Оновлення, в яких згадується Кріс Еванс

29 листопада 2017,  16:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно був представлений довгоочікуваний офіційний трейлер блокбастера від Marvel Studios «Месники: Війна нескінченності»!

Залізна людина (Роберт Дауні мол.), Чорна вдова (Скарлетт Йоханссон), Капітан Америка (Кріс Еванс), Тор (Кріс Гемсворт), Халк (Марк Руффало), Червона відьма (Елізабет Олсен), Людина-павук (Том Холланд), Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) і Чорна пантера (Чедвік Боузман) об'єднуються в епічну суперкоманду, яка має захистити Землю від могутнього суперлиходія Таноса (Джош Бролін).

В українські кінотеатри фільм «Месники: Війна нескінченності» прибуде 3 травня 2018 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

10 серпня 2017,  01:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу все-таки потрапив трейлер супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності», показаний на D23 Expo. Він у поганій якості, але його епічності це не применшує. Месники зустрічаються з Вартовими, а після на екрані з'являється сам великий і жахливий Танос (Джош Бролін), який говорить, що все це викликає у нього посмішку. Також тут можна побачити Людину-павука (Том Голланд), Локі (Том Хіддлстон) і бородатого Кепа (Кріс Еванс).

Загалом, відео повністю відповідає тому опису, який ми публікували раніше. Ми вже рахуємо дні до 3 травня 2018 року.

28 липня 2017,  20:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив один з кращих фрагментів супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому»: відеоблог Пітера Паркера (Том Голланд), який він знімав під час своєї першої місії з Залізною людиною (Роберт Дауні мол.) в «Першому меснику: Протистояння». Відео показує, як він із захопленням звичайного тінейджера вперше їде на приватному літаку з Хеппі Хоганом (Джон Фавро), як отримує крутий костюм від Тоні Старка, а також фрагменти його битви з командою Кепа (Кріс Еванс) та гігантським Людиною-мурахою (Пол Радд). Варто відзначити, що Хеппі аж ніяк не в захваті, що йому доручили приглядати за таким юним та енергійним супергероєм.

Ви все ще можете застати сольник нового Людини-павука в українських кінотеатрах. Нашу рецензію на нього читайте тут.

4 липня 2017,  00:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У перерві між своїм супергеройством в образі Капітана Америка Кріс Еванс знявся в драмі «Обдарована», де зіграв неодруженого чоловіка Френка Адлера, який сам виховує свою племінницю Мері (МакКенна Грейс). Пропонуємо подивитися її чарівний фрагмент, де Мері, граючи на заході сонця з Френком, задає йому різні питання про Бога, і він намагається на них відповісти.

10 милих кадрів з Евансом з нової драми режисера фільму «500 днів літа» Марка Вебба ви знайдете тут.

12 червня 2017,  17:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Виконавець ролі Чорної пантери в Кіновсесвіті Marvel Чедвік Боузман офіційно підтвердив свою участь в «Месниках: Війна нескінченності», поділившись в Твіттері невеликим відео, де його розкладний стілець стоїть на свіжому повітрі між стільцями Наташі Романової (Скарлетт Йоханссон) та Стіва Роджерса (Кріс Еванс). Цікаве він собі вибрав сусідство, враховуючи, що в «Першому меснику: Протистояння» його Т'Чалла виступав на стороні Залізної людини (Роберт Дауні мол.).

Український тизер-трейлер «Чорної пантери», який вийшов на вихідних, дивіться тут. А також з'явилося припущення, коли буде представлений перший трейлер «Війни нескінченності».

7 червня 2017,  03:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт продовжує знімати дивні, але забавні промо-ролики до фільмів Кіновсесвіту Marvel, й опинившись на зйомках «Месників: Війна нескінченності», він не змарнував нагоди пригадати братам Руссо, що вони не вписали його в «Першого месника: Протистояння», показавши, що було б з кожним з Месників, якби там з'явився Тор. Актор залишив цілими й неушкодженими лише Бакі Барнса (Себастьян Стен) та Сокола (Ентоні Макі), сказавши, що ці хлопці йому подобаються. Але Кеп (Кріс Еванс) відправився літати, так що складно говорити однозначно про те, на чиєму боці був би Тор в Громадянській війні.

Восени Гемсворт повернеться на екрани в «Торі: Рагнарок», а «Месники: Війна нескінченності» вийдуть на екрани 3 травня 2018 року.

29 травня 2017,  14:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася офіційною ТБ-роликом свого спергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому», присвяченого вечірці Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) на честь фіналу НБА. Підготуватися до неї генію, мільярдеру, плейбою і філантропу допомагає вірний охоронець Хеппі Хоган (Джон Фавро), який вирішує, що для запрошення Стіва Роджерса (Кріс Еванс) ще занадто рано, а ось Пітер Паркер (Том Холланд) все-таки удостоюється такого запрошення. І його реакція в цей момент просто незрівнянна.

Третій трейлер супергеройского фільму Джонатана Воттса, який вийде в кіно 6 липня, ви знайдете тут.

15 травня 2017,  13:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді розвелося чимало талановитих красенів Крисов: Кріс Еванс, Кріс Гемсворт, Кріс Претт та Кріс Пайн, останній з яких недавно вперше став ведучим шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», де й вирішив пояснити публіці, чим він відрізняється від своїх колег-тезок.

У червні Пайна можна буде побачити на великому екрані в «Диво-жінці», де він втілює Стіва Тревора (не Стіва Роджерса!).

28 березня 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий трейлер супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому», в якому Пітер Паркер (Том Холланд) згадує, як вкрав щит у Капітана Америка (Кріс Еванс), знайомиться ближче з суперлиходієм Стерв'ятником (Майкл Кітон), отримує від Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) догану за свою неслухняність і навіть залишається без свого крутого костюма.

Нові постери до фільму, який вийде в прокат в липні, ви знайдете в нашій галереї.

2 листопада 2016,  13:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Месників» Кріс Еванс поділився першим трейлером своєї нової драми «Обдарована», де він грає опікуна своєї племінниці у виконанні МакКенни Грейс. Вони живуть простим життям, але коли у дівчинки виявляють талант до складних обчисленнь, опіку над нею намагається забрати її бабуся.

У драмі також грає володарка «Оскара» Октавія Спенсер, а її режисером став Марк Вебб, який зняв «500 днів літа».

23 вересня 2016,  14:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» вже десятий раз радує нас кумедною добіркою того, як знаменитості читають злісні твіти, адресовані їм. В даному відео ви побачите Марго Роббі, Кріса Еванса, Меліссу МакКарті, Нормана Рідуса, Пола Радда, Райана Гослінга, Зака Ефрона, Рассела Кроу і Брайана Кренстона, який тут же спародіював Меттью МакКонахі та Джима Керрі.

6 вересня 2016,  12:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій фічуретці «Першого месника: Протистояння» нам, нарешті, показують, як збиралася команда Капітана Америки. Кріс Еванс і Елізабет Олсен вважають, що це цілком сильна команда, відзначаючи, що в ній зібралися всі жартівники. Себастьян Стен трохи побоюється іншої команди під проводом Залізної людини, Ентоні Макі вербує Пола Радда, який просто щасливий бути тут, а Джеремі Реннер дивується, що тут забув Людина-мураха.

Подивитися фічуретку про команду Тоні Старка можна тут.

1 вересня 2016,  16:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У видаленій сцені «Першого месника: Протистояння» з незавершеними спецефектами, що потрапила в мережу, Баки (Себастьян Стен) спритно повертає щит Капітана Америки (Кріс Еванс) його власнику, заявляючи, що і сам не проти обзавестися таким, а Чорна вдова (Скарлетт Йоханссон) напружено спостерігає за битвою.

27 серпня 2016,  13:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Хвилинна добірка невдалих дублів з «Першого месника: Протистояння», де Кріс Еванс не може зберегти серйозне обличчя, Роберт Дауні мол. намагається зосередитися, Скарлетт Йоханссон корчить забавні пики, Джеремі Реннер ніяк не запам'ятав свої слова, а Мартін Фріман матюкається, безумовно покращить ваш настрій.

18 травня 2016,  15:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому промо-ролику до «Першому месника: Протистояння» Кріс Еванс, Роберт Дауні мол., Ентоні Макі, Елізабет Олсен і Чедвік Боузман натхненно й пліч-о-пліч виконують бойовий гімн, а Себастьян Стен просто проходить повз.

Уже в кінотеатрах України.