Оновлення, в яких згадується Гаель Гарсія Берналь

22 листопада 2017,  01:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У Країні мертвих теж є свої талант-шоу, показує новий фрагмент мультфільму «Коко».

Коли хлопчик Мігель (Ентоні Гонсалес), який дуже любить музику і хоче стати таким же великим музикантом, як його прапрадід Ернесто де ла Крус (Бенджамін Бретт), потрапляє в чарівну Країну мертвих, він разом зі своїм новим другом Гектором (Гаель Гарсія Берналь) відправляється дивитися битву музичних груп. За кого з її учасників ви вболіваєте?

В український прокат «Коко» виходить у четвер, 23 листопада. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

18 листопада 2017,  20:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов фінальний трейлер очікуваної анімації від Disney і Pixar «Коко», до чиєї прем'єри залишилося менше тижня.

Щороку всі мексиканці збираються разом, включаючи сім'ю хлопчика Мігеля (Ентоні Гонсалес), який мріє стати великим музикантом. І в цей День мертвих він чудесним чином потрапить в чарівний потойбічний світ, де подружиться зі скелетом з великим серцем на ім'я Гектор (Гаель Гарсія Берналь) та познайомиться зі своїми предками і видатним музикантом Ернесто де ла Крусом (Бенджамін Бретт), своїм прапрадідусем, на якого юний герой так прагне бути схожим.

Знайомимося з українськими голосами мультфільму «Коко». У кіно він прибуде 23 листопада.

3 листопада 2017,  17:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося яскравий український ТБ-ролик очікуваного мультфільму від Disney і Pixar «Коко», який повідомляє, що цієї осені можливо все.

Це історія юного хлопчика Мігеля (Ентоні Гонсалес), який хоче стати великим музикантом, як його знаменитий предок Ернесто де ла Крус (Бенджамін Бретт), але в його родині існує табу на заняття музикою. Одного разу він потрапляє в чарівний потойбічний світ, де йому належить познайомитися з доброзичливим скелетом Гектором (Гаель Гарсія Берналь) та дізнатися таємницю свого роду.

Українська прем'єра мультфільму від творців «Думками навиворіт» і «В пошуках Дорі» відбудеться 23 листопада.

8 червня 2017,  16:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо повноцінний трейлер майбутнього мультфільму від Disney і Pixar «Коко» в українському дубляжі. Він повідає про 12-річного хлопчика Мігелі, який хоче стати великим музикантом, але знайдена ним легендарна гітара відправляє його в потойбічний світ, де йому доведеться познайомитися з усіма покійними рідними і нарешті дізнатися, хто є його батьком.

Українська прем'єра мультфільму, який озвучили Ентоні Гонсалес, Гаель Гарсія Берналь, Бенджамін Бретт, Рені Віктор і Аланна Юбак, відбудеться 23 листопада.