Новини фільмів, в яких згадується П'єр Морель

25 серпня 2023,  02:02 | Новини фільмів

Джона Сіни забагато не буває! Цього літа він зіграв у фільмах «Форсаж 10», «Місія на двох» і «Барбі», а восени його можна буде побачити у веселому екшені під назвою «Фрілансер» («Freelance»).

Читати далі...
13 вересня 2018,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент гостросюжетного бойовика «М'ята», який зняв режисер «Заручниці» П'єр Морель, відправляє героїню Дженніфер Гарнер у лігво ворога.

Зірка «Шпигунки» та «Електри» втілює в новому фільмі Мореля Райлі Норт мати, яку підстрелили бандити. Коли вона прийшла в себе після коми, їй повідомили жахливу новину: її чоловік і дочка загинули на місці. Поліції вдалося знайти вбивць, але незабаром корумпований суд відпускає їх на свободу. Розчарувавшись в американській системі правосуддя, Райлі самостійно відправляється на пошуки вбивць та їх ватажка. У цьому відео вона проникає в будинок наркобарона Дієго Гарсіа (Хуан Пабло Раба), який віддав наказ убити її рідних, вбиває його людей і нарешті стикається з ним лицем до лиця. А коли Дієго злякано запитує у неї, чого вона хоче, то Райлі відповідає, що прийшла за правосуддям.

Читайте нашу рецензію на фільм «М'ята», в якій розповідається про те, чому він є одним з найкращих бойовиків 2018 року.

Квитки на сеанси «М'ята» ви можете придбати на нашому сайті.

30 серпня 2018,  01:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія STX Entertainment поділилася дебютним фрагментом нового гостросюжетного бойовика П'єра Мореля «М'ята», головну роль у якому виконує зірка «Електри» Дженніфер Гарнер.

Гарнер втілює молоду матір Райлі Норт, на сім'ю якої напали озброєні бандити. Вона приходить до тями після коми і з жахом дізнається, що її чоловік і дочка були вбиті. Більш того, продажний суд випустив їхніх вбивць на свободу. Ставши на ноги, Райлі вирішує знайти й покарати їх сама, і в даному фрагменті вона розповідає побитому і зв'язаному у кріслі судді, який відпустив вбивць її рідних, що він не зміг домогтися справедливості, а вона доб'ється.

Дивіться також український трейлер фільму «М'ята». У кіно з 6 вересня.