Рецензії, в яких згадується Пітер Дінклейдж

Рецензія на фільм «Аферистка»
Великий куш Розамунд Пайк
20 лютого 2021,  23:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році Розамунд Пайк потрясла світ в екранізації роману Гілліан Флінн «Загублена», яку зняв Девід Фінчер, втіливши там головну психопатку великого екрану останнього десятиліття (пробач, Хоакін Фенікс). З тих пір вона знімалася в різних проектах, але ми всі з нетерпінням чекали, коли ж вона знову зіграє на екрані розважливу злодійку. Тому коли до Пайк в руки потрапив сценарій Дж. Блейксона «Аферистка», вона одразу ж зрозуміла, що повинна зіграти в цьому фільмі головну роль.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Сімейка Крудсів: Нова ера»
Нова яскрава пригода первісної сімейки
21 грудня 2020,  23:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2013 році на великі екрани вийшов мультфільм «Сімейка Крудсів», героями якого стали харизматичні члени першої (та вельми дикої) сімейки в історії людства. Крудси підкорили глядачів своєю безпосередністю, гумором і тягою до пригод, які завжди знаходять їх самі, і навіть отримали номінацію на «Оскар» в категорії Найкращий мультфільм. Тоді Крудсам не вдалося обійти діснеївський блокбастер «Крижане серце», але це не завадило їм заробити понад півмільярда доларів у світовому прокаті та увійти до четвірки найбільш прибуткових мультфільмів року. І ось через 7 років ці печерні люди без печери повертаються у сиквелі «Сімейка Крудсів: Нова ера», щоб знову струсити наше 21 століття (і цей божевільний 2020 рік).

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Angry Birds у кіно 2»
Пташки і свинки, об'єднуйтеся!
8 серпня 2019,  03:18 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільм «Angry Birds у кіно», в основу якого лягла популярна гра, де пташки знищували будиночки свинок, несподівано для всіх став однією з найуспішніших анімаційних картин 2016 року, і хоча її й обійшли в прокаті мультфільми відомий студій Disney та Pixar, але збори в $352 мільйони дозволили Sony мріяти про франшизу. І ось через три роки вічно незадоволений птах Ред та його веселі друзі повертаються на великі екрани для своєї нової пригоди в дусі фільмів «Місія неможлива».

Читати далі...
2 травня 2018,  12:56 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З моменту, коли Тоні Старк оголосив себе Залізною людиною, минуло вже цілих 10 років, і з тих пір Marvel Studios познайомила нас більш ніж з 20 супергероями з Землі і з космосу, які неодноразово билися з різноманітними суперлиходіями, але один з них давно чекав свого часу в тіні. Божевільний Титан Танос, який втратив свій рідний світ, задумав врятувати всесвіт за допомогою «справедливого геноциду», знищивши половину її населення, щоб друга половина ні в чому не потребувала і жила, процвітаючи. І для цього йому потрібно заволодіти шістьма Камінням Нескінченності – сингулярностями, що володіють неймовірною силою і дозволяють стерти половину живих істот лише за допомогою одного клацання пальців...

Читати далі...