіграє головну роль у наступній стрічці знаменитого грецького режисера Йоргоса Лантімоса «Poor Things», яка вийде пізніше в цьому році. І її перший кадр представляє героїню Стоун в готичному образі.

Читати далі...
29 березня 2023,  16:11 | Новини фільмів

Цього літа режисер культових стрічок «Королівство повного місяця» та «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон представить свій новий фільм «Місто астероїдів», одні з центральних ролей в якому зіграють Том Генкс та Скарлетт Йоханссон.

Читати далі...
19 квітня 2022,  19:05 | Новини фільмів

Студія Focus Features щойно поділилася трейлером без цензури свого очікуваного пригодницького епіка під назвою «Варяг» («The Northman»), головну роль у якому виконає зірка серіалів «Справжня кров» та «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард.

Читати далі...
8 березня 2021,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за трейлерами супергеройського блокбастера «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера» про Супермена та Бетмена режисер Зак Снайдер поділився в соцмережах персональними трейлером і постером з підводним супергероєм Акваменом.

Читати далі...
8 травня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно студія Walt Disney Pictures оголосила про те, що збирається зняти художній рімейк мультфільму «Геркулес», шанувальники її історій стали пропонувати на головні ролі різних знаменитостей. А один художник навіть зробив за їх участю повноцінний постер.

Читати далі...
24 січня 2020,  16:34 | Новини фільмів

Лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей потрапляє до світу журналістських розслідувань в трейлері детективної драми «Останнє, чого він хотів», компанію в якій їй складає ще один лауреат «Оскара» Бен Аффлек.

Нова напружена кінострічка від режисерки «Ферми "Мадбаунд"» Ді Ріїс розповідає про журналістку з округу Колумбія Елену МакМехон, яка втрачає нитку оповідання, коли відправляється за спеціальним дорученням свого батька Річарда (номінант на премію «Оскар» Віллем Дефо), і замість звичної нецікавої історії опиняється в центрі складного журналістського розслідування про нелегальну торгівлю зброєю.

Основою цієї драми з елементами трилера є книга письменниці Джоан Дідіон. Прем'єра фільму «Останнє, чого він хотів» відбудеться на Netflix через місяць, 21 лютого.

5 грудня 2019,  16:03 | Новини фільмів

Кіностудія Disney вирішила знову підкорити серця глядачів зворушливою історією про відважного пса, і так на світ з'явилася нова сімейна драма «Того» з номінантом на премію «Оскар» Вільямом Дефо у головній ролі.

«Того» покаже неймовірну правдиву історію, яка трапилася взимку 1925 року і розвивається на підступній території тундри на Алясці. Це хвилююча і надихаюча пригода, яка перевірить силу, мужність та рішучість однієї людини на ім'я Леонард Сеппала (Дефо) та його головного пса в собачій упряжці Того.

Прем'єра фільму Еріксона Кора «Того» відбудеться 20 грудня на Disney+.

10 вересня 2019,  15:56 | Новини фільмів

А які жахливі секрети зберігаєте ви? Роберт Паттінсон та Віллем Дефо намагаються розгадати таємниці один одного у другому трейлері чорно-білого драматичного трилера «Маяк».

Новий фільм режисера горора «Відьма» Роберта Еггерса відправляє глядача на віддалений острів у штаті Мен кінця 19 століття, куди прибувають два доглядача. Одного грає Паттінсон, а другого — Дефо. Досвідчений доглядач розповідає молодому колезі, як минулий доглядач збожеволів, дивлячись на світло маяка, але герой Паттінсона йому не вірить. Проте світло маяка починає проникати в його свідомість, що призводить до страшних наслідків.

Світова прем'єра «Маяка» відбулася на Каннському кінофестивалі цієї весни, після чого він був показаний на кінофестивалях в Сан-Себастьяні та Торонто і продовжує подорожувати світом. У світовий прокат фільм Еггерса вийде в жовтні. Дати української прем'єри у нього поки немає.

31 липня 2019,  18:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія американського незалежного кіно A24 представила офіційний трейлер нового драматичного горора Роберта Еггерса «Маяк».

«Маяк» буде історією про двох доглядачів маяка, які живуть наприкінці 19 століття на віддаленому острові в штаті Мен. Молодого доглядача втілює Роберт Паттінсон, а його старшого колегу — Віллем Дефо. Вони доглядають за островом і маяком, разом п'ють вечорами і намагаються розгадати таємниці один одного. І чим довше вони там знаходяться, тим більш напруженою стає обстановка між цими двома різними людьми.

Світова прем'єра нового фільму Еггерса відбулася навесні в рамках 72-го Каннського кінофестивалю. У світовий прокат «Маяк» вийде у жовтні.

6 квітня 2019,  02:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Ембер Герд знову втілить войовничу принцесу Меру в сиквелі супергеройського блокбастера «Аквамен», який заробив у світовому прокаті більше 1 мільярда доларів.

Читати далі...
25 грудня 2018,  03:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одним з лиходіїв супергеройського екшену від Warner Bros. та DC «Аквамен» є безжальний пірат Чорна манта, і в четвертому фрагменті він вперше стикається з Артуром Каррі на підводному човні.

З часів фільму «Ліга справедливості» Аквамен (Джейсон Момоа) нажив собі велику славу в колах моряків і піратів, рятуючи перших та борючись з останніми. Пірат Чорна манта (Яхья Абдул-Матін II) давно мріяв про зустріч з супергероєм, щоб його перемогти, але коли вони сходяться в рукопашному бою, лиходій виявляє, що Аквамен дійсно є надсильним і що його шкіру не пробити навіть найгострішим земним клинком.

Читайте нашу рецензію на фільм «Аквамен», де також зіграли Ембер Герд, Патрік Вілсон, Ніколь Кідман, Дольф Лундгрен і Віллем Дефо.

Купуйте квитки на сеанси «Аквамен» на нашому сайті.

20 грудня 2018,  02:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Принцеса Мера демонструє частину своєї надприродної сили у новому трейлері супергеройського фільму Джеймса Вана «Аквамен», який вийшов в український прокат 13 грудня.

Читати далі...
5 грудня 2018,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик супергеройського екшену «Аквамен», де актор Джейсон Момоа повертається в образі підводного супергероя.

Принцеса Мера (Ембер Герд) знаходить Артура Каррі (Джейсон Момоа), сина доглядача маяка Томаса Каррі (Темуера Моррісон) і підводної королеви Атланни (Ніколь Кідман), щоб він вирушив разом з нею в Атлантиду і став героєм для свого народу. Його зведений брат Орм (Патрік Вілсон) хоче розв'язати війну з наземними жителями, які забруднюють океани, і тільки Артур може його зупинити і захистити обидва світи від знищення.

Дивіться також перший фрагмент «Аквамена», в якому Артур, Мера і Нуйдіс Валко (Віллем Дефо) планують, як зупинити Орма. У кіно з 13 грудня.

5 грудня 2018,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент байопіку «Ван Гог. На порозі вічності» показує головного героя на прийомі у лікаря, після того як він вже відрізав собі вухо.

Картина режисера Джуліана Шнабеля розповість про важке життя та неймовірний талант видатного художника-постімпресіоніста Вінсента Ван Гога, роль якого виконує триразовий номінант на премію «Оскар» Віллем Дефо. І в даному фрагменті художник говорить доктору Феліксу Рею (Володимир Консіньї), що він ділиться з людьми своїм баченням навколишнього світу, і що по суті він — це його картини.

Дивіться український трейлер фільму «Ван Гог. На порозі вічності», чия прем'єра переїхала на півтора місяці раніше і теперь відбудеться 3 січня 2019 року.