Новини серіалів, в яких згадується Джон Малкович

6 липня 2020,  19:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сам Джон Малкович не може стримати сміх у веселому відео комедійного серіалу від Netflix «Космічні війська», яке показує 5 хвилин невдалих дублів.

Читати далі...
19 травня 2020,  22:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стів Карелл та його відчайдушна команда мрійників збираються захопити галактику (чи хоча б удруге висадитися на Місяць) в новому смішному трейлері комедійного серіалу від Netflix «Космічні війська».

Читати далі...
5 травня 2020,  21:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові захищати космічні простори зі Стівом Кареллом? Тоді пристібайте ремені і вмикайте перший трейлер комедійного серіалу «Космічні війська», яким щойно поділився Netflix.

Читати далі...
10 квітня 2020,  20:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри комедійного серіалу «Космічні війська» представляють перший погляд на героїню у втіленні зірки ситкому «Друзі» Лізи Кудроу.

Читати далі...
6 березня 2020,  18:12 | Новини серіалів

Канал HBO поділився розширеним фрагментом 8 серії драматичного міні-серіалу Паоло Соррентіно «Новий Папа» за участю Джуда Лоу та Сільвіо Орландо.

З пробудженням Ленні Белардо (Лоу), також відомого як Папа Римський Пій XIII, з коми виникла надзвичайна ситуація, адже тепер Папою Римським є Іоанн Павло III (Джон Малкович). Щоб зрозуміти, що робити в цьому випадку, Ленні таємно зустрічається кардиналом Анджело Войелло (Орландо), який також служить камерарієм Папи Римського. Ленні оголошує йому, що збирається вести революцію проти тероризму, та цікавиться, як краще йому повернутися. І у Войелло вже є хитрий план, як представити його повернення світові в ореолі воскресіння з мертвих.

Дивіться також 3 хвилини серіалу «Новий Папа» з Джудом Лоу, які ви повинні побачити. На HBO передостання серія серіалу «Новий Папа» вийде 10 березня за українським часом, а завершиться він 17 березня.

15 грудня 2019,  01:16 | Новини серіалів

Телеканал HBO нарешті поділився повноцінним трейлером очікуваного міні-серіалу «Новий Папа», який буде складатися з 9 серій.

«Новий Папа» буде продовженням хітового серіалу Паоло Соррентіно «Молодий Папа», який був номінований на премії «Золотий глобус» та «Еммі». Коли Ленні Белардо (Джуд Лоу), відомий на весь світ як Папа Римський Пій XIII, мало не загинув і опинився в комі, Ватикан обирає нового понтифіка, яким стає Джон Бреннокс (Джон Малкович). Але Ленні вирішує повернутися до життя, і коли він приходить до тями, у Ватикані починається справжня криза. Хто ж тепер з них є Папою?

Компанію Лоу і Малковичу в нових серіях складуть Шерон Стоун та Мерилін Менсон. Наприкінці трейлер розкриває, що прем'єра міні-серіалу «Новий Папа» відбудеться вже через місяць, 13 січня.

4 листопада 2019,  15:34 | Новини серіалів

Поки Джуд Лоу лежить в комі, на пост Папи Римського в новому тизер-трейлері драматичного серіалу «Новий Папа» заступає Джон Малкович.

Серіал «Новий Папа» буде продовженням хітового серіалу Паоло Соррентіно «Молодий Папа». Після трагічних подій його фіналу молодий Папа Римський Ленні Белардо (Лоу), який взяв собі ім'я Пій XIII, опинився в комі, і тепер на чолі католицької церкви став новий Папа (Малкович). Але поки наступник намагається розібратися зі своєю новою посадою і зізнається на сповіді в своїх численних гріхах, наприкінці трейлера Ленні приходить до тями і загадково посміхається.

Також трейлер розкриває, що прем'єра міні-серіалу «Новий Папа» відбудеться в січні 2020 року, але точна дата його виходу на телеекрани поки не повідомляється.

4 жовтня 2019,  00:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культового серіалу «Офіс» Стів Карелл знову опиниться в центрі дивної робочої комедії в новому серіалі від Netflix і себе самого «Space Force».

Читати далі...
29 серпня 2019,  15:24 | Новини серіалів

Джуд Лоу прогулюється пляжем в білих плавках, змушуючи жінок непритомніти, в дебютному тизер-трейлері очікуваного міні-серіалу «Новий Папа».

Драматичний серіал Паоло Соррентіно «Новий Папа» буде продовженням серіалу «Молодий Папа», чия прем'єра відбулася в 2016 році. У ньому Джуд Лоу повернеться в образі Папи Римського Пія XIII, за роль якого він був номінований на премію «Золотий глобус», а компанію йому складе Джон Малкович, який зіграє нового Папу.

«Новий Папа» вийде на екрани пізніше у 2019 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату його прем'єри.

13 січня 2019,  18:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деміен Льюїс і Пол Джаматті об'єднуються, щоб разом побудувати підступний план помсти, в офіційному трейлері 4 сезону драматичного серіалу «Мільярди».

У нових серіях колишні вороги Боббі Аксельрод (Льюїс) та Чак Роадс (Джаматті) і їх головний радник Венді Роадс (Меггі Сіфф) створюють непростий, але дуже ефективний альянс, метою якого є усунення усіх їхніх спільних супротивників, включаючи Григора Андолова (Джон Малкович), Тейлор Мейсон (Азія Діллон), Браяна Коннерті (Тобі Леонард Мур) та Вейлона Джеффкоута (Кленсі Браун). Амбіції і зрада давно були серцем серіалу, але в цьому сезоні всі персонажі дізнаються, наскільки високу ціну їм доведеться заплатити заради їх утілення в життя.

Прем'єра 4 сезону серіалу «Мільярди», який зараз займає 233-е місце в топ-250 найкращих серіалів всіх часів сайту IMDb, відбудеться навесні, 17 березня.

28 грудня 2018,  23:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов розширений трейлер британського детективного міні-серіалу «Вбивства за алфавітом», який обіцяє «ефектно жахливе дійство».

Читати далі...
8 грудня 2018,  22:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Джон Малкович втілює легендарного сищика Еркюля Пуаро в офіційному трейлері детективного міні-серіалу «Вбивства за алфавітом».

Компанія BBC приготувала новорічний подарунок для шанувальників творчості Агати Крісті: нову напружену адаптацію пригод відомого детектива Еркюля Пуаро. У трьох серіях майбутнього міні-серіалу він зіткнеться з серійним вбивцею, відомим як АБВ. І полювання на нього поставить під удар усе, що є важливим для Пуаро: його авторитет, його чесність і саму його особистість.

Компанію Малковичу в цій небезпечній пригоді складуть Руперт Грінт та Ширлі Гендерсон, які разом грали в Поттеріані.

Прем'єра міні-серіалу «Вбивства за алфавітом» відбудеться 26 грудня.