Новини, в яких згадується Френсіс Лоуренс

1 листопада 2023,  20:53 | Новини фільмів

Зірка хітового серіалу «Гра престолів» Пітер Дінклейдж, він же Тіріон Ланністер, влаштовує 10-і Голодні ігри у новому дубльованому трейлері пригодницької антиутопії «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій».

Читати далі...
5 травня 2023,  21:46 | Новини фільмів

Готові до ще одних «Голодних ігор»? Студія Lionsgate поділилася офіційним трейлером очікуваної молодіжної антиутопії «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій» за участю зірки кінокоміксу «Шазам! Лють богів» Рейчел Зеглер.

Читати далі...
27 серпня 2022,  15:03 | Новини фільмів

Ми вже бачили Джейсона Момоа в образах жорстокого кхала, підводного супергероя, Конана-варвара та хороброго мечника зі всесвіту «Дюни», проте свого найдивнішого героя він втілить у стрічці «Маревокрай», першим тизером якої вже поділилася платформа Netflix.

Читати далі...
16 серпня 2022,  22:25 | Новини фільмів

Студія Lionsgate опублікувала сьогодні в соцмережах перший кадр очікуваного фільму-антиутопії «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій», заснованого на романі письменниці Сьюзен Коллінз, за участю акторів Рейчел Зеглер й Тома Бліта.

Читати далі...
6 червня 2022,  11:20 | Новини фільмів

На церемонії нагородження MTV Movie & TV Awards 2022, що відбулася в неділю в каліфорнійському місті Санта-Моніка, був представлений перший тизер очікуваного фільму «Балада про співочих пташок і змій», який підкорить своєю красою всіх шанувальників «Голодних ігор».

Читати далі...
1 травня 2022,  15:49 | Новини фільмів

Приквел франшизи-антиутопії «Голодні ігри» називатиметься «The Ballad of Songbirds and Snakes» («Балада про співочих пташок і змій») і вийде на екрани кінотеатрів наприкінці 2023 року. Очікується, що його зйомки розпочнуться незабаром.

Читати далі...
23 квітня 2020,  03:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приквел фантастичної франшизи «Голодні ігри» знайшов свого режисера в особі Френсіса Лоуренса, який вже неодноразово бував в Панемі, але, на жаль, в ньому не повернуться ані Дженніфер Лоуренс, ані Джош Гатчерсон, ані Ліам Гемсворт.

Читати далі...
11 вересня 2019,  00:54 | Новини серіалів

Режисер франшизи «Голодні ігри» Френсіс Лоуренс і творець хітового серіалу «Гострі картузи» Стівен Найт об'єдналися, щоб відправити зірку «Аквамена» Джейсона Момоа в майбутнє, де люди давно втратили здатність бачити, в своєму новому серіалі «Дивись».

Події серіалу «Дивись» від нового стримінгового сервісу Apple TV+, який, за словами його творців, буде «епічною драмою», розвиваються в майбутньому, через 600 років після того, як вірус знищив велику частину людства і засліпив решту населення нашої планети. Коли все людство втрачає свій зір, люди повинні адаптуватися і знайти нові засоби для виживання, але через покоління раптом починають народжуватися діти, які здатні бачити. І тепер вони у небезпеці.

Прем'єра серіалу «Дивись», де разом з Момоа можна буде побачити Елфрі Вудард, Геру Гільмар та Сільвію Гукс, відбудеться 1 листопада.

21 квітня 2019,  01:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Аквамена» Джейсон Момоа представив свого нового брутального героя, якого він зіграє в багатосерійній науково-фантастичній драмі «See».

Читати далі...
23 травня 2018,  16:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox поділилася вирізаною сценою зі свого шпигунського трилера «Червоний горобець», де присутній ляп зі спецефектами.

Прима-балерина Домініка Єгорова (Дженніфер Лоуренс) після травми приходить на зустріч до директриси Великого театру, щоб дізнатися, що вона більше не буде танцювати на їх сцені. Домініка говорить, що віддала їм все, але директриса відповідає, що часом все — це замало. І коли головна героїня кладе на стіл свою руку, можна помітити, що рука була невміло додана на комп'ютері.

Читайте нашу рецензію на «Червоний горобець», чия прем'єра відбулася в березні.

У форматі Digital фільм Френсіса Лоуренса вийшов 15 травня, а на Blu-ray і DVD його можна придбати з 22 травня.

29 березня 2018,  22:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компания IMAX представила минималистичный постер шпионского боевика «Красный воробей» с Дженнифер Лоуренс в главной роли.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Червоний горобець»
Зовсім не атомна блондинка
4 березня 2018,  23:36 | Рецензії

Екранізація шпигунського роману колишнього агента ЦРУ Джейсона Метьюза «Червоний горобець» з володаркою «Оскара» Дженніфер Лоуренс у головній ролі є першим з найбільш очікуваних фільмів цієї весни, що виходить на екрани. З талановитим кастом і інтригуючим сюжетом «Червоний горобець» мав усі шанси вийти хорошим розважальним кіно для дорослого глядача, але в результаті навіть віддалено не претендує на звання класики шпигунського жанру.

Читати далі...
4 березня 2018,  00:27 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На экраны вышел «Красный воробей» с Дженнифер Лоуренс в главной роли, а значит актриса отправилась в очередной веселый пресс-тур, который оказался наполненным ромом и безумными историями.

Читати далі...
1 березня 2018,  15:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій фрагмент шпигунського фільму «Червоний горобець» показує, як героїня Дженніфер Лоуренс фліртує з героєм Джоела Едгертона на прийомі в посольстві.

Домініка Єгорова (Лоуренс) була відомою російською балериною, поки травма не змусила її покинути сцену. Щоб забезпечити догляд за своєю хворою матір'ю й не опинитися на вулиці, дівчина стає частиною шпигунської програми, яка вчить молодих людей спокушати і маніпулювати об'єктами. Її першим завданням стає агент ЦРУ Натаніель Неш (Едгертон), який вирішує перевербувати Домініку на свою сторону.

Ви можете побачити картину Френсіса Лоуренса в кіно від сьогодні. Купуйте квитки на сеанси «Червоний горобець» на нашому сайті.