Новини, в яких згадується Кері Фукунага

21 квітня 2022,  18:23 | Новини зірок

Відомий режисер Кері Фукунага, який зняв минулорічний фільм про Джеймса Бонда «007: Не час помирати», продовжує подорожувати Україною з гуманітарною допомогою. І, опинившись у Харківській області, він завів собі нового чотирилапого друга.

Читати далі...
31 березня 2022,  21:25 | Новини зірок

Режисер Кері Фукунага, найбільш відомий завдяки торішньому фільму про пригоди Джеймса Бонда «007: Не час помирати», приїхав до України, щоб допомагати волонтерам та переселенцям, які вимушено залишили свої домівки через російську агресію.

Читати далі...
Рецензія на фільм «007: Не час помирати»
Деніел Крейг заслужив більшого
2 жовтня 2021,  00:32 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли вперше оголосили про те, що новим Джеймсом Бондом після Пірса Броснана буде блондин Деніел Крейг, навряд чи хтось припускав, що через 15 років він стане у глядачів мало не найулюбленішим агентом 007 (після Шона Коннері, звичайно, адже оригінального Бонда ніхто не перевершить). І ось шпигунська кар'єра Крейга підходить до кінця в його п'ятому фільмі Бондіани з символічною назвою «007: Не час помирати», біля керма якого став режисер культового 1 сезону серіалу «Справжній детектив» Кері Дзедзі Фукунага. Проте чи зміг він перевершити хітовий «Скайфолл», один з найкращих фільмів Бондіани всіх часів, і зняти гідне прощання з Бондом Крейга?

Читати далі...
5 жовтня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, цієї осені (і навіть цієї зими) ми не побачимо на великих екранах очікувану ювілейну пригоду Джеймса Бонда «007: Не час помирати». У зв'язку з пандемією коронавірусу його прем'єра переїхала на 1 квітня 2021 року.

Читати далі...
2 жовтня 2020,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматична композиція «No Time To Die» у виконанні співачки Біллі Айліш стане головною темою ювілейного фільму Бондіани «007: Не час помирати», але дивіться її офіційний кліп обережно. Оскільки він розбиває серце.

Читати далі...
21 вересня 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У своїй ювілейній 25-ій пригоді під назвою «007: Не час помирати» легендарний суперагент Джеймс Бонд зіткнеться із загадковим лиходієм на ім'я Сафін, роль якого виконує лауреат премії «Оскар» Рамі Малек.

Читати далі...
3 вересня 2020,  16:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристебніть ремені! Прибув довгоочікуваний другий трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати», режисером якого виступає Кері Фукунага, який працював над хітовим серіалом «Справжній детектив».

Читати далі...
16 лютого 2020,  19:00 | Новини фільмів

На честь прем'єри головної пісні фільму «007: Не час помирати», яку виконує співачка Біллі Айліш, в мережі з'явився його новий музичний тизер.

У своїй ювілейній пригоді суперагент британської розвідки Джеймс Бонд (Деніел Крейг) дізнається страшну таємницю про свою кохану Мадлен Свон (Леа Сейду), заради якої він кинув службу і вийшов у відставку. Новий тизер і сумні слова пісні «No Time To Die» натякають на те, що «все було брехнею», і що «[Мадлен] ніколи не була на боці [Бонда]». Але окрім цього страшного відкриття, що розіб'є агенту 007 серце, на нього чекає небезпечне зіткнення з новим загадковим ворогом (Рамі Малек), який приховує своє обпечене обличчя за порцеляновою маскою.

Дивіться також офіційний український трейлер фільму «007: Не час помирати», чия прем'єра відбудеться 9 квітня. Його режисером став Кері Фукунага.

4 лютого 2020,  17:12 | Новини фільмів

«Ти вже літала на таких штуках?» На Супербоулі показали новий тизер пригодницького бойовика «007: Не час помирати», який заявляє, що у 25-му фільмі про Джеймса Бонда «все зміниться». Причому заявляє він про це вельми зловісно.

У своій новій пригоді Джеймс Бонд (Деніел Крейг) вийшов у відставку, щоб насолоджуватися життям разом зі своєю дівчиною Мадлен Свонн (Леа Сейду). Але їхнє щастя виявляється недовговічним, оскільки Бонду доводиться повернутися на службу в MI-6, щоб зупинити нового небезпечного ворога (Рамі Малек). У цій місії нашому герою допомагатиме новий агент 007 Номі (Лашана Лінч), з якою вони разом відправляються в ТБ-ролику в небезпечний політ. А також відео повідомляє, що Мадлен приховує жахливу таємницю, і що «коли її секрет вийде на світло, він принесе [Бонду] смерть».

Перший трейлер фільму «007: Не час помирати» вийшов у грудні. Українська прем'єра шпигунського бойовика режисера Кері Фукунаги відбудеться 9 квітня.

4 грудня 2019,  16:37 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився український трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати» з Деніелом Крейгом у головній ролі, який буде 25-ю пригодою суперагента Джеймса Бонда на великому екрані.

Щоб бути щасливим зі своєю коханою Мадлен Свон (Леа Сейду), Джеймс Бонд (Крейг) вийшов на пенсію і втік подалі від очей MI-6. Але коли його старий друг з ЦРУ Фелікс Лейтер (Джеффрі Райт) виходить на нього і просить допомоги у боротьбі з новим небезпечним ворогом (Рамі Малек), Бонд повертається на службу і неохоче об'єднується з новим агентом 007 Номі (Лашана Лінч).

В кінотеатри України фільм «007: Не час помирати» увірветься 9 квітня. Його режисером став Кері Фукунага, відомий завдяки серіалам «Справжній детектив» та «Маніяк».

2 грудня 2019,  21:37 | Новини фільмів

У перший день зими в мережі з'явився новий тизер очікуваного шпигунського бойовика «007: Не час помирати», також відомого як «Бонд 25», який повідомляє, що його повноцінний трейлер вийде в середу, 4 грудня.

У своїй ювілейній пригоді, яку зняв режисер серіалу «Справжній детектив» Кері Фукунага, легендарний суперагент Джеймс Бонд (Деніел Крейг) залишає оперативну службу, щоб пожити для себе. Але його мирне життя виявляється недовгим на Бонда виходить його старий друг з ЦРУ Фелікс Лейтер (Джеффрі Райт), якому потрібна допомога. Бонд знову береться за старе, тобто за порятунок світу, і виявляє слід загадкового лиходія, озброєного небезпечною новою технологією.

В український прокат фільм «007: Не час помирати» вийде 9 квітня 2020 року. Як тільки трейлер з'явиться в мережі, ви одразу ж зможете подивитися його на нашому сайті.

6 листопада 2019,  15:11 | Новини фільмів

Перший тизер шпигунського бойовика «Бонд 25», який в українських кінотеатрах буде йти під назвою «007: Не час помирати», показує, як Деніел Крейг знову приміряє чорний смокінг для свого повернення в ролі Джеймса Бонда.

Ювілейну главу пригод найвідомішого шпигуна у світі знімає режисер серіалу «Справжній детектив» Кері Фукунага. У ній Джеймс Бонд у виконанні Крейга залишає оперативну службу і виходить на пенсію, але незабаром його спокій порушує давній друг з ЦРУ Фелікс Лейтер (Джеффрі Райт), який просить Бонда допомогти йому в одному складному розслідуванні, і так герой знову опиняється в епіцентрі подій світового масштабу.

В український прокат «007: Не час помирати» вийде 9 квітня 2020 року. З нетерпінням чекаємо виходу повноцінного трейлера.

5 жовтня 2019,  22:17 | Новини фільмів

На честь Дня Джеймса Бонда, який відзначається 5 жовтня, студія Metro-Goldwyn-Mayer представила перший офіційний постер свого очікуваного шпигунського бойовика «Бонд 25».

Читати далі...
28 червня 2019,  23:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Metro-Goldwyn-Mayer опублікувала в мережі соковите закулісне відео бойовика «Бонд 25», яке розповідає за допомогою яскравого візуального ряду, як проходить його знімальний процес на Ямайці.

Відео не видає секретів фільму, але показує, як Джеймс Бонд (Деніел Крейг) бере участь у погоні і знову тримає в руках зброю, незважаючи на те, що він нібито вийшов у відставку. Разом з Бондом/Крейгом тут можна побачити акторів Джеффрі Райта (Фелікс) і Лашану Лінч (Номі) та режисера Кері Фукунагу.

Українська прем'єра фільму «Бонд 25» очікується у квітні 2020 року.

28 травня 2019,  03:42 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанію Деніелу Крейгу в очікуваному бойовику «Бонд 25» складуть актриси Леа Сейду, Наомі Гарріс, Ана де Армас та Лашана Лінч.

Читати далі...