Новини, в яких згадується Данай Джекесай Гуріра

13 жовтня 2023,  00:05 | Новини серіалів

Наступного року шанувальників всесвіту «Ходячі мерці» чекає новий міні-серіал «The Walking Dead: The Ones Who Live», і у нас вже є його перші кадри.

Читати далі...
30 листопада 2022,  09:01 | Новини серіалів

Супергеройський блокбастер «Чорна пантера: Ваканда назавжди» представив нову супергероїню MCU Рірі Вільямс, яка наступного року повернеться у своєму власному серіалі «Залізне серце», що готує для шанувальників Marvel платформа Disney Plus.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Чорна пантера: Ваканда назавжди»
Вакандійська пісня скорботи, надії та океанів
20 листопада 2022,  23:39 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Після смерті видатного актора Чедвіка Боузмана, який багато років відважно боровся з раком, доля сиквела «Чорної пантери» опинилася під питанням, адже було б нечесно взяти на його роль, на роль Т’Чалли/Чорної пантери, іншого актора і зробити вигляд, наче все добре, як було б нечесно й відмінити сиквел, адже історія Ваканди та її відважних людей мала жити далі й надихати далі, а також стати справжнім спадком актора, який до останнього віддавав кінематографу всього себе, незважаючи на свою хворобу. І так на світ з’явилася стрічка Раяна Куглера «Чорна пантера: Ваканда назавжди», присвячена пам’яті Чедвіка Боузмана та його спадку.

Читати далі...
6 жовтня 2022,  07:19 | Новини фільмів

Офіційний трейлер супергеройського фільму від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди» з українським дубляжем підтверджує, що його прем'єра відбудеться в Україні у листопаді, одночасно з усім світом.

Читати далі...
3 жовтня 2022,  19:06 | Новини фільмів

Кінокомпанія Marvel Studios вирішила порадувати нас повноцінним трейлером свого наступного супергеройського екшену «Чорна пантера: Ваканда назавжди», який розкриває багато цікавих деталей, включаючи костюм нової Чорної Пантери.

Читати далі...
25 липня 2022,  16:27 | Новини фільмів

Поспішаємо поділитись українським тизер-трейлером фільму «Чорна Пантера: Ваканда назавжди», представленим учора на Comic-Con. У кінотеатрах фільм можна буде переглянути з 10 листопада.

Читати далі...
24 липня 2022,  16:11 | Новини фільмів

Перший трейлер супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди», що вийде наприкінці року, показує повернення відважних героїнь Ваканди та розкриває головного лиходія сиквела Немора.

Читати далі...
26 грудня 2020,  13:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney розкрила офіційний логотип супергеройського фільму «Чорна пантера 2» та повідомила деякі деталі про його сюжет, включаючи те, що ніхто не збирається шукати заміну Чедвіку Боузману. Актор пішов з життя у серпні у віці всього 43 років після довгої боротьби з раком.

Читати далі...
13 лютого 2020,  22:54 | Новини серіалів

На цьому тижні з'явився новий 30-секундний трейлер 10 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці», який зараз знаходиться на зимових канікулах. Що ж цікавого він розкрив?

У трейлері Шептуни йдуть в атаку на наших героїв, і їхній лідер Альфа (Саманта Мортон) зловісно каже комусь про «світло за темрявою», натякаючи на смерть, і про те, що вона зустріне там цю людину. У нових серіях «ті, хто вижив, потраплять в різні пастки частина з них опиниться в печері з ходячими мерцями, а інших затягне вир підозри і горя». Нам показують Мішонн (Данай Гуріра) з улюбленою битою Нігана (Джеффрі Дін Морган) в руках, і вже ходять чутки, що саме її трагічну долю пророкує Альфа.

Серіал «Ходячі мерці» повернеться 24 лютого за українським часом.

5 вересня 2019,  18:18 | Новини фільмів

Офіційно підтверджено, що науково-фантастичний фільм «Ґодзілла проти Конга», який покаже поєдинок двох легендарних монстрів, вийде в український прокат 12 березня 2020 року.

Читати далі...
17 серпня 2019,  18:31 | Новини фільмів

Хороша новина для шанувальників зірки «Шерлока» і «Хоббіта» Мартіна Фрімана. Він підтвердив, що знову зіграє агента Еверетта Росса в супергеройському екшені від Marvel Studios «Чорна пантера 2».

Читати далі...
3 серпня 2019,  00:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Дерілом, Керол, Мішонн, Ніганом та жахливими зомбі? Тоді дивіться розширений трейлер 10 сезону хітового серіалу «Ходячі мерці», який показали в липні на конвенції Comic-Con.

У нових серіях на наших героїв чекає зовсім інша війна з Шептунами та їхньою предводителькою Альфою (Саманта Мортон), яку можна побачити в трейлері. Також нам показують, як Деріл (Норман Рідус) стикається віч-на-віч з Ніганом (Джеффрі Дін Морган), Мішонн (Данай Гуріра) і Росіта (Крістіан Серратос) відважно борються із зомбі, Керол (Мелісса МакБрайд) і Деріл мріють просто сісти на байк і втекти подалі на захід, Мішонн цілується з Єзекіїлем (Харі Пейтон) і... бере в руки битку Нігана Люсіль. А ви до цього готові?

Прем'єра 10 сезону «Ходячих мерців» відбудеться восени, 6 жовтня.

4 червня 2019,  16:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Для епічної битви потрібна епічна команда супергероїв, показує нам новий ТБ-ролик блокбастера від Marvel Studios «Месники: Завершення».

Читати далі...
1 червня 2019,  01:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вам здається, що у вас зараз буде панічна атака? У Ракети є дуже дієвий засіб на цей випадок, який він використовує на Торі в новому ТБ-ролику супергеройського блокбастера «Месники: Завершення».

Читати далі...
18 травня 2019,  23:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фотографія зі зйомок супергеройського блокбастера «Месники: Завершення» показує його крутих супергероїнь разом.

Читати далі...