Новини фільмів, в яких згадується Крістіна Хендрікс

7 червня 2019,  14:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент очікуваного мультфільму від Pixar і Disney «Історія іграшок 4» представляє двох страшних ляльок Габбі-Габбі і Вінсента.

Читати далі...
26 лютого 2018,  02:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дуйэн Джонсон заговорил на японском языке в новом трейлере фантастического боевика «Рэмпейдж», а также на прошлой неделе вышли свежие трейлеры к фильмам «Мария Магдалина», «Аутсайдер», «Красотка на всю голову» и ко 2 сезону сериала «Джессика Джонс».

Читати далі...
7 березня 2015,  12:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися перший трейлер і перший офіційний кадр з Шарліз Терон у новому трилері «Темні таємниці», заснованому на однойменному романі Гілліан Флінн.

Після успіху «Зниклої» почалася робота над екранізаціями і двох інших романів письменниці Гілліан Флінн. «Темними таємницями», що оповідають про жінку, яка пережила в дитинстві жорстоке вбивство своєї сім'ї, зайнявся режисер Жиль Паці-Бреннер. У цій історії якесь секретне суспільство, одержиме розгадуванням злочинів, змушує цю жінку знову згадувати події того дня.

Шарліз Терон грає головну героїню. Звуть її Ліббі Дей.

Письменниця дуже рада, що займається екранізацією саме Паці-Бреннер:

Він хотів зробити все правильно. Він парижанин, тому ніколи не був у центрі Сполучених штатів. Він прилетів в Канзас-Сіті, звідки я родом, щоб я змогла його повозити по сільській місцевості. Я змусила його з'їсти сир Velveeta, щоб він краще зрозумів [атмосферу]. Він не був від цього в захваті.

У фільмі також зіграють Хлоя МорецХристина ХендріксНіколас ХолтКорі СтоллДреа де Маттео.

Першими трилер «Темні таємниці» зможуть побачити французи, в кінотеатрах Франції кінокартина виходить 8 квітня. В кінотеатрах України з 30 липня, а в Росії з 13 серпня.