Новини, в яких згадується Михаил Костров

11 грудня 2019,  23:39 | Новини фільмів

Бережися, чорт, сили козацької! Сьогодні Держкіно поділилося другим трейлером українського сімейного фентезі «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке», яке зняв режисер Михайло Костров.

Події фільму, який написав український казкар Сашко Лірник, розвиватимуться за часів відважних козаків із Запорізької Січі. Їхні подвиги давно не дають спокою підступному Чорту, і він вирішує укласти парі зі Святим Петром. Якщо йому вдасться підкорити і утримати до Різдва найхоробрішого козака Семена, він зможе знищити весь козацький рід. Але Семен так просто не здається, а чари Чорта на нього зовсім не діють. Більш того, козак береться за перевиховання чортенят і вчить їх, як бути справжніми козаками.

Побачити казку «Пекельна Хоругва, або Козацьке Різдво», яка продовжує традиції Котляревського і Гоголя, на великих екранах буде можливо з 1 січня.

15 листопада 2019,  16:07 | Новини фільмів

Чорт намагається знищити Запорізьку Січ в офіційному трейлері українського фентезі Михайла Кострова «Пекельна хоругва, або Козацьке Різдво», яке підходить для сімейного перегляду.

Фільм «Пекельна хоругва, або Козацьке Різдво», який написав сценарист Сашко Лірник, відправить глядачів у часи відважних козаків із Запорозької Січі. Їхні подвиги давно не дають спокою підступному Чорту, і він вирішує укласти парі зі Святим Петром. Якщо йому вдасться підкорити і утримати до Різдва найбільш хороброго козака Семена, він зможе знищити весь козацький рід. Але Семен так просто не здається, а чари Чорта на нього зовсім не діють.

В український прокат «Пекельна хоругва, або Козацьке Різдво» вийде в перший день Нового року, 1 січня 2020. Як вам трейлер? Чи збираєтеся дивитися це фентезі на великому екрані?