Оновлення, в яких згадується Едгар Рамірес

18 листопада 2017,  02:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікуваний 2 сезон хітової кримінальної антології «Американська історія злочинів», заснованої на реальних історіях, обзавівся дуже шикарним і одночасно жорстоким трейлером.

Цього разу в центрі подій опиниться відомий модельєр Джанні Версаче (Едгар Рамірес), якого в липні 1997 року на сходах його власного будинку в Маямі-Біч застрелив серійний вбивця Ендрю Кьюненен (Даррен Крісс). Після смерті Джанні на чолі його модного будинку стала сестра модельєра Донателла (Пенелопа Крус), яка в даному трейлері заявляє, що компанія була всім життям Джанні, і вона не дозволить вбити свого брата двічі.

Прем'єра сезону «Американська історія злочинів: Вбивство Джанні Версаче» відбудеться 17 січня.

25 жовтня 2017,  19:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вілл Сміт і Джоел Едгертон втілюють парочку незвичайних офіцерів поліції Лос-Анджелеса — людину та орка — в новому трейлері фентезійного екшену «Яскравість». Вони знаходять могутній артефакт — чарівну паличку, яка здійснює бажання, і всі злочинці міста починають на них полювання. Відео показує, як напарники намагаються втекти від погоні, але врізаються в невидимий силовий бар'єр і опиняються на лікарняних ліжках, але часу на відпочинок у них поки немає. Компанію Сміту і Едгертону тут складають Нумі Рапас та Едгар Рамірес, які грають небезпечних ельфів.

Прем'єра фільму від режисера «Загону самогубців» Девіда Ейра відбудеться 22 грудня на сайті Netflix.

1 березня 2017,  12:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов тизер детективного фентезі «Яскравість», знятого Netflix, де Вілл Сміт грає копа, який змушений об'єднатися з орком у втіленні Джоела Едгертона, щоб знайти зброю, заради якої все готові вбити. Компанію їм складуть Нумі Рапас та Едгар Рамірес.

На сайті Netflix фільм від режисера «Загону самогубців» Девіда Ейра буде доступний для перегляду в грудні.

28 лютого 2017,  15:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український ТБ-ролик до пригодницької драми «Золото», яка заснована на реальних подіях. У ній Меттью МакКонахі та Едгар Рамірес відправляються в Індонезію, де знаходять величезні поклади золота. У США вони повертаються багатіями, але куди потім за одну ніч дівається купа злитків на 17 мільярдів доларів?

Квитки на сеанси «Золота», яке виходить в українські кінотеатри 2 березня, ви вже можете придбати на нашому сайті.

8 вересня 2016,  19:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер пригодницької драми «Золото», однієї з потенційних серйозних учасників гонки «Оскар-2017», показує, як Меттью МакКонахі відправляється за покликом серця в індонезійські тропіки, де разом з Едгаром Раміресом знаходить золотоносну жилу, що перетворює їх і Брайс Даллас Ховард, яка грає дружину головного героя, на казково багатих людей. Але чи надовго?

І так, вам не здалося, в цьому трейлері МакКонахі не тільки видобуває золото, а й гладить тигра.

21 травня 2016,  16:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Спортивна драма «Кам'яні кулаки» розповість про легендарного боксера в легкій вазі Роберто «Кам'яні кулаки» Дюрану у втіленні Едгара Раміреса. Його тренера зіграв сам Роберт Де Ніро, а головного противника Шугара Рея Леонарда — Ашер Реймонд.

У світовому прокаті з 26 серпня.

27 грудня 2015,  15:17 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Святковий фрагмент з фільму «Джой», в якому Джой (Дженніфер Лоуренс) і Тоні (Едгар Рамірес) співають дуетом пісню “Something Stupid” на новорічній виставі.

В кінотеатрах України і РФ можна буде подивитися з 21 січня 2016 року.

28 липня 2015,  16:53 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

«Джой» – бурхлива історія чотирьох поколінь однієї родини, у центрі якої – доля дівчини, яка стала справжньою жінкою, власними зусиллями заснувала бізнесову династію та стала повновладною господаркою.

Зрада, підступність, втрата цноти і шрами кохання устелюють шлях героїні цієї емоційної та людяної комедії про те, як стати справжнім господарем у родині і в бізнесі, живучі у світі безжальної комерції. Спільники стають ворогами, а вороги перетворюються на спільників як всередині родини, так і за її межами, поки внутрішній світ та бурхлива фантазія Джой несуть її крізь вир подій. У головних ролях Дженніфер Лоуренс, а також Роберт Де Ніро, Бредлі Купер, Едгар Рамірез, Ізабелла Росселліні, Дайан Ледд та Вірджинія Медсен. Як і попередні картини Девіда О’Рассела, фільм «Джой» кидає виклик жанру, розповідаючи історію родини, вірності й кохання.

В кінотеатрах України і Росії з 25 лютого.