Новини, в яких згадується Бронте Кармайкл

11 серпня 2018,  21:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вінні Пух влаштовує зі своїми друзями чаювання під час їх першої поїздки на потягу у велике місто у другому фрагменті сімейної картини «Крістофер Робін».

Маленька мрійниця Маделін Робін (Бронте Кармайкл) пішла по стопах свого батька Крістофера (Юен МакГрегор), познайомившись і потоваришувавши з чарівними жителями Стоакрового лісу. Щоб допомогти Крістоферу, вони дружно вирішують відправитися в Лондон, і по дорозі туди п'ють в потягу чай з медом та грають у гру «Скажи, що бачиш». От тільки замість будинків і дерев П'ятачок (Нік Мохаммед) каже, що бачить «паніку, тривогу, катастрофу», Тигрик (Джим Каммінгс) бачить «швидкість, небезпеку, нерозсудливість», а Ослик (Бред Геррет) — «ганьбу, сором, приниження».

У нашій рецензії на фільм «Крістофер Робін» ви дізнаєтесь, чим нове творіння студії Disney порадує дітей і чим надихне дорослих.

Купуйте квитки на сеанси «Крістофер Робін» на нашому сайті.

8 серпня 2018,  19:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не забирайте у дорослих дядьків їхніх ведмежат, радить офіційний український ТБ-ролик сімейного фентезі від Disney «Крістофер Робін».

Дорослий Крістофер Робін (Юен МакГрегор) став сім'янином з робочого класу і вже давно втратив всю радість в житті, оскільки змушений працювати по вихідних замість поїздки з коханою дружиною (Гейлі Етвелл) та донькою (Бронте Кармайкл) за місто. Але одного разу на допомогу йому приходить давній друг дитинства безжурний ведмедик Вінні Пух (Джим Каммінгс), і разом їм належить пережити нову пригоду, яка кардинально змінить життя Крістофера.

Читайте нашу рецензію на фільм «Крістофер Робін», який ви вже можете подивитися в найближчому кінотеатрі.

Квитки на сеанси «Крістофер Робін» ви знайдете на нашому сайті.

Рецензія на фільм «Крістофер Робін»
Ведмедик Вінні поспішає на допомогу
2 серпня 2018,  15:51 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

На казках і мультфільмах про милого ведмежа Вінні Пуха, створеного фантазією письменника Алана Мілна, виросло не одне покоління дітей по всьому світу. На хвилі рімейків своїх мультфільмів з живими акторами студія Disney просто не могла пройти повз цього чудового персонажа, але на відміну від недавніх картин «Попелюшка» і «Красуня і чудовисько» фільм про Пуха був придуманий заново і знайомить глядача з уже дорослим Крістофером Робіном, який з головою поринув у роботу, забувши про свою сім'ю і радощі життя. Але нічого, добродушне ведмежа вже поспішає йому на допомогу...

Читати далі...
25 липня 2018,  23:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Disney поділилася 4-хвилинним трейлером свого майбутнього сімейного фентезі «Крістофер Робін», в якому повернеться улюбленець глядачів Вінні Пух.

Хлопчик з казки про Вінні Пуха Крістофер Робін (Юен МакГрегор) став дорослим, у нього тепер є відповідальна робота, але немає часу, щоб проводити з родиною, що дуже засмучує його дружину Івелін (Гейлі Етвелл) та доньку Маделін (Бронте Кармайкл), які сумують за своїм чоловіком і батьком. Як раптом в життя Крістофера повертається безжурний ведмедик Вінні (Джим Каммінгс), і вони разом вирушають в незабутню подорож у Стоакровый ліс, щоб розшукати інших звірів, які нагадають герою про справжні цінності.

В трейлері звучить пісня американської рок-групи Walk the Moon «One Foot».

Українська прем'єра картини «Крістофер Робін», режисером якої виступає Марк Форстер, відбудеться наступного тижня, 2 серпня.