Новини, в яких згадується Али Сулиман

22 червня 2018,  17:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Amazon представив розширений трейлер 1 сезону драматичного бойовика «Джек Райан», заснованого на романах Тома Кленсі.

Джек Райан (зірка серіалу «Офіс» і горору «Тихе місце» Джон Красінскі) є багатообіцяючим аналітиком ЦРУ, якого висмикують з-за офісного столу і відправляють в його першу місію. Незабаром він розкриває послідовність в повідомленнях терористів і опиняється в центрі небезпечного протистояння з новою породою тероризму, яка загрожує руйнуваннями в глобальному масштабі.

Прем'єра 1 сезону «Джека Райана», де також з'являться Еббі Корніш, Венделл Пірс, Алі Суліман та Діна Шихабі, відбудеться 31 серпня.

13 квітня 2018,  23:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повноцінний трейлер кримінального трилера «Джек Райан», головну роль в якому виконує зірка «Тихого місця» Джон Красінскі.

Коли аналітик ЦРУ Джек Райан (Красінскі) натикається на підозрілу серію банківських переказів, пошуки відповідей висмикують героя з-за безпечного офісного столу і відправляють його прямо в обійми смертельної гри в кішки-мишки по Європі і Середньому Сходу з новим лідером терористів, готовим до масованої атаки на США та їх союзників.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Джек Райан», де також зіграють Еббі Корніш, Венделл Пірс, Алі Суліман та Еммануель Люссье Мартінес, відбудеться в Інтернеті 31 серпня.