Новини, в яких згадується Джим Картер

1 травня 2022,  20:13 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що українська прем'єра очікуваної костюмованої драми Саймона Кертіса та Джуліана Феллоуза «Аббатство Даунтон: Нова епоха» переноситься на невизначений час у зв'язку з війною, пропонуємо вам поринути у приголомшливу атмосферу цього кіно, подивившись його новий трейлер.

Читати далі...
30 листопада 2019,  19:45 | Новини фільмів

Повнометражне продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон» виявилося настільки успішним, що його творець Джуліан Феллоуз вже обмірковує, про що може розповісти сиквел.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Абатство Даунтон»
Сімейство Кроулі радо запрошує вас на королівський прийом
27 листопада 2019,  00:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський серіал «Абатство Даунтон», який виходив з 2010 по 2015 рік, став справжньою сенсацією по обидві сторони океану, тому його завершення утворило в серцях багатьох глядачів невиправну порожнечу. І ось через чотири роки знамените сімейство аристократів Кроулі повертається на екрани, причому з вельми помпезним приводом приїзд у Даунтон короля і королеви Великої Британії.

Читати далі...
31 жовтня 2019,  23:29 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий драматичний фрагмент очікуваного британського фільму «Абатство Даунтон», в якому у господарів і слуг виникає невеликий конфлікт.

Всі, хто дивився серіал «Абатство Даунтон», знають, що лакей Томас (Роберт Джеймс-Кольєр), незважаючи на свій шкідливий характер, довго і віддано працював на сім'ю Кроулі, щоб нарешті стати головним дворецьким в їхньому будинку. Але коли в абатство збираються приїхати король і королева Великої Британії, граф Грентем (Г'ю Бонневілль) та леді Мері (Мішель Докері) вирішують звернутися по допомогу до свого колишнього дворецького містера Карсона (Джим Картер). І Томас від цього не в захваті.

Дивіться також український трейлер фільму «Абатство Даунтон», прем'єра якого була перенесена на 28 листопада.

5 жовтня 2019,  18:16 | Новини фільмів

Два легендарних британських актора Іен МакКеллен і Хелен Міррен плетуть інтриги в новому дубльованому трейлері трилера «Ідеальна брехня».

В новому фільмі лауреата премії «Оскар» Білла Кондона шахрай зі стажем Рой Кортні (МакКеллен) ледь вірить своїй удачі, коли знайомиться в мережі з багатою вдовою Бетті МакЛіш (Міррен). Зачарована жінка досить швидко пускає його в свій дім і своє життя. З часом Рой з подивом виявляє, що вона йому небайдужа. Тепер те, що мало б стати просто черговою аферою, перетворюється на найбільш підступну прогулянку над прірвою в його житті.

В кінотеатри України «Ідеальна брехня», де компанію МакКеллену та Міррен складають Рассел Тові і Джим Картер, прибуде 21 листопада.

27 червня 2019,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному трейлері драматичного фільму «Ідеальна брехня» номінант на премію «Оскар» Іен МакКеллен намагається позбавити володарку премії «Оскар» Хелен Міррен її великих статків.

Читати далі...
22 травня 2019,  21:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Даунтон готовий приймати високородних гостей в українському трейлері драматичної картини «Абатство Даунтон», де разом з усіма повертається неймовірна Меггі Сміт.

Фільм Майкла Енглера буде продовженням популярного британського серіалу «Абатство Даунтон». У 1927 році аристократичне сімейство Кроулі на чолі з графом і графинею Грентем (Г'ю Бонневілль і Елізабет МакГоверн) одержує звістку про те, що до них в гості приїдуть король і королева Великої Британії. Щоб їхній візит пройшов ідеально, в Даунтон прибувають дворецький і кухар короля, які починають наводити там свої порядки, що призводить до їхнього конфлікту з місіс Г'юз (Філліс Логан) та місіс Патмор (Леслі Нікол). Але леді Мері (Мішель Докері) знаходить рішення проблеми звернутися по допомогу до давнього друга містера Карсона (Джим Картер).

В український прокат драма «Абатство Даунтон» прибуде восени, 31 жовтня.

21 травня 2019,  16:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному трейлері фільму «Абатство Даунтон», який був представлений годину тому, сім'ю Кроулі шокує звістка про те, що Даунтон збираються відвідати король і королева Великої Британії.

Читати далі...
29 листопада 2018,  04:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Бонневілль обіймається зі своєї екранної дружиною Елізабет МакГоверн на знімальному майданчику повнометражного продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон».

Читати далі...
30 травня 2018,  15:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри своєї нової адаптації трагедії Вільяма Шекспіра «Король Лір» телеканал BBC поділився її розширеним фрагментом, де з'являються Ентоні Хопкінс, Емма Томпсон і Крістофер Екклстон.

Читати далі...
23 червня 2017,  19:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В честь выхода «Трансформеров: Последний рыцарь» в украинский прокат, представляем об этом блокбастере два десятка интересных фактов.

Читати далі...
19 червня 2017,  02:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Люди присоединились к Оптимусу Прайму и Бамблби на групповом постере блокбастера Майкла Бэя «Трансформеры: Последний рыцарь».

Читати далі...
21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...
3 серпня 2015,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці березня стало відомо, що 6 сезон стане для популярної британської костюмованої драми «Абатство Даунтон» останнім. Під час суботньої прес-конференції його актори розповіли про свої почуття щодо фіналу і про чутки щодо можливого фільму.

Літній тур Асоціації телевізійних критиків в Каліфорнії відвідали деякі з довгожителів серіалу. Х'ю БонневілльЕлізабет МакГовернМішель ДокеріЛаура КармайклПенелопа УілтонДжоанн Фроггатт та інші розповіли про новий сезон і згадали приємні і драматичні моменти з минулих серій.

Лаура Кармайкл (леді Идит) про те, наскільки всім акторам важко прощатися з «Абатством»:

Дивно прощатися з замком. Було таке відчуття, всього на одну мить, що це не наш будинок, звичайно, він фактично ніколи і не був нашим будинком, але ми там себе так відчували. Як тільки вони сказали «знято» у той день, прийшло розуміння того, що це всього лише гра. Все було дуже емоційно і нам не хотілося йти.

Читати далі...