Статті, в яких згадується Пітер Дінклейдж

1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
24 лютого 2021,  12:33 | Статті

З 19 лютого в українських кінотеатрах стартував трилер «Аферистка» кримінальна і наповнена чорним гумором історія про протистояння шахрайки з мафіозі. Відповідні ролі в ньому зіграли номінантка на премію «Оскар» за фільм «Загублена» Розамунд Пайк і зірка «Гри престолів» Пітер Дінклейдж.

Фільм «Аферистка» вельми серйозно відрізняється від більшості картин про дотепних і харизматичних аферистів, при цьому утримує цілих 93% на Rotten Tomatoes і вже приніс Розамунд Пайк номінацію на «Золотий глобус». Всіх цих фактів достатньо, щоб ми підготували для вас детальний огляд про фільм: звідки ростуть ноги у сюжету, хто зіграв, як знімали і що говорять про фільм перші глядачі і критики.

Читати далі...
22 травня 2020,  23:20 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Пройшов рік з тих пір, як завершився найгучніший та найбільш обговорюваний серіал 21 століття «Гра престолів». Його фінальна серія розчарувала величезну кількість глядачів, але ми спробуємо знайти в ньому 6 позитивних моментів, які все-таки виправдали очікування.

Читати далі...
5 квітня 2016,  16:01 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Комедійний талант Шпигунки, Шахрайки, Полісменки Меліси МакКарті приніс їй чудові дивіденди - армію шанувальників і нові контракти! В центрі сюжету одна не дуже чесна бізнесвумен, яку раптово піймали на тіньових оборудках і засадили на 8 місяців. Та енергійна пані, не складає рук і намагається побудувати нову фінансову піраміду. Пильнуйте гаманці, вона поруч!

Читати далі...
16 липня 2015,  18:53 | Статті | Автор: SpaceMonkey

У 1980-х, коли Сем Бреннер (Адам Сендлер), Віл Купер (Кевін Джеймс), Ладлоу Ламонсофф (Джош Гед) та Едді «Відчайдушний Бластер» Плант (Пітер Дінкледж) були зовсім маленькими, вони рятували наш світ тисячі разів. Вберегти людство від вимирання їм допомагала монетка у 25 центів, закинута в ігровий автомат. Тепер їм доведеться врятувати нашу планету по-справжньому. За сюжетом фільму «Пікселі» міжгалактичні загарбники отримують доступ до старих аркадних ігор і перетворюються на улюблених усіма героїв, оголошуючи землянам міжпланетну війну. Купер, який став президентом США, змушений звернутися по допомогу до старих шкільних друзів. Схоже, тільки вони можуть врятувати наш світ від вторгнення персонажів ігор PAC-MAN™, Donkey Kong™, Galaga™, Centipede® і Space Invaders™. Допомагає цій компашці полковник Вайолет Ван Паттен (Мішель Монаган), яка екіпірує друзів найсучаснішою зброєю.  

Читати далі...