Новини, в яких згадується Джина Гершон

5 жовтня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер нової романтичної комедії «Фестиваль Ріфкіна» від режисера і сценариста Вуді Аллена, яка досліджує проблему середнього віку і у чоловіків, і у жінок.

Читати далі...
4 вересня 2020,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Постер романтичної кінострічки «Фестиваль Ріфкіна» («Rifkin's Festival»), яку написав і зняв лауреат премії «Оскар» Вуді Аллен, представляє його четвірку основних персонажів в епіцентрі кінофестивалю.

Читати далі...
21 жовтня 2019,  18:17 | Новини фільмів

Корейський режисер Хон Сон-хо зняв свою версію знаменитої казки «Білосніжка та сім гномів», яка отримала назву «Червоні черевички і 7 гномів».

Заздрісна і зла мачуха Реджина (Джина Гершон) готова на все, щоб знищити свою прекрасну прийомну дочку Білосніжку (Хлоя Грейс Морец). Втікши з палацу і прихопивши з собою пару чарівних червоних черевичків (в яких дівчина стає дуже стрункою), Білосніжка стикається з сімома гномами, які насправді є проклятими воїнами, і тепер їй належить допомогти їм зняти це жахливе прокляття.

На великі екрани анімація «Червоні черевички і 7 гномів» вийде 2 січня 2020 року.

18 березня 2019,  20:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Багатостраждальний мультфільму «Червоні туфельки і 7 гномів» через два роки отримав свій другий офіційний трейлер, який не обіцяє нічого розумного.

«Червоні туфельки і 7 гномів» є пародією на легендарну казку «Білосніжка і сім гномів», де Білосніжка (Хлоя Грейс Морец) володіє чарівними червоними туфельками, які вона вкрала у злої чаклунки і які допомагають їй залишатися... стрункою. Мультфільм вже не раз критикували за те, що він може стати неправильним посилом для маленьких глядачів, але студія Locus все одно має намір випустити його на екрани.

Прем'єра анімації «Червоні туфельки і 7 гномів», в озвучуванні якої також взяли участь зірка франшизи «Голодні ігри» Сем Клафлін, Джина Гершон з «Рівердейла» та Патрік Варбертон з серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя», очікується пізніше у 2019 році.