Рецензії, в яких згадується Джо Манганьєлло

Рецензія на фільм «Ремпейдж»
Двейн Джонсон лютує разом з величезними монстрами
13 квітня 2018,  15:19 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ґрунтуючись на популярній у 80-90-х роках відеогрі, науково-фантастичний бойовик «Ремпейдж» приваблює глядача двома речами: Двейном Джонсоном і тваринами, що мутували до колосальних розмірів, які влаштовують у мегаполісі справжній хаос. У крутості Скелі, який за останні роки стрімко злетів до верхівки голлівудського Олімпу, сумніватися не доводиться, але як щодо його гігантських екранних колег, створених на комп'ютері? Чи вийшло з такого тандему щось цікаве і варте вашого часу?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Супер Майк XXL»
Что нужно женщинам. Часть 2
3 липня 2015,  13:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Піти з стриптизу і почати свій бізнес – звучить цілком розумно, не вічно ж знімати з себе одяг під вереск натовпи голодних глядачок. Але як довго людина зможе прожити без усього цього і бути задоволеним життям? Як показує «Супер Майк XXL», три роки, а потім завжди знайдеться привід повернутися, нехай навіть для фінального великого шоу...

Затишне режисерське крісло в жаркому сіквелі «Супер Майк XXL» Стівен Содерберг поступився своєму асистентові і продюсеру Грегорі Джейкобсу, залишившись при цьому в проекті в якості оператора і монтажера. Так що продовження пригод групи стриптизерів з Флориди виявилося в надійних руках і навряд чи розчарує тих, хто прийшов у захват від першої частини.

Наситившись вдосталь розміреним життям, Супер Майк повертається до своїх давніх колег, щоб взяти участь у змаганні з чоловічого стриптизу. Але поки вони доберуться до місця призначення, їм доведеться пережити кілька забавних пригод і згадати, ким кожен з них є в душі, окрім як «артистом естради». Без Ченнінга Татума не було б сиквела, як не було б і першого «Супер Майка». Його герой – необхідна ланка, на якій тримається вся історія, відчувається, що тут він знаходиться у своїй стихії, навіть коли виступає не на сцені, а просто танцює в своїй майстерні. Часом він навіть нагадує того милого хлопця, танцюриста з «Кроку вперед», в якому він знявся на початку своєї кар'єри. Його Майк правий щодо того, що раз навчившись танцювати, вже не розучишся. Коротше, якщо ви небайдужі до його танцювального таланта, дивитися обов'язково.

Компанію Татуму в сіквелі складають Джо Манганьєлло, Метт Бомер, Адам Родрігес і Кевін Неш. Гаряча виходить п'ятірка! Але якщо ви найбільше чекаєте повернення Далласа у виконанні Меттью Макконахі, то змушена вас розчарувати – його торсу не буде в цьому фільмі. Тільки не переживайте, решта не дадуть маху і будуть робити все, щоб кожна глядачка залишилася задоволеною.

Не обійшлося тут і без прекрасних актрис, як, наприклад, Ембер Херд, яка втілила дівчину «free spirit», і кочує по містах і фотографує життя, переважно трансвеститів. До речі, вони чимось схожі з Коуді Хорн, яка грала дівчину Майка в першому фільмі. Але в героїні Херд є щось таке, що підкорює. Приємно здивувала своєю появою і Джада Пінкетт Сміт, яка була відсутня на великому екрані вже пристойну кількість років. Вона в шикарній формі, і її героїня, незалежна, грає за своїми правилами, – як раз те, що було необхідно сюжету і п'ятірці «естрадних артистів».

Якщо перша частина була в основному про персонажів, їхні стосунки, прагнення Супер Майка до чогось більшого, ніж виконання стриптизу, то «Супер Майк XXL» практично повністю від цього позбувся. Ні, це не просто набір танцювальних номерів, фільм є чимось легким, він уносить від нудьги буднів у казковий світ для дорослих. Часом він взагалі нагадує якусь рефлексію про те, чого хоче жінка, з наочною демонстрацією того, як їй це дати.

Представники сильної статі подивляться фільм і відмахнуться: «Ну, звичайно. Жінкам потрібен Татум з накачаним торсом». Але насправді, як виявляється, їм потрібні тепло, турбота, ласка від свого коханого і відчувати себе бажаною. Ви тільки погляньте на те, як в жіночих очах запалюється вогонь, а на вустах починає грати посмішка, коли один з «артистів естради» приділяє їй увагу, ніби підносячи над усіма іншими. Нехай це мить, нехай це гра, але який ефект вона виробляє! Деякі дивляться порно, щоб потім здивувати чимось новим свою жінку в ліжку, але краще з такою метою подивіться «Супер Майк XXL». Ось, як потрібно поводитися зі своєю дівчиною.

В результаті у Джейкобса і Содерберга вийшла така собі незвичайна драмеді, частково у стилі роуд-муві, чиєю філософією є «розслабитися і отримувати задоволення». Кінофільм вийшов ультрафеміністичним, але не тільки тому, що тут чоловіки роздягаються перед дамами. Справа у відношенні стриптизерів до жінок і щирому бажанні їх усіх ощасливити, не дивлячись на їх вагу, вік, колір шкіри тощо. Ви цинічно скажете, що їм за це платять, тому тут немає нічого дивного. Але сумна правда полягає в тому, що від багатьох чоловіків, навіть якщо їм добре заплатити, не дочекаєшся і сотої частки того, що дають своїм глядачкам ці хлопці.

Саму розв'язку намагалися відтягнути, але фінальний виступ вартий очікування. Це якийсь пристрасний мікс сексу без самого сексу і чистої романтики, який змушує жінку відчути себе ЦАРИЦЕЮ. Тільки не відвертайте сором'язливо очі, адже вам так хочеться це побачити.

У кожній жінці живе цариця чи богиня. Головне, зуміти її звільнити і змусити її відчути себе живою і бажаною. А для цього треба тільки запитати, чого вона хоче.