Новини, в яких згадується Майкл Уінтерботтом

1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
31 грудня 2020,  00:40 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Нового року саме час підбити підсумки року, що минає, який, не дивлячись на те, що він став важким випробуванням для кіноіндустрії та кінотеатрів, зумів порадувати цікавими і надихаючими фільмами, що відправляли нас в незабутні подорожі у просторі і часі.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Поїздка до Греції»
Велика подорож Одіссея Кугана та Одіссея Брайдона
11 липня 2020,  02:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Два відомих британських коміка Стів Куган і Роб Брайдон вже десять років колесять по Європі, знімаючи комедійні роуд-муві про різні колоритні країни. І, оскільки все хороше коли-небудь закінчується, через десять років після своєї першої пригоди вони відправляються по стопах великого Одіссея з Трої в Ітаку, тобто з Туреччини до Греції, колиску західної цивілізації, щоб зняти фінальний фільм своєї великої саги під назвою «Поїздка до Греції».

Читати далі...
15 грудня 2019,  02:29 | Новини фільмів

Режисер Майкл Вінтерботтом представляє свій сатиричний погляд на світ супербагатих людей та їхні примхи в першому трейлері драматичної комедії «Жадібність».

Це історія про британського мільярдера сера Річарда МакКріді (Стів Куган), чия імперія роздрібної торгівлі одягом переживає кризу. Протягом 30 років він правив світом роздрібної моди, але після одного руйнівного розслідування його репутація була зруйнована. Щоб врятувати своє обличчя в очах громадськості, він вирішує відповісти широко розрекламованою та екстравагантною вечіркою на честь свого 60-річчя на грецькому острові Міконос. Фільм показує зліт і падіння МакКріді очима його біографа Ніка (Девід Мітчелл).

Фільм «Жадібність», де також зіграли Айла Фішер, Ейса Баттерфілд, Стівен Фрай та Софі Куксон, був представлений на кінофестивалях в Торонто і Лондоні. У світовий прокат він вийде у лютому.

26 вересня 2015,  13:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому комедійному байопіку «Расс і Роджер знімають «Виворіт долини ляльок» («Russ & Roger Go Beyond») Джош Гад зіграє легендарного кінокритика і сценариста Роджера Еберта.

Читати далі...
27 квітня 2015,  18:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Днями завершився Tribeca Film Festival, який вже протягом 14 років щорічно проходить в Нью-Йорку. Кращим фільмом цього року визнали ісландську драму «Virgin Mountain».

«Virgin Mountain» (або «Fúsi») розповідає історію 40-річного чоловіка, який все ще живе з мамою, його дні схожі один на інший і він не бажає покинути зону свого комфорту. І тут зустріч з двома жінками перевертає його звичний світ. Автором сценарію і режисером фільму виступив Дагюр Каурі, який переміг у категорії Кращий сценарій. Також відзначили на фестивалі виконавця головної ролі Гуннара Йонссона, назвавши його Кращим актором.

Іншим лауреатом у трьох категоріях стала драма «Bridgend», натхненна реальними подіями - серією самогубств молодих людей. Фільм оповідає про дівчину-тінейджера Сару, що приїхала з батьком в маленьке уельське містечко, де самогубство виявляється дуже популярним серед юнаків та дівчат. Ханна Мюррей, що зіграла Сару, стала Кращою актрисою на кінофестивалі.

Читати далі...