Новини фільмів, в яких згадується Ален Шаба

1 березня 2020,  23:11 | Новини фільмів

На честь першого дня весни представляємо фінальний трейлер французької романтичної кінострічки «#ящетут» від режисера Еріка ЛартігоПраво на ліво», «Родина Бельє»).

Шеф-повар Стефан (Ален Шаба) у тому віці, коли зазвичай люди досягають того, про що мріяли. І навіть якщо життя склалося не ідеально, то кардинально щось міняти вже запізно. Стефан належить саме до тієї категорії щасливчиків, у яких все склалося. Він знаний у країні професіонал своєї справи та власник ресторану, який дістався йому у спадок від батька. Найближчі його друзі — це два дорослі сини та колишня дружина. Але його життя перевертається з ніг на голову, коли Стефан закохується в таємничу Су (Пе Ду-на). Він побачив жінку в Instagram та сміливо вирушає до Сеулу, аби знайти її та познайомитися ближче.

Українська прем'єра фільму «#ящетут» відбудеться у четвер, 5 березня.

14 лютого 2020,  00:56 | Новини фільмів

Романтична комедія «#ящетут», чий дубльований трейлер вийшов у четвер, покаже веселі пригоди закоханого француза в Південній Кореї. Режисером цієї весняної історії став Ерік Лартіго.

Шеф-повар Стефан (Ален Шаба) у тому віці, коли зазвичай люди досягають того, про що мріяли. І навіть якщо життя склалося не ідеально, то кардинально щось міняти вже запізно. Стефан належить саме до тієї категорії щасливчиків, у яких все склалося. Він знаний у країні професіонал своєї справи та власник ресторану, який дістався йому у спадок від батька. Найближчі його друзі це два дорослі сини та колишня дружина. Але його життя перевертається з ніг на голову, коли Стефан закохується в таємничу Су (Пе Ду-на). Він побачив жінку в Instagram та сміливо вирушає до Сеулу, аби знайти її та познайомитися ближче.

Ален Шаба відомий завдяки кінострічкам «Астерікс і Обелікс: Місія Клеопатра», «Ніч у музеї 2» і «Наука сну», а Пе Ду-на ви могли бачити в фантастиці «Хмарний атлас». В український прокат фільм «#ящетут» вийде 5 березня.

7 липня 2015,  11:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

6-й Одесский международный кинофестиваль начнется 10 июля красной дорожкой и премьерой комедии «Реальность» режиссера Квентина Дюпье.

Дюпье является также автором сценария своего фильма, который рассказывает историю о человеке, желающим стать режиссером. У него есть 48 часов, чтобы найти болезненную тему, достойную «Оскара», и тогда продюсер согласится заниматься его фильмом.

Главную роль в «Реальности» исполнил Ален Шаба, известный французский актер, имеющий опыт работы в Голливуде. Он сыграл Цезаря в «Астериксе и Обеликсе: Миссия Клеопатра» и Наполеона Бонапарта в фильме «Ночь в музее 2».

В прошлом году комедия была представлена на Венецианском кинофестивале, где претендовала на звание Лучшего фильма.

Несколько лет назад одна кинокартина эксцентричного Дюпье уже была представлена в Одессе, его «Шина» участвовала в Международном конкурсе 1-го кинофестиваля. Кроме режиссуры Дюпье занимается электронной музыкой и является популярным диджеем, известным как Mr. Oizo. Поэтому музыку к своему новому фильму он сочинил сам.

«Реальность» будет показана 10 июля в Одесском академическом театре музыкальной комедии им. М.Водяного, который будет Фестивальным дворцом кинофестиваля.

В этом году Одесский кинофестиваль продлится до 18 июля.