Новини, в яких згадується Джо Манганьєлло

24 березня 2021,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що Зак Снайдер говорить, що він назавжди попрощався із всесвітом DCEU, він все одно додав в режисерську версію «Ліги справедливості» один епізод, який розкриває сюжет потенційної «Ліги справедливості 2».

Читати далі...
10 серпня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до божевільної ночівлі у друзів? Тоді швидше включайте наповнений екшеном та гумором трейлер фільму Тріш Сі «The Sleepover» від Netflix.

Читати далі...
25 січня 2019,  18:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінанти на премію «Оскар» Сальма Гайєк та Алек Болдуін йдуть у запій в офіційному трейлері американської комедії для дорослих «Батьки легкої поведінки».

Трейлер картини «Батьки легкої поведінки», яка в оригіналі називається просто «П'яні батьки» («Drunk Parents»), насилу пояснює її сюжет, і його вже розкритикували за жахливий монтаж, тому на допомогу нам приходить офіційний синопсис, який говорить, що це історія про двох п'яних батьків, які намагаються приховати свої фінансові труднощі від своєї дочки та світського кола спілкування за допомогою сусідської афери.

Компанію Гайєк та Болдуїну в цьому божевіллі складе зірка серіалу «Справжня кров» і дилогії «Супер Майк» Джо Манганьєлло.

Українська прем'єра нового фільму режисера Фреда Вульфа, який зняв комедію «Хлопці будуть в захваті» з Анною Феріс, очікується 28 березня.

Рецензія на фільм «Ремпейдж»
Двейн Джонсон лютує разом з величезними монстрами
13 квітня 2018,  15:19 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ґрунтуючись на популярній у 80-90-х роках відеогрі, науково-фантастичний бойовик «Ремпейдж» приваблює глядача двома речами: Двейном Джонсоном і тваринами, що мутували до колосальних розмірів, які влаштовують у мегаполісі справжній хаос. У крутості Скелі, який за останні роки стрімко злетів до верхівки голлівудського Олімпу, сумніватися не доводиться, але як щодо його гігантських екранних колег, створених на комп'ютері? Чи вийшло з такого тандему щось цікаве і варте вашого часу?

Читати далі...
6 квітня 2018,  20:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда фантастического экшена «Рэмпейдж» Дуэйн Джонсон показал, как он залез в клетку с крокодилом, когда занимался исследованием для фильма.

Читати далі...
22 січня 2018,  20:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тварини мутують у величезних кровожерливих монстрів в новому трейлері пригодницько-фантастичного екшену «Ремпейдж» з Двейном Джонсоном.

Джонсон грає приматолога Девіса Окойе, чиїм кращим другом є срібляста горила на ім'я Джордж, за якою Девіс доглядав з її дитинства. Але коли урядовий експеримент з генами тварин виходить з-під контролю, перетворюючи звірів на гігантських монстрів, які нападають на міста, Девіс разом з генним інженером Кейт Колдвелл (Наомі Харріс) повинен знайти антидот, щоб врятувати і людей, і свого друга.

Дивіться український трейлер «Ремпейдж». У кіно фільм Бреда Пейтона, де разом з Джонсоном і Харріс зіграють Джеффрі Дін Морган, Малін Акерман і Джо Манганьелло, вийде 19 квітня.

17 листопада 2017,  00:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон бореться з гігантськими монстрами в першому трейлері фантастичного екшену «Ремпейдж».

У «Ремпейдж» (в минулому «Шаленство») Джонсон втілює приматолога Девіса Окойе, чиїм кращим другом є горила Джордж, яку Девіс виростив. Але одного разу під час генетичного експерименту все йде шкереберть, і Джордж перетворюється на мавпу величезних розмірів. Подібні зміни трапляються ще з декількома звірами, які нападають на місто, і тільки Скала, тобто Девіс, та його друг можуть їх зупинити. Компанію Джонсону тут складають Наомі Харріс, Джеффрі Дін Морган, Джо Манганьелло і Малін Акерман.

Українська прем'єра екшену Бреда Пейтона відбудеться 19 квітня 2018 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

11 липня 2017,  17:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В честь завершения съемок научно-фантастического экшена «Неистовство» Дуэйн Джонсон рассказал о работе с «первоклассной и крутой» Наоми Харрис.

Читати далі...
3 квітня 2017,  16:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісне відео мультфільму «Смурфики: Загублене містечко» показує кумедні моменти його озвучення за участю Джулії Робертс, Мішель Родрігес, Демі Ловато та Джо Манганьелло. А друга частина відправляє в майстерню аніматорів, які створюють смурфиків та їх чарівний світ на комп'ютері.

Фінальний трейлер мультфільму дивіться тут. Квитки на його сеанси ви можете придбати на нашому сайті.

20 березня 2017,  17:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Смурфіки об'єдналися з UNICEF, щоб донести до глядачів 17 простих правил, які допоможуть врятувати нашу планету. І в новому промо-ролику «Смурфики: Загублене містечко» актори Мішель Родрігес, Демі Ловато, Джо Манганьелло та Менді Петінкін розповідають, як важливо забезпечити освітою всіх дітей на нашій планеті, перестати забруднювати навколишнє середовище, добре харчуватися і берегти водні ресурси. Причому робити це може кожен, навіть найменший з нас.

Щоб дізнатися більше про те, як допомогти нашій планеті, відвідайте сайт Small Smurfs Big Goals.

3 березня 2017,  15:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Виявляється, що смурфики теж люблять екстремальні види спорту й навіть винайшли один з них — смурфбордінг, з яким нас знайомить новий фрагмент мультфільму «Смурфики: Загублене містечко». У ньому Смурфетта (Демі Ловато), Силач (Джо Манганьелло), Розумник (Денні Пуді) та Тюхтій (Джек МакБрайер) озброюються персональним бордами й відправляються кататися на них в своєму лісі.

Трейлер «Смурфики: Загублене містечко» з піснею Ловато дивіться тут.