Новини фільмів, в яких згадується Александр Скарсгард

19 квітня 2022,  19:05 | Новини фільмів

Студія Focus Features щойно поділилася трейлером без цензури свого очікуваного пригодницького епіка під назвою «Варяг» («The Northman»), головну роль у якому виконає зірка серіалів «Справжня кров» та «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард.

Читати далі...
20 березня 2021,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до прем'єри студія Warner Bros. Pictures порадувала нас ще одним епічним трейлером науково-фантастичного екшену «Ґодзілла проти Конґа», який буде четвертою главою кіновсесвіту MonsterVerse.

Читати далі...
15 березня 2021,  20:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блокбастери повертаються в кінотеатри вже цієї весни, про що нам нагадує нова видовищна фічуретка науково-фантастичного екшену «Ґодзілла проти Конґа», який зняв режисер Адам Вінгард.

Читати далі...
26 лютого 2021,  18:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Від цього поєдинку точно закипить океан! Представляємо китайський постер науково-фантастичного фільму «Ґодзілла проти Конґа», очікуваної глави кіновсесвіту MonsterVerse, що обіцяє епічний поєдинок двох монстрів з назви під водою.

Читати далі...
24 січня 2021,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найбільш очікуваний трейлер тижня (а може і всього січня) прибув! Студії Warner Bros. Pictures та Legendary Pictures поділилися сьогодні епічним трейлером науково-фантастичного блокбастера «Ґодзілла проти Конґа», який обіцяє поєдинок небачених масштабів.

Читати далі...
14 вересня 2019,  21:58 | Новини фільмів

Вийшов український трейлер драматичного трилера «Операція „Колібрі“», де безжальна героїня номінантки на премію «Оскар» Сальми Гайєк змагається за мільярди з Джессі Айзенбергом та Александром Скарсгардом.

Головні герої історії двоюрідні брати Вінсент (Джессі Айзенберг) і Антон (Александр Скарсгард). Диваки, яких пошукати, але вони придумали спосіб заробити величезні гроші, коли разом працювали аналітиками в компанії, яка займалася трейдингом на електронних біржах. Можливість отримати дані на одну мілісекунду раніше конкурентів дозволила б братам заробити мільярди. Для цього потрібно всього лише протягнути оптоволоконний кабель через половину країни. Про плани заповзятливих родичів дізнається їхній колишній бос Єва Торрес (Сальма Гайєк). А цю жінку ніщо не зможе зупинити, коли вона хоче заробити гроші.

Українська прем'єра фільму «Операція „Колібрі“», який написав і зняв режисер Кім Нгуйен, запланована на 3 жовтня.

5 вересня 2019,  18:18 | Новини фільмів

Офіційно підтверджено, що науково-фантастичний фільм «Ґодзілла проти Конга», який покаже поєдинок двох легендарних монстрів, вийде в український прокат 12 березня 2020 року.

Читати далі...
14 березня 2019,  13:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шарліз Терон і Сет Роген веселяться й закохуються в новому трейлері романтичної комедії «Малоймовірна пара», яку зняв режисер фільму «Життя прекрасне» Джонатан Левін.

Картина «Малоймовірна пара», також відома як «Фларскі», є божевільною історією кохання Шарлотти Філд (Терон) та Фреда Фларскі (Роген). Шарлотта обіймає посаду сенатора США і планує висуватися на пост президента, а Фред — звичайний хлопець, який давно з нею знайомий і завжди був у неї закоханий. Шарлотта наймає Фреда, щоб він писав її промови, і між героями спалахує справжня пристрасть, але цей службовий роман може зашкодити кар'єрі Шарлотти.

В трейлері також з'являється зірка серіалу «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард. Він втілює посла Швеції, який невдало підкочує до героїні Терон.

Українська прем'єра комедії «Малоймовірна пара» очікується влітку, 13 червня.

19 січня 2019,  02:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сальма Гайєк посивіла, а Александр Скарсгард втратив волосся заради драми «Операція „Колібрі“», чий офіційний трейлер вийшов у п'ятницю.

Події фільму «Операція „Колібрі“» розвиваються у світі сучасних цифрових технологій. Двоюрідні брати з Нью-Йорка Вінсент (номінант на премію «Оскар» Джессі Айзенберг) і Антон (володар премії «Золотий глобус» Александр Скарсгард) є гравцями в грі високочастотного трейдингу з високими ставками, де перемога вимірюється мілісекундами. Їхня мрія? Побудувати пряму оптоволоконну кабельну лінію між Канзасом і Нью-Джерсі й заробити на цьому мільйони. Але ніщо цій парочці не дається просто. Антон є мозком, а Вінсент шахраєм, і разом вони штовхають один одного і кожного навколо себе до межі. Їм постійно дихає в потилицю їхня колишня начальниця Єва Торрес (номінантка на премію «Оскар» Сальма Гайєк) — могутній і п'янкий трейдер-маніпулятор, яка не зупиниться ні перед чим, щоб перемогти братів у їхній власній грі.

Прем'єра драми канадського режисера Кіма Нгуєна відбулася минулого вересня на кінофестивалі в Торонто. У світовий прокат «Операція „Колібрі“» вийде навесні.

22 жовтня 2018,  22:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня були представлені нові трейлери українських комедій «Секс і нічого особистого» та «Зустріч однокласників», дубльовані трейлери фільму жахів «Прокляття Ла Йорони» та фентезі «Майбутній король», а також дебютний ТБ-ролик супергеройського екшену «Аквамен».

Читати далі...
17 жовтня 2018,  15:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіра Найтлі і Джейсон Кларк намагаються ужитися під одним дахом з Александром Скарсгардом в драмі з нотками трилера «Наслідки».

Події картини «Наслідки» розгортаються в поствоєнній Німеччині у 1946 році. Рейчел Морган (Найтлі) прибуває холодною зимою в зруйнований Гамбург, щоб возз'єднатися зі своїм чоловіком Льюїсом (Кларк), британським полковником, якому доручили стежити за відбудовою міста. Але коли вони заселяються в свій новий будинок, Рейчел виявляється шокованою відкриттям, що Льюїс вирішив ділити величезний будинок з його попередніми власниками: німцем-вдівцем Стефаном Любертом (Скарсгард) та його проблемної дочкою. Атмосфера в будинку поступово загострюється, а ворожнеча і печаль поступаються місцем пристрасті і зраді.

Світова прем'єра нового фільму Джеймса КентаСпогади про майбутнє», «11.22.63») відбудеться у березні 2019 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, коли він прибуде в кінотеатри України.

15 жовтня 2018,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney представила перший тизер-трейлер свого очікуваного рімейка «Аладдін» і фінальний трейлер мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», а також разом з ними вийшли нові українські трейлери трилера М. Найта Ш'ямалана «Скло», антиутопічного бойовика «Смертні машини» та горору «Кладовище домашніх тварин».

Читати далі...
30 січня 2018,  21:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за трейлером фільму «Людина-мураха і Оса» вийшов перший трейлер нової фантастики «Німий», де також зіграє Пол Радд.

Події фільму розкажуть історію німого бармена Лео Бейлера, який живе в Берліні 2052 року. Його дівчина зникає, і щоб дізнатися, що з нею сталося, він виступає проти місцевих гангстерів. Головного героя втілює володар «Золотого глобуса» і зірка серіалу «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард. Разом з ним і Раддом у фільмі також з'явиться Джастін Теру.

Прем'єра кінокартини Дункана ДжонсаПочатковий код», «Варкрафт») відбудеться 23 лютого на сайті Netflix.

24 листопада 2016,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З сьогоднішнього дня в українських кінотеатрах можна побачити кримінальну комедію «Війна проти всіх» з Александром Скарсгардом і Майклом Пеньєю в головних ролях.

Читати далі...