Новини, в яких згадується Майкл Куеста

23 вересня 2017,  22:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В українському ТБ-ролику бойовика «Американський убивця» крутий спецагент у втіленні номінанта на премію «Оскар» Майкла Кітона тренує новачка в лавах боротьби з тероризмом — найманця ЦРУ Мітча Реппа, якого грає Ділан О'Брайен. І в кінці головний герой показує, наскільки добре засвоїв уроки свого наставника.

Нові постери кінокартини Майкла Куести ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 28 вересня.

16 липня 2017,  18:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер екшену з елементами трилеру «Американський убивця», який засновано на романі Вінса Флінна з серії про найманця ЦРУ Мітча Реппа. Головну роль у ньому виконує зірка фільмів «Той, що біжить лабіринтом» та «Глибоководний горизонт» Ділан О'Брайен. Заступник директора ЦРУ призначає досвідченого агента Стена Херлі (Майкл Кітон) навчати вбитого горем, але серйозно налаштованого Мітча для запобігання терористичних операцій та полювання на злочинців. Разом їм доведеться відвернути початок Третьої світової війни на Близькому Сході.

В українські кінотеатри фільм Майкла Куести прибуде 14 вересня.

22 червня 2017,  15:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер бойовика «Американський вбивця» із зіркою «Глибоководного горизонту» Діланом О'Брайеном в ролі одного з кращих молодих агентів по боротьбі з тероризмом. Він надходить на службу в загін до Майкла Кітона, і разом вони повинні зловити колишнього агента у втіленні Тейлора Кітча, який хоче помститися всьому світу за те, що з ним сталося, розв'язавши Третю світову війну.

Фільм Майкла Куести прибуде в українські кінотеатри 14 вересня, на день раніше світової прем'єри.

19 квітня 2017,  14:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У екранізаціі бестселера за версією NY Times «Американський вбивця» Ділан О'Брайен втілює убитого горем агента по боротьбі з тероризмом Мітча Реппа, який разом з агентом Майкла Кітона береться за розслідування хвилі нібито випадкових терористичних атак. Але по ходу справи вони з'ясовують, що спільним знаменником тут є невідомий оперативник у втіленні Тейлора Кітча, який хоче розв'язати Третю світову війну на Середньому Сході.

У світовий прокат кінокартина режисера Майкла Куести вийде 15 вересня.

3 лютого 2015,  21:34 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Фільм Майкла Куести - режисера серіалів «Правосуддя Декстера» і «Справжня кров» - екранізація книги Ніка Шу «Убити посланця» про реальні події з життя журналіста Гері Уебба.

Репортер, збираючи матеріал для статті, потрапляє в нестандартну ситуацію: він знаходить секретні файли ЦРУ, в яких чітко прописано причастя держорганів до транспортування кокаїну у особливо великих розмірах у Каліфорнію. Незважаючи на всі неприємності, що послідували за викриттям, публікація виходить в одному з найвідоміших журналів США. Існування репортера стає небажаним для всіх, хто хоч якось стикався з «кокаїновою» справою. Після широкого розголосу статті вбити журналіста просто так не можна, адже тоді правдивість матеріалу стане очевидною, зате відомство може звинуватити репортера в іншому...

В кінотеатрах України з 19 лютого.