Андре ДюссольєAndré Dussollier

Андре Дюссольє / André Dussollier
Народився 17 лютого 1946
Зріст: 174 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Чорна скринька (2021) ... Philippe Rénier
Attention au Départ (2020) ... Antoine
Cellule de crise (2020) ... Guillaume Kessel
Tanguy, le retour (2019) ... Paul
Mauvaises herbes (2018) ... Victor
З нами (2017) ... Philippe Berthier
Не гальмуй (2016) ... Ben
Logement partagé (2016) ... Hubert Jacquin
Мямля (2015) ... René
Le grand jeu (2015) ... Joseph
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...